بالا بودن مشترک . نبود اینترنت کافینقل قول:
Printable View
بالا بودن مشترک . نبود اینترنت کافینقل قول:
بله. تا اواسط بهمن قول دادند برسانند. فردا جلسه داریم. ببینیم چه کار میکنیم.نقل قول:
تا فردا ساعت 8 صبح فعلا مرخص میشوم. دوستان لطفا نه زنگ بزنید نه sms بدهید. خواهش میکنم. سعی میکنم جواب همه دوستان را بدهم. اگر عمری باشه. 1500 bts خریداری شذه است وبه مرور در سطح کشور نصب خواهد شد. کلاس همه ماژول ها هم هوواوی میباشد. همکاران گرامی در همراه اول فردا ساعت 12 در زیر ساخت خواهم بود. هر مشکلی باشد در خدمت همکاران هستم. شاد و پیروز باشید.
آقا رضا اینم سوال آخر من:
تو مشهد اصلا خبری از همراه اول نیست چرا؟کی میخواد وارد بشه تو مشهد؟
و دوباره شما کی میان سایت برای پاسخگویی دوباره؟:n02:(منظورم اینه هستید یا میرید دوباره)؟
سلام، آقای reza rain، شهر ساری کی تحت پوشش نسل سه قرار میگیره؟ شهرهای دیگه ی مازندران چطور؟
با سلام خدمت آقا رضا
ببخشىد چراشىراز رسما 4gنشد وپىشرفت4gاىرانسل توشىراز چطورى است ؟
سلامنقل قول:
چالوس در حال حاضر بگیر نگیر داره 3جی و ضعیف هست سمت دانشگاه
هچرود 3جی بود تا نزدیکای نمک آبرود که 4جی شد البته 2مگ بیشتر نداد سرعت
از کلار آباد تا شهسوار 2جی بود
شهسوار هم امروز 4جی رو تست کردم 12مگ بهم داد پوشش هم عالی بود
مهندس برنامه ای برای متل قو (سلمان شهر) و عباس آباد ندارید ؟!
اقا رضا بندرعباس سمت سورو قدیم چخبر؟
سرعت دانلود ابرانسل همچنان-60 50کیلوبایت هست
خدا کنه تو مناطقی که فاصله تا مرکز مخابرات زیاده و ای دی اس ال جواب نمیده تی دی دی هم ارایه بدن یعنی نقشه بذارن جلوشون و کارشناسی ارایه بدن.
Sent from my iPhone using Tapatalk
اقا رضا شما که به اون بالاها ارتباط دارید میشه بگید چرا اینترنت 3g تو دورود لرستان فقط 2 هفته وصل بود بعد از اون دقیقا40 روزی هست کامل قطعه هرچیم زنگ میزنیم کسی صدای ما رو نمیشنوه؟اخه شهری به این بزرگی ی سایت بیشتر ارتقا نداده بودن که اونم عرض کردم قطعه ممنون میشم اگه زحمتی نیست پیگیری کنیدنقل قول:
ی سوال دیگه اینکه خبر ندارید همراه اول تو دورود کی 3g میشه؟
باتشکر
به به داش رضا نرفتی خارج؟؟؟نقل قول:
بیا ک بچه ها کلی سوال دارن[emoji173]
این دوستانی که همچنان پیگیر راه اندازی نسل 3 و 4 ایرانسل توی منطقه یا شهرشون هستن، ینی میخان بسته بخرن؟؟؟؟؟؟؟؟ ینی اینهمه خودمونو کشتیم که بسته نخریم به هیچ جا نمیرسه..چون تعداد دوستانی که خرید نمیکنن خیییییییییییییییییییییییی ییییلییی کمه .
بخرید اقا جون..بخرید.نوش جونتون.
من توی این فروم از اولین نفرایی بودم که 4جی ایرانسلُ توی تهران تست کردم و ازش استفاده میکردم.3جی و 4جی که ایرانسل داره تبلیغشو میکنه مفت گرونه.4جی باید سرعتش رو 100 150 مگ باشه و 3جی تا 40 مگ.
