مخابرات داره به كاربراي ويژه اش (كسايي كه حقشونه و كاربر قديمي هستن)هديه ميده همين :n02:
Printable View
مخابرات داره به كاربراي ويژه اش (كسايي كه حقشونه و كاربر قديمي هستن)هديه ميده همين :n02:
من از اواسیس سرویس دارم
داغون شدم بس که ترافیک خریدم
ولی از ضحی و اوکسین هم دوستام هستن چک کردم هیچکدوم رایگان نیست!
یعنی شما سرویستون تموم شده ماهش؟ یا گیگش که اینطور شده؟
زنگ بزنم به 2020 درستش میکنن ؟ :n28:
فرشاد برای اینکه از بی دانلودی در بیای و کمتر حرص بخوری اینو دانلود کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودم ندیدمش اما میگن خیلی خوبه :n09:
من نمیدونم، یه شب نت قطع و وصل میشد، من فرداش بیدار شدم دیدم کم نمیکنه، دیگه شروع کردم :n02:نقل قول:
ولی در این گونه مواقع، پشتیبانی اصلا استریم رو زیاد نمیکنه، سری پیش که نامحدود شدف هر چی زنگ زدم گفتم آقا استریم رو ببرید بالا، با اینکه 5 مگ سرویس داشتم، گفتن فعلا اختلال هست و نمیشه. بش میگم: چه ربطی داره به اختلال؟ مشتی پرت و پلا گفت. ولی اگر بش بگی نتو قطع کن، کاری میکنه که دیگه وصل نشه :n02:
داداش شفاف نگفتی! یعنی چی!؟ خوب من دان استریمم خوبه الان 650کی دانلود دارمنقل قول:
ولی رایگان نیست! پنج نفر دیگه هم تست کردن
من همین دیروز دو گیگ ترافیک خریدم!
الان شما حجم واقعی تون تموم شده؟
روزتون تموم شده؟
آی پی خاصی اینطوره!؟
چیه دقیق بگین یوزر رو دستکاری میکنید یا جریانی دیگس!
آقا شایان میگم این ایپی جای به خصوصی داره که نگاه کنی تو تست سرعت که میرم یه ایپی زده همونه که اونجا زده
ایپیم 5.223 چطوره به نظرت
نه والانقل قول:
ترافیکم دو روزه سر 7 گیگ مونده، یه روز بعد از فعال کردن سرویس 2 مگ اینجوری شد.
روزمم 27 روز مونده.
IP
37.221.55-63
2.185.21-31
یوزرم دستکاری نکردم.
این اکانتینگ مخابراته، من هیچوقت کاری نمیکنم که بعدا گیر بیفتم، مثلا همین دستکاری یوزر یا تغییر مک. الان من 200 گیگ هم دانلود کنم، چون ایراد از سمت اوناس، منو نمیتونن مقصر کنن :n02:
پس مشکل از چیه؟نقل قول:
منم تمدید کنم دوباره روزامو بسوزونم!؟
دوستان کسی ج مارو نداد این ایپی ما 5.223 خوبه اگه بخوام تغیرش بدم باید مودم ریست کامل کنم یعنی دوباره کانفیگ یا با خاموش روشن دوباره میعوض میشه ؟
بهد این ایپی 5.223 چطوره ؟
از جاهای مختلفی میشه دیدنقل قول:
اره همونه
ایپی 5.223 بهتر از 37 هستش ولی به 2.185 نمیرسه
اما کلا ایپی خوبیه