تضمینش اینه که همین الانش هم کپی خور شده ! فقط روشهای ساده تر و بهتری در آینده خواهد آمد . Ps3 با اون همه ادعاش همچین هَک شد که نفهمید چی شد :27:نقل قول:
خوب شما نزدیک تبریز هستید ، یه سر برید اونجا نیم ساعت بیشتر وقت نمیگیره .
تضمینش اینه که همین الانش هم کپی خور شده ! فقط روشهای ساده تر و بهتری در آینده خواهد آمد . Ps3 با اون همه ادعاش همچین هَک شد که نفهمید چی شد :27:نقل قول:
خوب شما نزدیک تبریز هستید ، یه سر برید اونجا نیم ساعت بیشتر وقت نمیگیره .
سلام
یعنی الان slim کامل کپی خور شد ؟ و مثل elite بازیها رو راحت میخونه؟؟؟؟؟
(آخه حرفا مختلفه ، یکی میگه شده و یکی میگه نشده!!!!! )
سلام. رفیق کپی شده ولی نه به روش اصلی و کامل. مثل الایت بازی ها رو میخونه ولی معلوم نیست ۴ ماه دیگه گه مشکلاتی براش پیش بیاد.نقل قول:
سلام
یعنی الان slim کامل کپی خور شد ؟ و مثل elite بازیها رو راحت میخونه؟؟؟؟؟
(آخه حرفا مختلفه ، یکی میگه شده و یکی میگه نشده!!!!! )
الان و در ایت زمان. فقط و فقط و فقط الایت
دوستان قبلا جایی خوندم که در کنسولهای نسل بعد دیگه از دیسک استفاده نمیشه! آیا این موضوع امکان داره پیش بیاد؟ مثل بازیهای سگا! اونجوری دیگه باید قید کپی رو زد....
میثم جان شما میگی الان ؟؟؟؟!!!!!!!!
ولی چه تضمینی هست سال دیگه همین الیت بتونه بازی اجرا کنه یا براش آپدیت بازیها بیاد ؟؟؟ در حالی که خودتون هم میدونید 1سال دیگه اثری از الیت نیست و در عوض ...
ما هم که داره پول گیرمون میاد خب نمیتونیم سالی 2 بار ( مثل بعضیها ) کنسول عوض کنیم !!!!!!!!
تا زمانی که ایکس باکس زنده است برای همه مدلها ابدیت میاد و بازیها روی همه مدل ها اجرا میشهنقل قول:
ولی چه تضمینی هست سال دیگه همین الیت بتونه بازی اجرا کنه یا براش آپدیت بازیها بیاد ؟؟؟ در حالی که خودتون هم میدونید 1سال دیگه اثری از الیت نیست و در عوض ...
ما هم که داره پول گیرمون میاد خب نمیتونیم سالی 2 بار ( مثل بعضیها ) کنسول عوض کنیم !!!!!!!!
دوستان میگن که اسلیم بخرید به خاطر اینه که الان قیمت کنسولهای ایکس باکس فت بیخودی رفته بالا و فروشندگان عزیز (البته به غیر از اقا میثم )قصد زدن به مشتریان رو دارند
بله گویا حقیقت داره .نقل قول:
قراره کارتریج های مخصوصی برای این کار بیاد که جلوی کپی کردن بازی ها رو از اون طریق بگیرند یا هر کنسولی مدیای مخصوص خودش رو داشته باشه مثل PSP .
بجه ها چجوری درست صدای کینکت رو کالیبره کنم؟
موقعی که تو live هستم صدای طرف مقابل خیلی کمه و صدای بازی زیاده و در ضمن توضیحات تو بازی(مثلا موقعی که داره بهت میگه چیکار بکنی) و دوستوراتش هم صداشون خیلی کمه به نسبت موزیک بازی.(تو همه بازی ها اینجوری بوده)
موقع کالیبره کردن هم محیط کاملا ساکت بود.باید صدای اسپیکر رو ببرم بالا (موقع کالیبره) یا خودم با صدای بلند تر کالیبره کنم؟
یه سوال دیگه نمیشه دستور داد که آهنگ پخش کنه؟
سلام.نقل قول:
خوب تضمین برای اپدیتش اینه که هنوزه که هنوزه واسه درایو های هیتاچی که اولین درایو 360 بود اپدیت میاد.
مگه وقتی ps2 fat ها بود و بعدش ps2 slim اومد. فت ها بعد از یه سال دیگه بازی های جدید رو اجرا نکردن. همینطور ps3 fat و ps3 slim یا psp1000 . psp2000., psp3000 , psp go اگه میخواست از نظر قدرتی و اجرای بازی با هم فرق کنن اسمشو یه چیز دیگه میزاشتن.
من با مشتریا که صحبت کردم میگفتن فروشنده ها بیشتر میخوان اسلیماشونو بفروشن تا فت. چون فروش اسلیم با این شکل ه ک خیلی کم هست.نقل قول:
تا زمانی که ایکس باکس زنده است برای همه مدلها ابدیت میاد و بازیها روی همه مدل ها اجرا میشه
دوستان میگن که اسلیم بخرید به خاطر اینه که الان قیمت کنسولهای ایکس باکس فت بیخودی رفته بالا و فروشندگان عزیز (البته به غیر از اقا میثم )قصد زدن به مشتریان رو دارند
توی اون پاساژ نگین حتی یک نفر هم نیست که بتونه روی دستگاه LT خورده LT Plus بریزه... اون طور هم که دیدم یکی از اون یکی روباه صفت تر هستند. با کمال تاسف بگم همشهری جون توی ارومیه این صنف شدیدا دغل باز می زنن... تو خواستی ایکس باکس بگیری با میثم هماهنگ شو از تهران برات بفرسته از اینجا نخر چون حتی اینجا نمی دونن LT Plus چیه!نقل قول:
در مورد اسلیم برادرانه بگم اگه مایه خرید بازی اورجینال داری برو به سمت اسلیم هـک نشده نه اگه می خوای بازی کپی بگیری آرکید بگیر یا الایت البته آرکید با صرفه تره به نظرم. من که با فلش خیلی راحتم حتی لایو رفتنی هم آدم خیالش راحته که احیانا هارد برات مشکل ساز نمیشه به لحاظ مسائل بن و ... من در حال حاضر به خاطر ندانم کاریه فروشنده هنوزم بازی NFS رو از دست دادم قرار بود بفرستم میثم برام LT+ بزنه که اصلا حوصله این کار رو نکردم.... یه جورایی سودای خرید باندول کامل اسلیم(درایو اورجینال) + کینکت توی سرم دارم. صرفا واسه آنلاین بازی کردن فیفا 11 و سایر بازی هایی سرگرم کننده کینکت بقیه بازی های رو هم با آرکید بازی می کنم...