يا لنز دي وي دي رامت كثيف شده كه نميتونه فايلارو بخونه با زدي دي وي دي هاي بازيو خش خطي كردي :27:نقل قول:
Printable View
يا لنز دي وي دي رامت كثيف شده كه نميتونه فايلارو بخونه با زدي دي وي دي هاي بازيو خش خطي كردي :27:نقل قول:
نقل قول:
دوست من میگه اسپس رو بزن و من با اخرین سرعت ممکن میزنم ولی بازم می افته ....:41:
اي بابا. شما هنوز نتونستين اين مرحله رو رد كنين؟؟ بايد تند تند بزني خوب.
اگه دی وی دیم خش خشی بود بازیو رو هاردم extract که نمیکردنقل قول:
نصبش دو مرحله ایه.مرحله ی اول بازیو میریزه رو هاردم حالا باید از روهاردم بازیو install کنم که نمیشه
نقل قول:
فکر کنم اشتب گرفتی دادا من 1 ساعته به این مرحله رسیدم ......... :31:
اا؟؟ ببخشيد. آخه توي چند صفحه قبلا يه نفر ديگه توي همين مرحله گير كرده بود. منم عكس آواتارتون و ديدم با اون اشتب گرفتم. :31: ببخشيد خلاصه.
سلام دوستان لطفا به من این رمز ها رو بدین من رمز های معرفی شده تو تایپیک رو دیدم ولی اینا توش نبود اگر هم رمز نداره ترینری بدین که این پایینی هخا رو داشته باشه ممنون
1-پول
2-همیشه روز باشه
3-همیشه هوا خوب باشه
4-همیشه شب باشه ولی هوا خوب باشه
5-رمزی رو بزنم که دیگه از جان و مهمات کم نشه
6-ماشین همیشه سالم بمونه
7-وقتی با ماشین به ماشین های دیگه بخورم اونا منفجر بشن
8-بایک ضربه همه بمیرن
ویک سوال دیگه هم داشتم .چطوری دوربین پشت ماشین رو تنظیم کنم که وقتی رانندگی میکنم خودش همیشه پست سر ماشین باشه نه اینکه هی با موس اونور و اینورش کنم تا درست بشه؟
با سلام به دوستان محترم.لطفا کمک کنید.من جی تی ای ای وی را نصب کردم ولی افت فریم شدیدی دارم و با حداقل تنظیمات 8 فریم در ثانیه هست.مشخصات سیستم:گرافیک 9500 جیفورس 1 گیگسی ÷ی یو 2هسته ای اینتل ÷نتیوم 4رم 2 گیگ 800سرویس ÷ک 3 اکس ÷ی بازی همان نسخه 4 دی وی دی هستبازی اویل 5 با تنظیمات بالا به طور میانگین 33 فریم اجرا میشد ولی این جی تی ای از 12 بالا نمیره.ایا سیستم ضعیفه یا کرک و ÷چ میخواد؟لطفا راهنمایی کنید.متشکرم
اینجا لطفا :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
نمیخوای رو هوا هم راه بری؟؟؟؟؟؟!!:31:
اخه تو ورژن سن اندریس کد های زیادی از جمله بالایی ها بود ولی انگار تو این ورژن نیست
حالا ذاگه همه هم نشد مورد 2و3 رو ضروری میخوام چون توشب فریم کم میارم
راستی اگه سوال دوم رو هم میدونی کمکی کن
اگه میخواهی بازی رون اجرا بشه shadows quality رو off کنید
texture Quality: Medium
Reflection: high
water quality: high
shadows quality: medium
render quality: highest
نقل قول:
عوض کردن هوا:
468-555-0100:46:
اين كد و حالا بايد كجا زد؟؟؟
تو گوشیت بزن........:31:تو گوشی خودت نه......تو گوشی نیکو......اگر همون موقع هم بری بازی رو سیو کنی....تو قسمت چت های گوشیت اون کد سیو میشه......نقل قول:
اين كد و حالا بايد كجا زد؟؟؟
سلام دوست عزيز. زدم همينطور كه شما گفتين اما بوق خورد و بعد هم قطع شد و هيچ اتفاقي نيفتاد.نقل قول:
احتمالا یا کد اشتباه یا شما اشتباه وارد میکنید.نقل قول:
دوستان من یکی از ماموریت های Ray رو می رم کخ باید بره هتل تو Loding می مونه
حیفه آخه خیلیشو رفتم
کسی می دونه چه میشه کرد؟
اگه توي لودينگ ميمونه از نصب باز هست. چون نميتونه فايل ديگش و پيدا كنه و ادامه بده!!! هيچ اروري بهت نميده؟؟؟
من جديدا دارم اين بازيو انجام ميدم... آخ كه چقدر اعصابم خورد ميشه موقع سوار ماشين شدن، آهنگاي اصلي ماشين رو عوض كردن و بجاش آهنگاي مزخرف ايراني كه هيچ ربطي به سبك بازي نداره رو گذاشتن!!