اما 4جی بیشترین سرعتی که من تست کردم 42 مگ بود اونم با پینگ 500(فقط هم یک بار اتفاق افتاد).بیشترین سرعت 3جی هم که دیدم 12مگ بود. تازه توی بهترین شرایط.تستای خیلی زیادی از 4جی دوستان اینجا گزاشتن که سرعت زیر 1مگ بود.خواهش میکنم گول تبلیغات فریبنده ایرانسلو نخورید
تست های امروز 3G در شهر همدان:
محتوای مخفی: تست سرعت داخلی
محتوای مخفی: تست سرعت خارجی
خدا شاهده بنده از روزی که قیمت ایرانسل اینقد زیاد شده کلا سیمکارت همراه اولمو انداختم داخل گوشی و حتی ی بسته ایرانسلم نخریدم ولی کلا همراه اولgprsسش تو شهر ما کلا قطع خیر سرم رفتم adsl ازهای وب گرفتم که اونم مخابرات قربونش برم هر روز مشکل فنی داره و خرابه و خودتون حساب کنید تو ماهش کلا 10 روز کامل قطعه پس بیشتر از ایرانسل میفته که کلا adsl با اینترنت موبایل قابل مقایسه نیست. منکه هنوز بسته نخریدم و فعلام بسلامتی 3g ایرانسلم تو شهرمون قطع شده و باید با همین adsl سر کنیم .ولی خب ما تو شهرمون فقط 3g ایرانسل هست پس با این وضعیتی که گفتم درک کنید که با این شرایط نت مجبوریم اگه ی روزیم بسته خریدیم ولی انصافا کسایی که شهرهای دیگن با سه اپراتور3g و adsl مطلوب باید به هیچ عنوان نخرننقل قول:
از نسل ۳ و ۴ همراه اول و ایرانسل تو ایلام چه خبر؟! سرعت دانلود زیر ۵۰ هس!!!نقل قول:
چند سایت نسل ۳ از همراه اول و ایرانسل تو ایلام نصبه ؟آخه ۲ آنتن بزور دارم اونم وسط شهر!!!
سلام آقا رضا خیلی خوش اومدین/میشه از وضعیت 3g همراه اول و ایرانسل تو مرند بگین:n16:نقل قول:
ببخشىد چرا سرعت اىنترنت 3gاىرانسل امشب افت کرده براى شما هم همىنطور است؟
سلام جناب رضا خسته نباشی "" آیا قیمت ها مثله آذر ماه خواهد شد یا ارزانتر خواهد شد؟؟ من از اول دی که قیمت ها تقریبا 3 برابر شده هنوز حتی واسه تست هم دیتای سیم کارت ایرانسل رو روشن نکردم:n35:نقل قول:
دوستان جریان این مسیجی که امروز واسم اومده چیه؟ از طرف کدوم اپراتور هست؟ این شماره ای که داده واسه چیه؟ من فقط سیم کارت ایرانسل رو تبلتم دارم
محتوای مخفی: [URL=http://8pic.ir/
ما همچنان به تحریم پایبندیم اما دوستان به دلیل علاقه بسیار به تکنولوژی های جدید پیگیر پوشش در شهر و منطقه خود هستند و این امری عادی است.نقل قول:
کد:تحریم ایرانسل همچنان ادامه دارد
آقای رضا تو ایلام خیابان سعدی پوشش داخلی همراه اول قطع میشه پوشش خارجی فقط داریم اگه میشه پیگیری کنید
وقتی 3G برای زیر 18 ساله ها ممنوع و محدود باشه(!!!) لابد 4G برای زیر 40 ساله ها ممنوعه و در آینده 5G برای زیر 70 ساله ها !!! همه با هم : هنر نزد ایرانیان است "و بس" !!
نقل قول:
93/10/21 - 14:58 -
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعد از گذشت چند ماه از راهاندازی نسل سوم تلفن همراه در کشور و بلاتکلیفی پیوست فرهنگی مرتبط با آن، رگولاتوری، اپراتورهای تلفن همراه را به ارائه سیمکارت کودک و نوجوان با قابلیت محدود کردن خدمات نسل جدید موظف کرد.
به گزارش فرهنگ نیوز ، کمیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات بر اساس مصوبه اخیر خود، ضوابط صیانت از کودکان و نوجوانان در خدمات تلفن همراه باند پهن تعیین کرد.
