دوست عزیز اولا اینجا بخش پشتیبانی نیست.نقل قول:
دوما شما 3 صفحه قبل این تاپیک رو می خوندی راهنمایی شده برای کاهش پینگ.
Printable View
دوست عزیز اولا اینجا بخش پشتیبانی نیست.نقل قول:
دوما شما 3 صفحه قبل این تاپیک رو می خوندی راهنمایی شده برای کاهش پینگ.
ببخشید پست مال چند صفحه پیش هست ولی ازش سوال دارم :دینقل قول:
این که بگم روی یگ مگ ببندند یعنی سرعت رو کاهش میدن دیگه؟ یعنی سرعت اگه قبلا تا ۳۰۰ - ۴۰۰ میرفت الان میشه حدود ۱۰۰؟
اون No interlive هم توضیح بدید چیکار میکنه با اینترنت ممنون میشم.
کارش اینه که به محض رسیدن زمان اتمام دانلود (که تنظیمش کرده اید) اینترنت رو دیسی میکنه، البته برای حالت bridgeنقل قول:
برای حالت اتوکانکت اگر بخواهید سر ساعت معینی دیسی بشید چاره ای جز خاموش کردن مودم سر ساعت معین ندارید
بستگی به شهرتون داره، عملا" یکضرب کار رو انجام بدن، کار 5 دقیقه استنقل قول:
برای من همون روز بعد از ظهرش وصل کردن
برای مغازه هم گرفتم که فردای همون روز وصل کردن
دوست عزیز من صحبتهای شما رو خوندم. فکر نکن بی خیال ازش گذشتم!نقل قول:
ولی من این کارایی که میگی رو 100 بار انجام دادم 1000 باز هم به پارس زنگ زدم ولی یکبارم برام درست نکردن کلا از نظر پشتیبانی نسبت به تابستون گند زده من که به شخصه اصلا راضی نیستم!
من مشهد هستم .شما کدام شهری که همون روز وصل شدهنقل قول:
دقیقا همینطوره !!!! :n02:نقل قول:
من یک بار به مدت یک هفته همین no interlive رو با برست 2 مگ هم چک کردم. پینگم 146 بود. و به مراتب بهتر از 1 مگ ج داد.
اما باز پس از مدتی مشکل دار شد برگشتم به همون یک مگ. 4 مگ نواینترلیو هم جواب میده ! بستگی داره پینگ چند برات اوکی هست. به مرور زمان مثل ماشینی که تازه پاش نشستی دستت میاد.
اما بازم بگم هی پروفایل عوض کنی بهت گیر میدن.
Reputation خودت رو بین بخش پشتیبان نگه دار تا باهات راه بیان.
الانم بپر یه تست پینگ از 4.2.2.4 و 8.8.8.8 داغ داغ بذار ببینم با پروفایل 4 مگ عادی چقدره پینگت. مخصوصا 8.8.8.8 رو یادت نره.
یه پیشنهاد برای گیمر ها :
اگر پینگ زیر 200 و حتی زیر 160 براتون خیلی مهمه... پروفایلتون رو رو 1 مگ : نواینترلیو " ست کنید . و اینقدر مودمتون رو روشن خاموش کنید تا به یک پینگ ایده عال در DNS مورد نظر ( مثلا برای WoW 8.8.8.8 جواب میده ) برسید !
بعد سریع درخواست آی پی استاتیک بدهید!!! اگر این کار رو بکنید پروفایل قفل میشه و تحت هیچ عنوانی این پینگ شما با روشن اموش کردن و عوامل دیگه تغییر نمیکنه و حالش رو ببرید ! :n02:
من یه هفته استاتیک رو تست کردم :)
برای بقیه دوستانی هم که با این پروفایل ( برست هم باید 1 باشه ها ) پینگ زیر 200 نمیگیرند هم چون آی پی شون دینامیک هست اینقدر روشن خاموش کنند تا اوکی شه !
قبول دارم حرفت رو.نقل قول:
به نظرم ضریب شیر رو هم بیشتر کردند.
پاسخ نقل قول بالایی رو بخون.
پس از دادن درخواست تخلیه خط چه مدت بعد خط تخلیه میشود ؟
شما یه زنگ بزنید پشتیبانی مشهد و بپرسید که اتصال چقدر طول میکشهنقل قول:
بستگی به شهر محل اقامتتون دارهنقل قول:
باید از پشتیبانی منطقه تون بپرسید