دوستان اخرش کم میکنه یا نه؟ اگه قلق خاصی داره لطفا اعلام کنید
Printable View
دوستان اخرش کم میکنه یا نه؟ اگه قلق خاصی داره لطفا اعلام کنید
رندوم کم میکنهنقل قول:
- - - Updated - - -
رندوم کم میکنهنقل قول:
یعنی از بعضی ها میکنه و از بعضی نه؟ یا اینکه مقدار حجمش ضریب داره؟نقل قول:
چون من 10 مگ دان کردم 1.2 کم کرد
من خودم با یک سیمکارتم کم میشه با یک سیم کارت دیگه نه :n04:نقل قول:
اون حجم زیادی رو هم اگه شما تست کردید بفرمایید
حمار اول از نظر نرم افزاری در حد همون حمار هست خبنقل قول:
این همراه من هم شده سوژه برای فحش خوردن همراه آخر توی گوگل پلی و بازار ... تازه بازار پاک می کنه فحش ها رو :n08:
برید نظرات رو بخونید بخندید :n02:
من میخواستم 100 مگ دان کنم 5 مگ دان کردم تستی، دیدم داره کم میکنه بیخیال شدم!نقل قول:
یه سیم اعتباری دو طرفه مسدود رو هم دارم، ولی ارم H میاد، اونم سایتی باز نمیکه
دوستان تو تبلیغات جدید همراه اول اگه دیده باشین زده تماس روی شبکه LTE و ادعای HD بودن و برقراری سریع تماس رو میکنه
اما من که امتحان میکنم شبکه روی LTE به محض تماس میره روی 3G بعد قطع برمیگرده به LTE
ینی ممکنه هنوز سراری نشده باشه
اخه بسترو شرایطش هستش شبکه LTE هم هست فکر نمیکنم احتیاج باشه چیزی رو سخت افزاری اضافه کنن
تا جایی که از سرچ گوگل متوجه شدم، lte قابلیت تماس ندارهنقل قول:
ممکنه من اشتباه متوجه شدم اما ، همراه اول کی راست گفته؟
گوشیتون از Voice over LTE ) VoLTE ) ساپورت میکنه؟نقل قول:
اگه میکنه فعالش کردین؟
lteقابليت تماس داره منتها بايد گوشي شما از اين قابليت پشتيباني كنه و كد فعالسازي volteرو از سايت همراه اول بگيرين و فعالش كنيننقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
سیم کارتمو ترابرد کردم همراه اول الان هیچ پیامکی دریافت نمیشه انتن از نسل دو تا نسل ۴ همش در حال جابجای هست و انتن ضعیفه تو هر نسل اومدم تو برنامه همراه من ثبت نام کنم اما کد فعال سازی پیامک نمیشه ۵۰۰۰ ت شارج کردم خورد در صورتی که استفاده نشده شاید بگید چرا من که میدونستم اینجوری نباید ترابرد میکردم والا جای که من هستم از شهر دوره روستا هست و فقط همران اول انتن داره دوستم همراه اول داره رو همون حساب دیدم انتن داره رفتم خطمو ترابرد کردم الانم بابت مشکلاتم یک ماهه میخاد پیگیری بشه هنوز نشده اگر میدونستم اینجوریه هزار سالش ترابرد نمیکردم در یک کلام همراه اول = اشغال ترین اپراتور
Sent from my Lenovo K50-t5 using Tapatalk
قابلبت تماس در شبکه 4g رو با کد (ستاره 10 ستاره بیست و چهار پنجاهو یک مربع)فعال کنید، ضمنا باید سیم کارتتون یوسیم باشه و همچنین گوشیتون ساپورت کنه این فناوری رو
Sent from my Samsung Galaxy A5 using Tapatalk
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد رو ارسال کردم برای فعال سازی volte پیامک موفقیت فعال سازی هم اومد گوشی s7 edge که تو لیست پشتیبانی هم هست ولی به محض تماس آنتن از رو 4g میره رو 3g . کسی از دوستان تونسته فعال کنه؟
تا جایی که جستجو کردم اگه volte فعال باشه باید علامتش کنار آنتن بیاد و من رام ایران رو گوشیم نصبه که بعضی از رام ها این قابلیت رو دارن.