فارس نوشت : در این مصوبه سیمکارت کودک و نوجوان برای افراد زیر 18 سال پیشبینی شده است که این نوع سیمکارت امکان اعمال محدودیت در دسترسی به بعضی از خدمات تلفن همراه باند پهن (نسل سوم و بالاتر تلفن همراه) و یا اضافه کردن بعضی از خدمات باند پهن تلفن همراه را برای مشترک را فراهم میکند.بر اساس ماده یک این مصوبه مسئولیت و تکالیف اپراتورها به شرح زیر تعیین شد:- اپراتور موظف است سیمکارت کودک و نوجوان با قابلیت دسترسی بستههای خدماتی جذاب تلفن همراه باندپهن متناسب با گروههای سنی کودک و نوجوان ارائه کند.- اپراتور موظف است بسته آموزشی استفاده صحیح از خدمات باندپهن تلفن همراه، شامل شیوه بهرهبرداری از فرصتها و مقابله با تهدیدها را در دسترس متقاضیان قرارداده و در این خصوص اطلاعرسانی لازم را به مشترکین ارائه کند.- اپراتور موظف است خدمت تلفن همراه را با قابلیت اعمال برخی مدیریتها برای استفاده کودک و نوجوان برای یک یا چند دسته از خدمات تلفن همراه از قبیل خدمات صوت، تلفن تصویری، پیام کوتاه، پیام چندرسانهای و اینترنت و یا اضافه کردن بعضی از قابلیتها از قبیل امکان تماس خانوادگی و یا گروهی بر اساس درخواست مشترک فراهم کند.- اپراتور مجاز به فروش هر گونه سیمکارت تلفن همراه با افراد کمتر از 18 سال نمیباشد و هر گونه تغییر در قابلیتهای سیمکارت از قبیل محدودیت در دسترسی به بعضی از خدمات و یا اضافه کردن بعضی از قابلیتها صرفا از طریق مشترک امکان پذیر است.- اپراتور باید تمهیدات فنی، اجرایی و مالی لازم برای اطلاعرسانی، آموزش و ایجاد آگاهی برای کودکان و نوجوانان و نیز ابزارهای مناسب در زمینه کاربردهای خدمات تلفن همراه باندپهن را که حداقل شامل موارد زیر است، فراهم سازد:چگونگی بهرهبرداری صحیح از خدمات اپراتورشیوههای حفظ حریم خصوصی و حفاظت از دادهانحوه هدایت، نظارت و کنترل کودکان و نوجوانان درهنگام استفاده از فناوری و خدمات تلفن همراه باندپهن توسط اولیای خانودادههاتماس با کدهای خدماتی اضطراری از قبیل 123 و 110 در صورت مواجهه با ناهنجاریهای فرهنگی و اجتماعیکمک به آشنایی ذینفعان با قوانین و مقررات در خصوص حقوق کودکان و نوجوانانترویج اخلاق و آداب استفاده مسئولانه و شرعی از خدمات و محصولات تلفن همراه باندپهن در راستای رعایت حقوق شهروندیکاربردها و برنامههای آموزشی و تربیتی مخصوص کودک و نوجوانماده 2 این مصوبه مسئولیتها و تکالیف مشترکین را تعیین کرده که به شرح زیر است:- کلیه مسئولیتهای حقوقی و مالی ناشی از استفاده از خدمات تلفن همراه باندپهن به عهده مشترک است.- اظهار و یا ایجاد هویت جعلی یا غیر واقعی و یا هر گونه اقدامی که موجب گمراهی از هویت واقعی مشترک در استفاده از خدمات تلفن همراه باندپهن شود، ممنوع است.- مشترک موظف به رعایت مقررات و ضوابط متن قرارداد اشتراک و هرگونه مصوبات آتی مراجع ذی اسرع وقت به اپراتور اطلاع دهد.- مشترک موظف است در صورت فراهم سازی امکان استفاده از خدمات تلفن همراه باندپهن برای فرزندان کودک و نوجوان خود مسئولیت کاربرد را بپذیرد و بر خدماتگیری کودک و نوجوان خود نظارت فعال داشته باشد.
اقا رضا این ازادشهر(شهرک سرو ازاد) غرب دریاچه چیتگر قطب گردشگری تهران هم رسیدگی کنید ۳g ایرانسل که انتن نمیده یکم اونرتر از خونه ما انتن داره ولی سرعت از یک مگ بیشتر نیست.همراه اولم که فقط تو یکی از اتاقا با ۲یا۳ تا انتن هست ولی سرعتش ۶ مگ تقریبا خوبه ۴g هم که کلا نیست.
