نقل قول:
با مراجعه به صفحات اجتماعی این شرکت مثل صفحه اینستاگرام شاتل به آدرس:
@shatel_ir
Printable View
نقل قول:
با مراجعه به صفحات اجتماعی این شرکت مثل صفحه اینستاگرام شاتل به آدرس:
@shatel_ir
ممنون ار شما
پارس انلاین الان خوب حجمی میده منکه اگه شاتل حجم رو بالا نیاره اخر این سرویس میرم هر جای که حجم بهتر میده
من الان آرت 1 دارم که سقف مصرفش 16 گیگ هست ولی بعضی ماه ها مصرفم به 30 گیگ هم میرسه منتها شاتل سرعت رو نمیاره پایین
در طرحای جدید هم ممکنه به همین شکل عمل کنه و اگر مشترک از سقف مصرف عبور کنه سرعتش پایین نیاد و بره روی 128 ؟
دوستانی که این طرحا رو گرفتن لطفا در این مورد گزارش بدن
سلام
لینکی که به شاتل لند منتقل میکنیم از حجممون هم کم میکنه یا نه ؟
نهنقل قول:
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سرویس های دانلود شبانه، بسته های حجمی، سرویس های ثانویه که در یک پکیج در کنار سرویس های پایه عرضه می شوند منعی ندارند و شرکت ها می توانند عرضه کنند.
تنها موردی که الان درست نیست هنوز مورد نیم بها محاسبه حجم باسه سایت های هاست شده در داخل هست که شاتل بجای ان 500 سایت خاص رو لیست کرده و باید اصلاح کنه.
پ ن:
این اصطلاح غیر حجمی بیشتر جهت فرق با سرویس های حجمی که ترافیک داخلی و خارجی توش نداشت ایجاد شده و از لحاظ سیستمی بجز این مورد فرق دیگری با حجمی نداره ( به احتمال زیاد هم در اینده بین عموم دوباره حجمی صدا میشه وقتی دیگر با حجمی قدیم اشتباه نشه)
برای من یک ایمیل از طرق Shatel Kayako دومین shatel.ir و قبل از @ با Kayako که امده به من یوزر پسورد داده گفته دسترسی گرفتین برای بخش support:n13:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر نمی کنم این چیزی باشه که شما می گی :n15: سوال مهم تر این چیه برا من فرستادن؟؟؟؟:n41:
+
این لیست قیمت های جدید پارس انلاین کلا تمام برنامه های منو ریخته بهم باسه تعویض سرویس:n08:
مثلا قرار بود خط پشتیبان باشه حالا امده نه تنها رو 16 مگ امده 275 مگ با قیمت منطقی داده، امده یک سرویس جدید 16 مگ با 500 گیگ و قیمت خیلی خوب هم گذاشته که کلا با حجم شاتل بجز نمک، فلفل هم پاشیده....:n23:
بابایکم تنوع بده:n34:... اگر اینجوری پیش بره من باید بجای تعویض سرویس،باید ساختار ارتباط و شبکه ام رو اصلاح کنم. :n23:
پ ن:
من نیمه تجاری/چند ساعت مصرف زیادم، دانلودر ها که مسئله حجم در مقابل قیمت براشون مهم است و کم مصرف ها که مسئله سرعت دارند اشتباه نگیرند:n16:
اوه چه کردی به فکر انتقال به پارس آنلاین شدم :n19:نقل قول:
ادیت ............................................این هم از سرعت
سلام
تا قبل اینکه این طرح های جدید بیاد من ART5 داشتم و با وبگردی روزانه نزدیک 2 گیگ مصرف داشتم(البته خانوادگی)اما با این طرح های جدید(4 مگ)از 20 آذر تا الآن 8 گیگ مصرف داشتم که این نشون میده که مصرفم کم شده!!!!در صورتی که تعداد نفرات و ساعات استفاده تو خونمون فرقی نکرده
البته همش مراقب هستیم که به حد نهایی مصرف نرسه
درود
دوستان اون طرح ده تومنی 4 گیگ بین الملل کلا حذف شده؟ نمیشه دیگه انتخابش کرد؟ برای من کم مصرف خیلی خوب بود بخاطر سرعتش! الان موندم چی بگیرم!!