گوشی s7 edge که
دقیقا منم تو همین حالت توامنقل قول:
رزو شده بسته ولی باید وایسی بستهه تموم شه تموم شد این یه گیگ فعال شد
از تو برنامه ببنی بسته رزو بعدیت چیه احتمالا خالیه یا اینکه بسته ای که الان غیر هدیه فعال داریم دوباره تمدید میشه
اشکال نداره شما سیمکارت اعتباری جدا بگیر و گرنه صد بار گفتیم از اپراتور دیگه به هیچ وجه به همراه اول ترابرد نکنیدنقل قول:
اصلا اپراتور اول هیچ برنامه ریزی درستی برای ورودی ها نداره. و و سیستم نرم افزاری ترابرد اون به شدت پر باگ و خطا هست
فقط اذیت و آزار خروجی ها رو برنامه ریزی خووووووبی کرده مثل پیام 2 بوغ کوچک و عدم اجازه به خروج
دوستان این بسته های نامحدود چرا تو برنامه همراه من نیست؟
اینجوری مجبورم هی سیمکارت رو از مودم در بیارم تا بتونم با کد دستوری فعالشون کنم
نه نمیشه خیالت راحت
گوشی ایفون 5s هستش احتمالا ساپورت میکنهنقل قول:
چجوری فعال میشه دوست عزیز؟
نقل قول:
دوست عزیز به لینک زیر مراجعه کنید کاملا توضیح داده شده
http://www.mci.ir/volte
فعلا بدليل تحريمانقل قول:
Volte بايد از سمت اپل فعال شه
CA همراه اول بدون ساخت پروفايل شركت براي اي ديوايس ها امكان پذير نيست
اينا بكنار رو s7 edge فعال كردم ج نميده
کسی نمیدونه چه جوری میشه بسته های نامحدود رو از نت فعال کرد؟نقل قول:
سلام
من سیمم روی مودم هست و جای ثابت از صبح تا حدود 40.50 مگ سرعت دارم حتی اپلود 40 مگ
بعد از ساعت 8 شب کم و کم میشه تا میرسه 10 مگ
اقا مشکلی چیزی هست؟؟؟اتفاقی میفته؟؟؟ یاد adsl میفتم ک شبا نویز میفته روش
این دیگه چ مشکلی هست؟؟؟
مال من که آیفون بود فعال شد ، با تشکر از بهمن خان و لینک مفیدش ، تشکر مجدد
مگه اینکه یه دوست عزیزی سایت خصوصی شارژ همراه اول بزنه این قابلیت رو بیاره یعنی بشه پیمانکار همراه اولنقل قول:
متاسفانه تو رشت فقط باند3فعاله و باوجود ایکه دکل نزدیک هست اما سرعت خوبی نمی ده حالا نمی دونم شاید ب خاطر اینه طبقه 1هستیم اما دیگه اینقدر نباید افت داشته باشه
رفیق خدا رو شکر کننقل قول:
من تهرانم کلا 3 جی و 4 جی که هیچی ، 2 جی هم به زور انتن میده:n30:
حالا مى گيم تهران جمعيت زياده و پوشش دهى مطلوب نيست... رشت که دگه خيلى کوچيک تره... مسئله اينه خونه قبلى بودم سرعت دانلود تا هفت مگ مى رف اما الان ب دو هم نمى رسهنقل قول:
موندم انتن بگيرم ج مى ده يا ن
سلامنقل قول:
بخاطر بار شبکه هستش احتمالا تو منطقه شما کمبود پهنای باند هستش و تو ساعت پیک کم میاره
تازه ۱۰ واسه همراه اول خوبه من اگر ۱۰ بتونم بگیرم ازش تو منزل انگار پلاس دارم استفاده میکنم!
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوستان کسی میدونه این طرح رایگان سایت های داخلی دقیقا چه ساعتی تموم میشه؟
جز شاتل لند سایت دانلود دیگه ای هم وجود داره که رایگان باشه؟
bw بانده 3 تون باید کم پهنا داشته باشه باید 5 باشهنقل قول:
اگ 5 بود باید منتظر بمونید شبکه رو افزایش بدن پهناشو
برای کسی فعال شد؟ برای من اساماس اومد، اما فعال نشدهنقل قول:
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
کامل رایگان نیست!!الان من یه بسته یک گیگ دارم،کم کم داره از اونم کم میکنه!با این حال تا الان 88 گیگ دانلود کردم.نقل قول:
دوستان به نظرتون با سیمکارت دایمی استفاده کنی ، خطرناکه????
از این سرویس شاتللند
به هیچ وج اینکار نکن،همین الان بسته تمام،و شارژ هم خورد!اصلا رایگان نیست!:n27:نقل قول:
با گوشی یا مودم؟نقل قول:
با گوشی طبیعیه ولی با مودم خیر و نباید به هیچ عنوان کم شه
البته در دزد بودن همه ی اینها که شکی نیست اما این مورد رایگان بوده برای من
88 گیگ دانلود یعنی چند ساعت اتصال پی در پی و این یعنی نرم افزارهای دیگه هم وصل میشن تو این چند ساعت و حدود 50 مگ استفاده میشه!
همون دانلود منجری که استفاده میکنید چند تبلیغ داره و لودش چند مگ رو میگیره
خود سایت هم شاید ابجکت ها و لینک های خارجی داشته باشه
سیمکارتمو ترابر کردم به همراه اول الان ۱۰ روزه مشکل منو حل نکردن ترابرد به همراه اول مساوی با اشتباه محض دیگه خسته شدم از پس پیگیر بودم فکر کردم من تنها این مشکلات دارم دیدم نه چند نفر دیگه ام همین مشکلو دارن تازه مشکلات عجیب تری دارن اخه برام خیلی جای تعجبه که این اپراتور با این سابقه چرا اینقد داغونه عحیبه !!!!
Sent from my Lenovo K50-t5 using Tapatalk
نمیتونی برگردی؟نقل قول:
حالا خوبه صد بار گفتیم دروغیه و می خاد قبض جعلی تولید کنه دوبارهنقل قول:
کدوم سابقه ؟ سابقه دزدی ؟؟؟؟؟نقل قول: