چرا من وقتی *130*3*1*1# رو میگیرم و با اینکه یک پیام از ایرانسل دریافت می کنم که سرویس پیامگیر صوتی شما فعال شد ، باز هم فعال نمیشه؟؟؟؟؟؟
چرا من وقتی *130*3*1*1# رو میگیرم و با اینکه یک پیام از ایرانسل دریافت می کنم که سرویس پیامگیر صوتی شما فعال شد ، باز هم فعال نمیشه؟؟؟؟؟؟
بعضي وقتا يه سري از خدمات ايرانسل دير كار ميكنه . 24 ساعت صبر كن اگه نشد دوباره بزننقل قول:
سلام دوستان بابا ما نشستیم این همه برای شما مطلب نوشتیم کسی نم پس نداد ؟
دم همتون گرم دیگه....
شاد باشید.
نقل قول:
داداش چرا از کوره در میری؟
ناراحت نشو...
من از این جواب نگرفتن ها و یکسری بی مهری ها زیاد دیدم تو این سایتا...
بیخیال
سلام
ببخشید من نمی تونم از mms استفاده کنم . مشکل همگانی داره یا نه ؟
چون من از یه نفر شنیدم بخاطر اینکه عکسهای بد می فرستادن کلا قطع شده این درسته .
از اینترنت می تونم استفاده کنم که اونم دیگه درست کار نمی کنه
mms تا اطلاع ثانوی قطعه!( اطلاع ثانوی یعنی تا وقتی که mms همراه اول وصل بشه!!! )نقل قول:
انتخاب بهترين اپراتور تلفن همراه :کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=196994
و حتي شايد تا 3-4 ماه بعد از همراه اول!!!!!!!!نقل قول:
آقا يكي كمك كنه. من GPRS ندارم. اي خدااااااااااا:41::19:
يعني دارما ولي كار نميكنه . Login filed ميده. الان 30-40 روزه اينجوريه! زنگ هم زدم امور مشتريكن ميگن از منطقتونه. در حالي كه داداشمم داره ولي مال اون كار ميكنه. لامصب اعتباري هم نيست كه برم يكي ديگه بگيرم.بدبختي دائمي. راستي نميشه دائمي رو اعتباري كرد؟ ما كه از دائميش خيري نديديم!!!:13:
من كلاً قطع هستم نتونست درستش هم كنند حالا شما ميگي 30-40روز
دوست عزیز این کد رو وارد کن تا تنظیمات Gprs برات بیاد.*140*3*6#
نتقاد رگولاتور از بی توجهی ارگانها به آئین نامه MMS
محمود خسروی
تدوین نهایی آییننامه MMS، به دلیل بیتوجهی ارگانهای مربوطه مقداری پیچیده شده و سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، همچنان پیگیر تحقق این موضوع است.
مهندس محمود خسروی، رییس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، در گفتوگو با سیتنا، اظهار داشت: با وجود ارسال آییننامه MMS برای ارگانهایی که "باید" نظر خود را در این رابطه اعلام کنند و گذشت زمان نسبتا طولانی و همچنین تعیین ضربالاجل جهت ارسال نظرات، متاسفانه هنوز هیچ پاسخ و نظری دریافت نکردهایم.
وی، با انتقاد از شرایط کنونی، تصریح کرد: این موضوع مقداری پیچیده شده و مسائل و مشکلاتی را به وجود آورده است، چرا که سرویس MMS، یکی از خدمات اپراتورها از جمله سرویس ارائه شده اپراتور دوم بوده و در حال حاضر، باید ارائه و آییننامه آن نیز هرچه سریعتر تهیه شود.
خسروی گفت: بدین منظور، پیگیریهای لازم همچنان ادامه دارد و علاوه بر نامه اولیه و تعیین ضربالاجل، "نامه پیرو" نیز به این ارگانها ارسال میشود، با این حال سازمان تنظیم مقررات همچنان منتظر دریافت نظرات ارگانهای مربوطه میماند.
