نقل قول:
این نسل جدید ایرانسل کی راه میفته ؟
اطلاعی از نوع سرویس ها و قیمت و سرعت و قیمت مودمش هست ؟
Printable View
نقل قول:
این نسل جدید ایرانسل کی راه میفته ؟
اطلاعی از نوع سرویس ها و قیمت و سرعت و قیمت مودمش هست ؟
به احتمال زیاد به نیمه دوم سال موکول شود.نقل قول:
نوع سرویس و قیمت و سرعت در حال تصمیم گیری میباشد. قیمت مودم ها هم تقریبا با مودم های فورجی فعلی یکسان است.
سلامنقل قول:
قیمت هاشم متفاوت خواهد بود؟
پس با این حساب ۲۰۰ ۳۰۰ تومن مودم4G نخریم؟
سوالی که پیش میاد اینه که ارزون تر از 4G سیار هست یا گرون تر ؟نقل قول:
نسل چهار
تبریز
ایستگاه مترو کوی سهند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جالبه سرعت خارج بیشتر از داخل بود
Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk
نقل قول:ایرانسل در بحث قیمت هنوز به نتیجه گیری نهایی نرسیده اما به منظور اینکه سرمایه گذاری به نتیجه برسد قیمت ها را دچار تغییر خواهد کرد.نقل قول:
برخی مودم های فورجی موجود در بازار ایران هم TD را پشتیبانی میکنند اما متاسفانه از باند 42 و 43 یا فرکانس 3500 ساپورت نمیکنند.
همینجوری با فرکانس 1800 بر روی FD LTE خیلی جاها پوشش جالب نیست...نقل قول:
من نمیدونم رو چ حسابی ایرانسل فرکانس 3500 رو انتخاب کرده
فرکانس 3500 از طرف سازمان به ایرانسل تخصیص یافته است.نقل قول:
از لحاظ پوشش دهی حق با شماست ولی با توجه به ثابت بودن و مودم های بیرونی این مشکل بزرگی نیست.
نقل قول:البته قیمت مودم های داخلی در مناطقی که پوشش داخلی وجود دارد همانند مودم های 4G حال است و مودم های بیرونی قیمت بالاتری دارند.نقل قول:
سلام به همگی دوستان عزیزنقل قول:
بنظر بنده حقیر یکی از بزرگ ترین مشکل ها در شهرهایی مثل تهران و سایر شهرهایی کلان نه فقط برای ایرانسل بلکه برای کلیه ارتباطات بی سیم ساخت و ساز غیر اصولی هست
که باعث میشه مثلا در یه کوچه شش متری یه ساختمان 4 طبقه بتدریج با ساخت ساز هایی که از همه طرف دور وبرش انجام میشه اونچنان محاصره میشه که 4Gکه هیچی همون 1 خط آنتن
معمولی برای مکالمه هم بصورت بسیار ناپایدار در منزل داشته باشیم من الان تو خونه هر کی به خط ایرانسلم زنگ میزنه مجبورم برم کنار پنجره و داد بزنم!!!
و علامت اینترنت در گوشه موبایلم اکثر مواقع بصورت Gکه همون جی پی ار اس هستش نشون داده میشه ولی ده قدم پایین تر از منزل سر کوچه 3G هستش،البته گوشی من 4Gنیست
و نمیدونم وضعیت اون به چه صورته در چنین شرایطی احتمالا در محله هایی مثل محل من اگر کسی خیلی تمایل به استفاده داشته باشه باید از آنتن های بیرونی که با قیمت های اکثرا بالا
بفروش میرن استفاده کنه تو این وضعیت و با این شرایط منی که الان اشتراک وایمکس دارم اگه ایرانسل بخواد اون سرویس رو قطع و مجبور به استفاده از LTEیا هر اسم عجیب و غریب
دیگه ای که بخوان روش گذاشتن بکنه تنها کاری که میتونم بکنم اینه که مودمم رو با حداقل قیمت بفروشم...
حالا شما اینم در نظر بگیرید که همیشه بودن و هستن افرادی که با آنتن دهی وایمکس مشکل داشتن و مجبور بودن آنتن رو کنار پنجره یا حتی تو بالکن بزارن و ایرانسل هم هیچوقت مشکل شون رو حل نکرده و بنظر من در مورد 3Gو 4G هم نخواهد کرد چون اگه همه بخوان آنتن خوب و وضعیت پایدار داشته باشن اونی که این وسط ضرر میکنه ایرانسله