جدی حذف شده؟ :n35: پس خوب شد من قبل اینکه حذف بشه خریدم :n31:نقل قول:
البته اگر شما هم مثل من یک بار خریداری کرده باشین و تغییر سرویس انجام ندین هر ماه براتون همون سرویس فاکتور میشه و میتونید بخرین.
من الان چک کردم برای ماه بعد برام پیش فاکتور شده
دوستان مگه سرویس 4مگ با شبانه نباید حجم 110-120 گیگ باشه ؟
پس چطور تو پنل زده 55گیگ !
درودنقل قول:
درسته! 110 گیگ حجم داخلی یا 55 گیگ حجم بین الملله!
نقل قول:
حجم های شاتل فوق العاده کمتره نسبت به سایر شکرتها بطور مثلل روی همین سرویس 4 مگ که شما گرفتی شاتل تنها 55گیگ حجم اینترنت بین الملل به شما میده اما شرکتهایی مثل های وب یا پارس آنلاین دقیقا با هیمن هزینه و سرعت 80گیگ حجم بین الملل دراختیار شما قرار میدن.
جایگاه شاتل هم بشدت در جدول رتبه بندی شرکتها از نظر حجم افت کرده بخاطر همین کم فروشی به مشترکین.
- - - Updated - - -
نقل قول:
حجم های شاتل فوق العاده کمتره نسبت به سایر شرکتها بطور مثال روی همین سرویس 4 مگ که شما گرفتی شاتل تنها 55گیگ حجم اینترنت بین الملل به شما میده اما شرکتهایی مثل های وب یا پارس آنلاین دقیقا با هیمن هزینه و سرعت 80گیگ حجم بین الملل دراختیار شما قرار میدن.
جایگاه شاتل هم بشدت در جدول رتبه بندی شرکتها از نظر حجم افت کرده بخاطر همین کم فروشی به مشترکین.
بله حذف شده چن روزی بیشتر نبود حتی جشنواره سه ماهه هم داشتنقل قول:
کلا همه باید حتما سرعت اسمی بدن
اگه آمارش بره برای سازمان تنظیم ممکنه دیگه همونم تمدید نشه
بله دیدم تعرفه هارو الاننقل قول:
ولی چه کنیم که فقط برا بازی آنلاین اومدم سمت شاتل
پارس آنلاین اینجا سرویس دهی مناسبی نداره
بقیه هم پینگشون عادیه
ی بدبختی که سراغم اومد اینه که
بسته ام ترافیکش تموم شد سرویس ام تا اذر 97 تاریخ داشت میتونستم حجم اضافه بخرم
اما خریتی که کردم این بود سرویسمو تغیر به داخلی نامحدود 10 تومنیش کردم که الان دیگه موجود نداره همین سرویس رو
سالیانه سوخت ولی بسته جدیده سرعتمو رو تک کانشن خیلی کم کرده
قبلا تک کانشن ثابت 14 مگابیت سرعت داشتم
اما شبا یهو خیلی سرعت کم میشه
در ضمن با هربار خاموش روشن کردن مودم ریت هم تغیر میکنه بعضی اوقات 17 15 16 14 13 ریت میگیره رو سرویس قبلا تو اوج شلوغی 14.6 سرعت میداد حتی تک کانشن
مشخصات خط
صدور فاکتور قبل حذف بودهنقل قول:
بعد از اون میبینید که دیگه فاکتور صادر نمیشه
عزیز من خودم یه 7_8 ماه پیش شاتل بودم تازه اومدم دوباره خطم هنوز رانژه نشده (سرویس 16 مگابیت گرفتم)نقل قول:
سرویس های غیر حجمی طبق بندی که شاتل گفته تا 95 % اوقات تضمینه
شبانشو هنوزم محدود میکنه؟!
چون قانونا دیگه نمیتونه پرسیدم!
خب آپارات و ورزش 3 و نود و ... رفتن تو بخش نیم بها ! از بخش رایگان حذف شدند
ما موندیم و یه ریموت درب داغون فایل خراب کن شاتل لند ده هزار تومنی!