دوبله بعضي جاهاش هم واقعا مسخرست!!
مثلا بعضي جاهاش يه كلمه اي گفته ميشه به اسم نينجا
من فكر كنم توي نسخه اصلي بازي، از كلمه nigga استفاده شده كه خب اينا هم اين رو تو ديكشنري پيدا نكردن و بجاش دوبله كردن نينجا!!!
نقل قول:
خیلی جالبه این رو هم دوبله کردن :2:
کلا ما توی کار گند زدن به به بهترین
عنوانهای بازی هستیم قبلا هم سابقه داشته
حالا برای آهنگ ها راه چاره هست
اون آهنگهای دلخواه رو توی مسیر پوشه موسیقی بازی کپی کن بعدش
در بازی اسکن شون کن تا پیدا بشن سعی کن فرمتشون mp3 باشه و بعد حالشو ببر
اااااااا؟ مگه فارسي شدش هم اومده؟؟؟ چه شركتي فارسي كردش؟؟؟
فولدر audio خودش سه تا فولدر داره به اسم هاي config - sfx - streamsنقل قول:
اون آهنگهای دلخواه رو توی مسیر پوشه موسیقی بازی کپی کن بعدش
در بازی اسکن شون کن تا پیدا بشن سعی کن فرمتشون mp3 باشه و بعد حالشو ببر
توي كدوم يكي كپي كنم؟
بعد هم اينكه چجوري اسكن كنم؟!
نميدونم!! روي جلد دي وي ديش كه چيزي ننوشته!!نقل قول:
اااااااا؟ مگه فارسي شدش هم اومده؟؟؟ چه شركتي فارسي كردش؟؟؟
ولي اول بازيش مينويسه از سري بازيهاي VNV GAMES
سلام . .نقل قول:
برای گذاشتن آهنگ های دلخواه خودت مسیر زیر رو دنبال کن و در اونا اهنگ هاتو بریز . .
Documents\Rockstar Games\GTA IV\User Music
موفق باشی .
یکی اگه یه سیو ازوسط های بازی داره بزاره ممنون میشم . سه 4 بار تاحالا تا نصفه رفتم . ویندوز عوض کردم یادم رفته سیو رو بردارم . دیگه حوصله رفتن اون مرحله ها رو ندارم . ممنون میشم بگید سیوشو کجا باید بریزم .
خسته نباشید...:46:
من یک مشکل در مرحله Clean Getaway ، همون مرحله ای که باید یه ماشین رو برای Vlad بدزدی دارم. وقتی اون ماشین نقره ای رو میدزدی باید ببریش به یک Lockup یا همون پارکینگ. وقتی میرسم اونجا، دیگه نمیدونم چه کار کنم، تمامی درهای Lockup بسته است . و دیگه نمیتونم کاری بکنم. لطفا کمک کنید...
با تشکر...:11:
يه دوست ديگه هم همين مشكل شما رو داشت!!!!! اونم همينطوري بود و درهاي پاركينگ براش باز نميشد.نقل قول:
اين مشكل از كرك بازيتو ن هست. كركش مشكل داره. تنها راهتون اينه كه فايل تصحيح كرك رو ( كه احتمالا نيست)رو نصب كنين و راه ديگه اينه كه بازي رو با دي وي دي ديگه نصب و اجرا كنين. يا هم كه از يه سيوي بعد از اين مرحله شروع كنين!! چون هيچ رقمه ديگه اين در باز نميشه!!!! :31:
آره همون شركت VNV هست. به صورت غير مجاز كار ميكنه!!!!! و سن آدرياس رو هم اونا زده بودن فاتحشون و خونده بودن. پس نبايد زياد از نسخه فارسيش لذت ببري!! به نظر من اگه ميتوني نسخه اصليش و گير بيار. فارسيش به درد نميخوره اونم مال اين شركت!!!!!!نقل قول:
من هرچی گشتم دوبله فارسی جی تی ای 4 رو پیدا نکردم...شما از کجا گیرش اوردین؟؟؟نقل قول:
دوبله بعضي جاهاش هم واقعا مسخرست!!