رییس رگولاتوری، همچنین در پاسخ به این سوال که "آیا سازمان تنظیم مقررات در خصوص ساماندهی خرید و فروش غیر قانونی سیمکارتهای اعتباری برنامه خاصی دارد یا خیر" نیز به سیتنا گفت: برای خرید و فروش سیمکارتهای اعتباری، "قانون" وضع شده و مسوولیت خرید و فروشهای غیر قانونی بر عهده اپراتورهاست و آنها ملزم هستند که با بررسی موضوع، این مشکلات را برطرف کنن
با با خسته نشدین اینقد در مورد ایرانسل گفتین اخرین بار که اینجارو دیدم 100 صفحه بیشتر نبود
چرا سیستم ذخیره شماره و پیغام گیر صوتی حذف شد؟؟؟
هرکس بلده یه کار کنه که پیام کوتاه بین خطوط ایرانسل رایگان بشه به ما هم بگه
یعنی هیچکس ترفند نداره اینجا؟؟؟؟؟
به ما هم بگین دیگه
آخه طرح قرمز و آبی و حتی طلایی که بخاطرش باید 15 هزار تومن هم بدیم پیام کوتاه بین خطوط ایرانسل رو مجانی نمیکنه...
دمتون گرم
نقل قول:
MMS تعطیل...
اینترنت با استفاده از Opera راهت میشه.
من که خودم از اینترنتش برای زمانی که بیرون هستم و میخوام Off هامو چک کنم استفاده میکنم...
من الان 3 ماه اس ام اسهام مجانیه و اس ام اس به سایر خطوط نصف هست و 12 شب به بعد هم مکالمه مجانیهنقل قول:
بدون اینکه تو طرحی شرکت کنم یا پولی بابتش بدم
:8::5:
نمیدونم سرویس چت با اس ام اس ایرانسل هنوز فعاله یا نه؟؟ مجانیه یا پولی شدهنقل قول:
اگه مجانیه هنوز میتونی به طور رایگان با هر کی ایرانسل داره اس ام اس بازی کنی
یه ایدی میسازی و بعد اون رفیقتو ادد میکنی برای اون رفیقت یه شماره مجازی داده میشه بهت
همینطور برای شما یه شماره مجازی به رفیقت داده میشه
از طریق این شمارهها میتونید باهم اس ام اس بازی کنین
این سرویس اوایل مجانی بود.....حالا چطوری شده من نمیدونم
SMS Chat zoon
اسم این سرویس بیده که باید یه کمله go به 8383 بفرستی تا برات لیست سرویسهاش بیاد
بچه ها من دائمی دارم جدیداً *130*1# رو میزنم گزینه طرح تعرفه فعلی هم اضافه شده قبلاً نبود
دستت درد نکنه:20:نقل قول:
سلام
یه سوال
طرح قرمز و آبی و طلایی ایرانسل چطوریه؟؟
چقدر کم میشه از حساب (اعتباری)؟ اس ام اس ها مجانی میشن؟؟
اگه ممکنه واسم تو ضیح بدین ممنون میشم
برو تو سایت ایرانسلنقل قول:
اون بالا طرحهای تشویقی
وسپس قسمت تعرفههای تشویقی زمستانی را انتخاب کن تمام توضیحات هستش
دوستان سلام
من ایرانسل ندارم
ولی تو این یک و نیم ماهی که به شهر ما اومده همه رو گوشی دار کرده
فقط مونده بچه های زیر 5 سال داشته باشن
غرض از مزاحمت این بود که میخواستم ببینم وضعیت اینترنتش چطوری هست ؟
اوایل میشنیدم که می گفتن بابات دانلود پول میگیرن و دوستام هر چی دان میکنن کم نمیشه
میخواستم ببینم برا همه جا اینجوریه یا فقط ما بهره بردیم
یه سئوال از دوستان اهل فن داشتم:
کدهای کاهش تعرفه های ایرانسل چیه؟
کد کاهش تعرفه نداریم ، مگر اینکه طرح فعال کنی که وارد سایتش بشی و طرح های تشویقی ! می تونی طرحی که میخوای رو انتخاب کنی ( کدش نوشته )
اون طرح حای قدیمی قرمز و آبی برای اعتباری ها که اس ام اس ها رو مجانی میکرد و 12 تا 6 مکالمه مجانی میشد هنوز هست؟؟؟نقل قول:
خیر اونا برا پاییز و تابستون بود دیگه الان نیستنقل قول:
خوب کلیه مشترکین ایرانسل از ساعت 12 شب تا 6 صبح میتونن (بدون وارد کردن کد) از 20-25 درصد تخفیف در مکالمه و پیام کوتاه استفاده کننننقل قول:
به بخش یلدای ایرانسل در سایت ایرانسل مراجعه کنید
نمي دونين جريان چيه!
فكر كنم دارن سرويس مكان ياب رو توي شهر ما اضافه ميكنن!
چون روي صفحه گوشي مدام اسم چند تا خيابون مركز شهر رو مينويسه!
در صورتي كه ما اونجا نيستيم!
ضمناً من طرح قرمز رو فعال كردم ولي مسيجهاش مجاني نيست! كسي ميدونه چرا؟
چون در طرح هاي زمستاني ديگه مجاني نيست اون مال تابستان و پاييز بودنقل قول:
بخشید من برای خواهرم یک k800 خریدم(نخریدم مال خودم بوده اسفند سال پیش خریدم)
حالا وقتی سیم کارت ایرانسلش را روی گوشیش می اندازم و کد فعال سازی را می فرستم بعد جوابش هم میاد و profile را سیو می کنم ولی وقتی می رم توی اینترنت که وصل بشه وصل نمیشه!!!!!!!
روی یک گوشی دیگر هم امتحان کردم نشد!!!!!!!!!!
دوستانی که IRANCELL دارن استفاده می کنن با N73 ME
من تازه این گوشی رو خریدم ولی نه شکل GPRS هست کنار آنتن ، و همش روی connecting... می مونه روی مرورگر !
تنظیمات رو هم به درستی انجام دادم...
کسی این مشکل رو داره ؟
شما شیراز هستین؟؟نقل قول:
ممکنه محلهای که هستین هنوز این سرویس فعال نشده
ظاهرا مشكل از شبكه هست چون مشهد هم قطع شدهنقل قول:
سلام دوستان
شاید بعضی از شماها (مثل من) از تبلیغاتی که ایرانسل تو تلویزیون نشون میده خیلی خوشتون میاد!!!
این لینک حاوی 24 تا از تبلیغات ایرانسل هستش که به صورت گلچین براتون قرار دادم
امیدوارم خوشتون بیاد
کد:http://rapidshare.com/files/86744586/Irancell_Advertisement.rar.html
یعنی شما همین مشکل منو دارید ؟
connecting... می مونه ؟...
سلام دوستان من میخام یه سیم کارت بخرم .میخاستم بدونم تو مشهدآنتن دهی ایرانسل نسبت به خدمات سیار چطوره ؟اگه چندان فرقی نداره پول اضافه برای خرید همره اول ندم.
سلام بچه ها
من سیم کارت اعتباری ایرانسل خریدم (کار کرده) پوکه سیم کارتمو گم کردم شماره puk ندارم وقتی سیم کارتو میذارم تو گوشی puk میخواد چکار کنم دسترسی به صاحب اصلیم ندارم آیا راهی هست که شماره puk ریست کنم یا بازش کنم لطفا" هرکسی اطلاعاتی داره راهنمایی کنه .(خیلی فوری) ممنون از محبت شما
به پشتیبانی زنگ بزن
همه اطلاعات رو در اختیارش بزار... شاید بتونه برات کاری کنه..
سلام من امروز یک ایرانسل اعتباری خریدم چند تا سوال داشتم :
1- این سرویس خدمات اینترنتی که میتونی حسابتو تو اینترنت ببینی هزینه بر است ؟
2- کلا کدام یک از سرویس ها رایگان است ؟
3- اگه ممکنه کدهای مختلف این خط رو برام بزارید
4- این 5 ریال به ازای هر کیلو بایت اینترنت یعنی چی ؟ میشه یه کم واضح تر توضیح بدید
متشکر