که شخصا ترجیح میدم به جاش نت شبانه ایرانسل بگیرم دانلودهام رو جمع کنم اون موقع بگیرم!
* منتخب: نماوا، ترافیک اپلیکیشن شاتل تاک، مای اپس، فیلم نت، آیسیما، سایت کاناپه، اپلیکیشن زوم ایرانسل، اپلیکیشن کاناپه ،اپلیکیشن مای اپس، پلان، دانا (رایگان)
* ویژه ایران: سرزمین شاتل و بیش از 500 سایت پربازدید ایرانی (نیم بها)
* اینترنت: سایر سایت ها (عادی)
دوستان یعنی دیگه خط رو روی 16 نمیبندن؟
اون سرویس 512 ماهی 10 تومن خوب بود
چرا جمعش کردن
عجب گیری افتادیم ها
ماهی 80 تومن برای امثال من خیلی گرونه
با سلام من سرویس قبلی که داشتم اکولایت 12 ماهه بود قبل از اتمام این سرویس برای من اس ام اس اومد که جهت شارژ این سرویس اقدام کنید 6 همین برح بود من به بخش فروش شاتل هم تماس گرفتم بابت شارژ مجدد همین سرویس که به من گفتن شما نیازی نیست از نوع مبلغ 39 تومن بابت این سرویس اکو لایت 12 ماهه پرداخت کنید شما اکو لایت یک ماهه بگیرین برای مشترکین قبلی که همین سرویس داشتن تبدیل به یکساله میشه این سرویس بعدا بعدشم فاکتور یکساله بخش فروش شاتل از داخل پنلم حذف اکو لایت 1 ماهه اضافه کرده منم 8 همین برج شارژ کردم اما الان نزدیک 18 روز از زمان شارژ من میگذره اکو لایت یکماهه ای که بخش فروش شاتل برای من فاکتور کرده تبدیل به یکساله نشده هی به منم وعده امروز فردا میدن عکس اولی مربوط به فاکتور اکو 12 ماهه که میخواستم پرداخت کنم که پشتیبانی گفت نیازی به پرداخت این مبلغ نیست عکس دوم هم مربوط به اکو یکماهه که پشتیبانی شاتل داخل پنل من فاکتور کرده که قراره به یکساله تبدیل بشه اما هنوز یکماهه
در هیچ زمانی سایت های آپارات و نود و ورزش۳ و... رایگان نبوده و نیست.نقل قول:
همیشه این سایت ها (که جزو ۵۰۰سایت داخلی هستن) نیم بها بودن.
و فقط هم با خرید بسته شاتللند (یا همان بسته ویژه ایران) بصورت ترافیک رایگان قابل استفاده هستن...
Sent from my Fly IQ4514 using Tapatalk
اون كه رايگان تمديد شده و ميشه آخرين سرويس شما هستنقل قول:
كه متاسفانه آخرين سرويس شما يك ماه بوده كه فوق ش يك ماه ديگه تمديد بشه
احتمالا نميتونن تمديد كنن تا يكسال
خب بحث منم همینه که سه تا از پشتیبانی های بخش فروش به من گفتن که شما نیازی نیست اکوی 12 ماهه تمدید کنید یکماهه شما بگیرین برای مشترکین قدیمی که این سرویس داشتن تبدیل به یکساله میشه اینجا الان احتمالا نداره چون وعده ای که خودشون دادن میبایست برای منی که سرویسم اکوی 12 ماهه بوده داخل پنلم فاکتور بوده میخواستم اینو تمدید کنم جلوی تمدید منو گرفتن یکماهه قراردادن بعدشم گفتن صد درصد تبدیل به اکوی یکساله میشه اما بعد از 18 روز هنوز یکماهه وعده هم میدن دو سه روز دیگه اوکینقل قول:
از دیروز سرعت دانلود از بخش آپلودسنتر شاتللند به شدت پایین اومده :/
Sent from my Fly IQ4514 using Tapatalk
دوست عزیز محدود کردن ترافیک داخلی به 500 سایت پر بازدید ایرانی غیر قانونی هست !نقل قول:
در تعاریف مصوبه 266 اومده :
خواهش میکنم توی سامانه 195 شکایت ثبت کنیدنقل قول:
-10-1ترافيك داخلي: برابر مفاد مصوبه شماره 1جلسه شماره 248مورخ ،1395/9/21منظور از ترافيك داخلي، هر ترافيك
با ميزباني در داخل كشور است.
سرویس من شبونه داره ولی ی شب از اپل مک او اس رو زدم اپدیت حدود 4.9 گیگ بودنقل قول:
با همین سرعت 1.9 دانلود میکنه محدود نکرد دیگه هیچی شبانه نگرفتم
و باز هم فلاکت و بدبختی
100 گیگ ترافیک داخلی از بسته شاتلند حذف شده !
خواهشا اعتراض کنید
همین طوریش داره بسته هاشو کم ترافیک میده بسته ایران هم از بسته شاتلند که 100 گیگ بود حذف کرد
دیگه هیچی نمونده واسه موندن رو شاتل
بله دیگه وقتی ی ماشینی که کلا اپشناشو میدزدن یه شبه 20 ملیون و اینا میکشن روش بایدم همه جا درموداغون شه تف تو این مملکت
این ترافیک نماوا که میگن رو شاتل رایگانه براچی تو پنل حساب میکنه؟؟؟
برای ما که رایگاننقل قول:
سرویس حجمی دارم
یعنی حجم مصرفی نماوا رو تو پنل شما نمیزنه؟نقل قول:
Sent from my LG-M320 using Tapatalk
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مرسینقل قول:
من سرویسم Art هست
برا من هم رایگانه یا فقط برای سرویس eco ؟ چون میخوام زنگ بزنم بهشون
بعد ببخشید شما تو نماوا با شماره موبایل ثبت نام کردی؟ کدی از شاتل وارد نکردی توش؟
چون پشتیبانی شاتل خیلی گنگ جواب میده
Sent from my LG-M320 using Tapatalk
ارت که فکر نکنم رایگان باشهنقل قول:
یعنی هست ولی جزو سقف مصرف منصفانه احتمالا نمیاد
نماوا هم یادم نیست
به نظر شماره ندادم فقط با شناسه کاربری و کد اشتراک بود
در حال حاضر سیستم art3 رو دارم،برای تمدید کردن به نظرتون تغییر بدم به 8 مگ سیستم جدید؟
سرعت اش واقعا 8مگابیت هست یا افت هم داره؟
تعويض كه والا به نظر شخص شما بستگي دارهنقل قول:
هر كدام مناسب تر هست انتخاب كنين
چون از نظر كيفيت فعلا فرقي نداره مخصوصا در غير حجمي ها
كلا خراب شده چند روزي هست كه مخصوصا سر شب افت قابل توجه اي داره بقيه مدت هم مثل قبل نيست به اظهار كارشناس نماهاي شاتل مشكل سراسري
داداش منظورت از 100 گیگ چیه؟نقل قول:
تو عکس گفته اگه ترافیک بین الملل تموم بشه نمیتونی از بسته شاتل لند استفاده کنی.
من بسته ی 10 تومنی با دانلود شبانه رو گرفتم. استفاده از سرویس شاتل لند و سایت های منتخب و ویژه ایران نیز برام رایگان رو خوده سرویسه. درباره ی دانلود شبانه هم دوستان سوال کرده بودن بگم که هیچ محدودیتی اعمال نشده رو دانلود شبانه. سرعتم هم رو 16 مگ بستن ولی چون خطم نویز داره با سرعت ماکزیمم 8 مگ کانکت میشه خطم. الانم بسته برام قابل تمدیده تو مای شاتل، البته اگه فاتحشو نخونن ولی فعلاً قابل تمدیده.
عکسا رو گذاشتم مقایسه کنید شبا با اینکه نویز دارم و با ماکزیمم 8 مگ کانکت میشه خطم ولی راحت 17-18 گیگ دانلود میشه با IDM
دوستان این سروریس 512 شاتل غیر حجمی که جدید اومده سرعت دانلود همون 512 است یا مثل سابق محدودیت سرعت نمی ذارن؟