مثلا بعضي جاهاش يه كلمه اي گفته ميشه به اسم نينجا
من فكر كنم توي نسخه اصلي بازي، از كلمه nigga استفاده شده كه خب اينا هم اين رو تو ديكشنري پيدا نكردن و بجاش دوبله كردن نينجا!!!
من نميدونم، برادرم خريده... شايدم ايني كه من دارم ميگم همون سن اندرياس باشه و شماره IV نباشه!نقل قول:
من هرچی گشتم دوبله فارسی جی تی ای 4 رو پیدا نکردم...شما از کجا گیرش اوردین؟؟؟
من حدسم همینه که شما سان اندراس رو خریدین...نقل قول:
خوب کاری نداره شخصیت اصلی بازی کیه؟؟ نیکو یا کارل؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این عکسی که بالا میبینی رو میشناسیشون؟(سمت راستی باید کاراکتر شما باشه نیکو بلیک..)اگه اینطوریه که نسخه شما gta iv هست در غیر اینصورت اگه شخصیت اصلی یک سیاه پوسته نسخه شما سان اندریاس هست و باید به اون تاپیک مراجعه کیند)
آره احتمالا سن اندرياسه!!
راستش من يه دي وي دي الان دارم كه روش نوشته GRAND THEFT AUTO IV
بخاطر همين فكر كردم ايني كه الان رو كاميوترم نصبه همونه!
احتمالا هنوز شماره IV رو توي كامپيوترم نصب نكردم! :31:
ببخشيد!
ميشه بگي الان دقيقا به ترتيب زماني، چند تا نسخه از GTA اومده؟!
ميگم اشتباه كردي!! آخه خيلي تعجب كردم كه باز VNV ورداشته اين و هم فارسي كرده!!!نقل قول:
اينم تاريخچش:
gta1
اولین gta در سال 1998 و با نام کامل Grand Theft Auto و برای pc و ps1 منتشر شد. همچنین این بازی در سال 1999 برای game boy color نیز منتشر شد . این بازی نواوریهای زیادی داشت و اولین بازیی بود که در ان به مقدار زیادی ازادی عمل وجود داشت. بازی به صورت 2 بعدی و از بالا به نمایش گذاشته میشد و..... پس از عرضه ی Grand Theft Auto نوبت به عرضه ی بسته ی الحاقی این بازی با نام کاملرسید
این بازی درست یکسال پس از عرضه ی نسخه ی اصلی یعنی در سال 1999 منتشر شد.
این بازی با نام کامل
در سال 1999 برای کنسول play station شرکت سونی منتشر شد.این بازی در سال 1999 و برای کنسول ps1 شرکت سونی عرضه شد.
پس gta1 در واقع یک بازی نیست. بلکه مجموعه ای است از چند بازی.
gta2
در سال 1999 مدتی پس از عرضه شماره قبلی gta2 امد. این بازی ابتدا برای pc و ps1 امد و در سال 2000 برای game boy colour و dc امد. بازی هنوز مانند قبل و به حالت 2 بعدی و از بالا بود.
gta3
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اولین مجموعه از GTA3 که نسخه ی اصلی مجموعه GTA3 به حساب می اید. این بازی با نام کامل
در سال 2001 برای ps2 و در سال 2002 برای pc امد. ابن بازی هیجان و جذابیت زیادی داشت و طرفداران زیادی را به خود جذب کرد. محیط بازی از حالت 2 بعدی و از زاویه بالا فاصله گرفته بود و همه چیز 3 بعدی شده بود.این بازی با استقبال بسیار خوبی مواجه شد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این بازی با نام کامل
و در سال 2002 برای ps2 و در سال 2003 برای pc امد. این بازی در ایران به gta4 معروف است. در صورتی که کاملا اشتباه است و جزو مجموعه gta3 به حساب می اید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این بازی با نام کامل
]
در سال 2004 ابتدا برای ps2 و در سال 2005 برای pc منتشر شد. این بازی در ایران با نام gta5 شناخته میشود. در صورتی که کاملا اشتباه است و این بازی جزو مجموعه gta3 به حساب می اید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این بازی در سال 2005 ابتدا برای psp و در سال 2006 برای ps2 منتشر شد. خدا را شکر دیگر این بازی در ایران به gta6 یا gta7 مشهور نیست!!!این بازی در مجموعه gta3 قرار میگیرد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این بازی با نام کامل
ابتدا برای psp و در سال 2006 منتشر شد و یک سال بعد یعنی در سال 2007 برای ps2 نیز منتشر شد.خوشبختانه این بازی نیز در ایران با نام gta6 یا gta7 شناخته نمیشود!!! این بازی نیز در مجموعه gta3 قرار میگیرد.
خب این هم از مجموعه gta3 . این مجموعه طولانی ترین مجموعه gta میباشد
gta4
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خب بالاخره رسیدیم به مجموعه gta IV . اولین مجموعه از این بازی نام دارد که نسخه اصلی این بازی به حساب می اید و نسخه های بعدی الحاقی به حساب می ایند.این بازی در 10 اردیبهشت 1387 برای PS3 و XBOX360 منتشر شد و در 28 ابان در امریکا و 1 اذر در اروپا نسخه ی PC این بازی نیز منتشر میشوند.نسخه ی بعدی از بازی GTA نسخه ی GTA IV EPISODE 1 نام دارد که قرار است فقط برای XBOX360 منتشر شود.البته هنوز هیچ چیز مشخص نیست .شرکت EA قصد داشت شرکت سازنده این بازی یعنی ROCKSTAR را خریداری نماید که تاکنون موفق نشده است. اما اگر این شرکت را خریداری نماید میتوان انتظار انتشار این بازی برای PS3و PC را نیز داشت. اما هنوز چیزی مشخص نیست. این بازی در سال 2009 منتشر میشود. خب این هم از مجموعه GTA IV البته فعلا. چون ممکن است علاوه بر بازیهایی که میبینید EPISODE3 و نسخه های الحاقی دیگری نیز وجود داشته باشد.
امیدوارم دیگر فهمیده باشید که چرا نسخه ی جدید جی تی ای . gta IV نام دارد و دیگر کسی ان را با نام gta 6 خطاب نکند! البته نسخه ی جدیدی نیز به نام GTA SANANDREAS STORIS برای PSP در حال ساخت است که چیز زیادی از ان مشخص نیست. همچنین نسخه ی جدیدی به نام GTA CHINATOWN WARS نیز برای کنسول دستی NDS که از این بازی نیز اطلاعات زیادی ندارم.
میشه لطفا یکی سیو بعد از این مرحله رو برام بذاره..... منظورم بعد از Clean Getaway است.
باز هم از راهنماییتون ممنون...:11:
من بعد از ماهها تلاش این بازی روی کامپیوترم مثل آدمیزاد اومده... واسه همین دیگه حال دوباره نصبش رو ندارم....:18:
یه سوال این بازی 100% نداره.اخه مراحل اصلی که کلا بین 62-65 درصد بازی هستند و مراحل فرعی هم تمامی ندارن ؟؟؟؟؟
اره منم هنوز كه به صد در صد نرسيدم!! فكر كنم حالا حالاها كار داره!!
اره دوست من...........61% مراحل هست بقیه اش هم خرده کاری ها....مثلا وانتد ها رو بری.....با موتور نک چرخ بزنی.....کبوتر ها رو بکشی......پرش ها رو بری....با مسابقات بروس و لیتل.........نقل قول:
یه سوال این بازی 100% نداره.اخه مراحل اصلی که کلا بین 62-65 درصد بازی هستند و مراحل فرعی هم تمامی ندارن ؟؟؟؟؟
====
خودمم یه سوال...........بچه ها از بین انتقام و پول.....کدومش باحال تره.....یعنی سخت تره و حال میده.........میدونم اون یکی رو بری رومن میمیره اون یکی کیت....من جفتش رو رفتم..اما داشت مرحله تموم میشد اومدم بیرون که سیو نشه.....یکیش کشتیه بود که میرفتی از دیمیتری انتقام بگیری یکی هم با اون یارو اسمش یادم رفت....ف داشت....میری دونبال پول.......کدومش باحال تره.....من شنیدم کیت میمیره نیکو دپرس میشه.....من حال و حوصله این سوسول بازی ها رو ندارم...:31:.......چقدر حرف زدم...
روی دو سیو مختلف سیو کن هر دو رو انجام بدهنقل قول:
نه فقط میخواستم ببینم کدوم حالش بیشتره یعنی بیشتری ها کدوم رو رفتن و حال کردن.....وگرنه من که جفتش رو تا نصفه رفتم....نقل قول:
روی دو سیو مختلف سیو کن هر دو رو انجام بده