ادمین ها گفتن به زودی به 1.26 میریم
ولی هنوز 1.24e بازی میکنیم
Printable View
ادمین ها گفتن به زودی به 1.26 میریم
ولی هنوز 1.24e بازی میکنیم
سلام همگي تصويب نشد ساعت چند ؟؟؟ زود تر بگين دگ
ساعت 9 خوبه به نظرم
قبلا ساعت9 بازی میکردیم!
رووم هم اگه موافق باشین iraq dota room 1 یا iran td room ....
Patch هم 1.24E
مپ 6.72C
اسم هاتو تو بازی رو بگید ببینم چجوریاس: دی
الان اروپا 1.26 بازی میکنن .لی ایران هنوز رو 1.24 b و 1.24 e هستن
ما که همه پچهارو داریم حالا هر کدومو خواستین بگین انلاین شیم باهاش
من که پایم ولی ترافیک ندارم...... 3 خرداد فول شارژ با ترافیک 9گیگ در خدمتتون هستیم برا خراب کردن باری:31:
1.26 چه مشکلی داره که ملت استفاده نمیکنن؟؟؟؟؟؟
خواستین بیاین با 1.26 بیایین
من امشب احتمال زیاد میام
شاید بعضی ها 1.26 نداشته باشن:|نقل قول:
خواستین بیاین با 1.26 بیایین
من خودم دارما: دی
ID خودتو لطف کن برادر:11:نقل قول:
باشه ساعت 9.نقل قول:
Room TD
منم که 10 بار تا حالا آیدیم رو دادم:
dark.knight7
خودم هاست میشم. 2مگ دارم، پینگم هم الان رو 160 هست. (4.2.2.4)
با عرض سلام و خسته نباشيد "ِ:D
:31::31::31::31::31::31::31::31::31::31:
ID=sayyed007
lvl=20:5:
patch=1.24 e or b:46:
ساعت=9 :27:
روم ؟؟؟؟؟:18:
:10:
(شكلكها تموم شد )
ببخشید من نمیام
خوب اینجوری که تعداد دوستان کم شد، نهایت 3-4 نفر باشیم. چه کنیم؟
اقایون جمعه چطوره ؟ساعت 10
ما همیشه هستیم شبا یه خبر بده اومدینقل قول:
جمعه عالیه منم پایم:10:
منم هستیمَ !
دادا این عکس آواتارت خیلی نازه،هرموقع نگاه میکنم اشکم در میاد:37:نقل قول:
.................................
اقا منم هستم:20:
نقل قول:
سلام من این مشکل به کل حل کردم البته دقیقا نمیدونم کدوم قطعه این مشکل رو بوجود میاره امما چیزه که واضحه کارت گرافیک و رم مسبب اصلی این ارور هستن موقع بازی کردن اگه این دو قطعه تو پروسه پردازش خوب متچ نباشن نهایتن در یه صحنه حین بازی با این پنجره مواجه میشیدالبته مادر برد هم تا حدودی موثر هست چون تمام هماهنگی بین رم و کارت گرافیک از این طریق حاصل میشود قطعات اورجینال به نسبت کمتر به این مشکل دچار میشن امما اگه سیستم بر اساس هماهنگی قطعات بسته بشه این درصد به 1 صدم میرسه
امما نظر شخصی بنده اول رم هست اصل ارور مربوط به عدم نوشتن یا صحت اطلاعات بر روی رم هست حالا تو این موضوع نوع پردازش کارت گرافیک هم مزید بر علت میباشد پس سعی کنید کارت گرافیک و رم رو حتما متچ بگیرید
یه راهنمایی برای رم
1- خرید برند هماهنگ با مین برد
2-خرید رم با سی ال کمتر (سی ال مدت زمان پاسخگویی رم میباشد) تو رمهای دی دی ار 2 زیاد این قضیه به چشم نمیاد اما رمهای دی دی ار 3 این قضیه خیلی توشون مهم هست البته با اورکلاک میشه یه درجه این سی ال رو پایین تر آورد
3-رم دی دی ار 3 حتما با هیتسینک بخرید گذشت اون زمانی که حرارت رم مهم نبود اگه اورکلاک میکنید حتمان از هیتسینکهای پایه بلند و تهویه مناسب سیستم بهره ببرید درغیر اینصورت عمر رم رو کم میکنید
4-مهارت تست رم (چجوری ؟)1- با استفاده از برنامه هایی که رندر انجام میدن فتوشاپ 3دی مکس کرل دراو 2- اگه سیستم رو تازه خریدین حتما 1 روز به صورت 24 ساعته با سیستم کارکنید بازو بسته کردن برنامه ها بصورت مداوم انجام همزمان چند برنامه با هم بسته به سی پی یو دستگاه اگه سی پی یو دستگاه تک هسته ای هست لطفا فشار اضافی نیارید
ممن نوشتنم اصلا خوب نیست امما تواین زمینه مهارت خاص خودمو دارم شاید بعضیا این مورد تست مسخره بدونن اما مهمترین قسمت همین تست کردن 1 روز مهلت تست رم از موقعی که رم رو میخرید هست از این یه روز بهترین استفاده رو بکنید تا یه عمر راضی بمونید از خرید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:نقل قول:نقل قول:خوب شدیم 5 نفر..5 تا دیگه پایه باشن بسه ..یا اگه کسی هم نباشه 5 تایی میریم cw :27:نقل قول:
اگه جا هست منم هستم
فقط قبلش هماهنگ کنید پلیز
سلام منم که هستم اگه بتونم وار گیر بیارم یه ویروس گرفتیم خفن هر چی داشتیم حذف شد الان دارم میگردم ولی 90 در صد میام
من حتما میام دگ پیدا شد هم Eهم b هر کدوم خواستید رو dl kardam شدیم 7 نفر ؟
جمعه ساعت چند ؟
چه رومی؟
و.....
فرداشب ساعت 10، روم ایران TD. باشه.
patch هم e باشه
مشخصات دقیق Patch رو بزنید که با چی بیایم
نمیشه بزارید پس فردا شب؟
پس شد جمعه شب ساعت 10 روم iran TD
1.24.4نقل قول:
1.24E
ok من حتما میام راستی امروز یه دست زدیم اتفاقی amir.exon رو دیدم بازی خیلی خوبی بود حوصله ندارم تعریف کنم
پس ساعت 10 جمعه
مگه امشب نیست؟
امشب جمعه ست؟
امشبه؟؟؟؟؟
نه دیگه جمعه .
امشب اومدین؟:31:
سلام اومدم بگم امشبه :ِ:5:
امشبه :دی......
دوستان
آخر این مشکل من با این گارنا حل نشد
همش از لابی روم DC میشم باید ۲باره جوین شم
خواهشأ ۱کی کمکم کنه:19:
چه بخندیم امشب
mode mc
چجوریه؟؟
دوستان من که ساعت رو زنگ گذاشتم:دی خودم واستون هاست میشم، نتم خوبه، 2 مگ با پینگ عالی:11:
هرکی آی دی منو نداره اد کنه:
dark.knight7
ساعــت 10، روم ایران TD
من انگاری نتم مشکل پیدا کرده اگه نتونستم بیام پی شاپیش معذرت میخوام
first blood
من اول آن شدم :31:
من از صبح هستم
دوستا ن کجایین
host?
fast make map