سلام اقا رضا انتن خیابان زبردست بغل ساختمان پارلاق ان موقع گفتین تجهیز میشه تا الان هیچ تغییری نکرده ؟؟؟
سلام
آقا رضا همراه اول قراره در شهرهای خوزستان پوشش نسل 3 راه اندازی کنه
ظاهرا الان اهواز آبادان و خرمشهر پوشش داره
من بعضی دکل ها رو می بینم که به ظاهر تجهیزات نسل 3 دارن ولی سیگنال نسل 3 مشاهده نمیشه
چرا؟
همراه اول در خوزستان چه وضعیتی داره؟
پوزش از دوستان بابت سوال در مورد همراه اول در تاپیک ایرانسل
سلام
آقا رضا از وضعیت زمان راه اندازی 3G همراه اول در شهر بندرانزلی خبر ندارید؟
فقط در گیلان رشت راه اندازی شده
وضعیت 3G ایرانسل هم در بندرانزلی تعریفی نداره
بحث همراه اول نباید تو تاپیک خودش باشه ؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای من چند روزی هست ارم 3g میاد ولی وقتی با اینترنت کار میکنم 3g تبدیل به E میشه.
دلیلش چیه؟
دلیلش اینه که سیگنال 3 جی تو منطقه ای که استفاده می کنید ضعیفه ... و واسه همین گوشی سوئیچ میکنه رو edge.نقل قول:
احتمالا فاصله شما تا دکل 3G زیاد هست و سیگنالتون ضعیفه. اگه گوشیتون wcdma only داره روی اون قرار بده تا سوییچ نکنهنقل قول:
امروز پیگیری خواهم کرد. همراه اول فعلا در شهر شما برنامه ای ندارد.نقل قول:
ممنون. 3 سایت ایرانسل در مرند یکی در فزهنگیان و دیگری در مسجد امام جواد و دیگری در ایستگاه فرهنگیان اماده بهره برداری است. منتظر تهران هستیم تا شروع کند. تجهیزات 2 سایت در مرند در همراه اول نصب شده منتظر پنل سکتور هست ولی تا بهمن راه میافته.نقل قول:
سلام. قیمت بسته ها باز خواهد شد . یعنی با افزایش روزها و کاهش قیمت بسته ها تا 50 درصد ارزان خواهد شد.نقل قول:
ایرانسل و همراه اول در ایلام چند سایت را فعال کردند ولی تا نقطه مطلوب فاصله زیادی است.نقل قول:
دو سایت در این منطقه داریم. یکی کلا قدیمی است ودیگری تجهیز شده ولی 3g نیست تا اخر سال پوشش بهتر میشود.نقل قول:
سلام همشهری. بله شما درست میفزمیید. ولی دو دکل ارتباطات سیار و vrt پایین تر از لاله همانی که تازه رنگ شده و سفید وقرمز است تجهیز شده اگر vrt روی لاله و کارپیشه بتواند کار کند سایت شما تجهیز نخواهد شد ولی اگر جواب ندهد به زودی این سایت هم تجهیز خواهد شد. از سایت انا راضی هستید یا خوب جواب جواب نمیدهنقل قول:
سلام. پوشش گیلان انزلیو لاهیجان و فومن و ماسوله به زودی ارتقا میابد. استارا و استانه و خشکبیجار هم منتطر باشند .نقل قول:
سلام آقا رضا ميشه از وضعيت اينترنت در منطقه گرمدره كرج بگي ؟
ايرانسل نوشته 3G ولي خيلي بد آنتن ميدهد. به توجه به اطلاعات شما كدام اپراتور زود تر 4G را در اين منطقه راه اندازي ميكند ؟
سلام آقا رضا
ببخشىد پوشش آنتن 4gشىرازبراى اىرانسل چطوراست کى راه اندازى رسمى مى شود؟
سلام. گرمدره فقط یک سایت فعال است و تا دو ماه دیگه 4g خواهد شد.نقل قول:
سلام . پوشش 3g شیراز به غیر ار حافظیه و فرودگاه خوب است ولی 4g در حال حاضر در 40 در صد شهر فعال است . انشالله تا ده اول بهمن لینکها به تدریج تخصیص داده خواهد شد.نقل قول: