فكر كنم فردا شمارش معكوس تمام بشه . منتظر باشيد .............
Printable View
فكر كنم فردا شمارش معكوس تمام بشه . منتظر باشيد .............
شیر دل جان.خواهشا سوالامو بدون شوخی جواب بده.
به نظرم امد از این تریپ آدمایی هستی که توی خودشون خیلی آروم هستن ,ولی شدیدا دوست دارن خودشونو پر تحرک نشون بدن.درست گفتم؟
فکر نمیکنی دیگران از این که توی نت و دنیایی واقعی بهشون انقدر تیکه میندازی ناراحت بشن؟
و نظرت در مورد خط اول توی امضای من؟
ممنون.
شمارش معكوس . 3 - 2 .......
امروز ديگه بايد اتفاق بيفته .....
شمارش معکوس برای چیه؟
امشب ميام ميگم بهتون . منتظر باشيد .
سلام دوستان
اتفاقي كه منتظرش بوديم افتاد . تاپيك صندلي داغ با حمايتهاي شما عزيزان كاربر به عنوان پربيننده ترين تاپيك انجمن متفرقه دست يافت .
با تشكر از حمايتهاي شما دوستان
جا داره پيشاپيش از زحمات يزدان عزيز كه نام كاربري
hazy
رو دارن تشكر كنم كه دارن صفحات مربوط به صندلي نشيني كاربرهاي قبلي رو اماده ميكنن.
اين تاپيك بدون شما دوستان هيچي نيست . به اميد روزي كه اين تاپيك به عنوان پر بيننده ترين تاپيك كل انجمنها دست پيدا كنه .
كه دور از دسترس نيست .
امشب شب عزيزي هستش كه خداوند ما رو در اون به ارزو كردن دعوت كرده است . ارزوهاتون قشنگ .
ارزو كردن هم خودش هنريه . هر كسي بلد نيست درست ارزو بكنه . اميد وارم روزي برسه كه كسي به خاطر مسايل مادي از رسيدن به ارزوهاي معقولش
محروم نشه . دلم گواهي ميده كه اونروز خواهد امد .
دوستتون داريم و براتون بهترينها رو ارزو داريم .
من اين پست رو از طرف سعيد عزيز و ووكمن مهربانم ميزنم كه به دوستيش افتخار ميكنم .
خانمهاو اقايان ايراني وقتتون قشنگ .....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] vv [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم تبريك ميگم. واقعا روزي كه اين تاپيكو زدم چنين روزهايي رو ميديدم. در حقيقت چيز دور از دسترسي نبود.
جاداره همينجا از زحمات اين عزيزان تشكر كنم:
1-بهروز عزيز كه تو اين مدت خيلي از خودم من هم بيشتر روي اين تاپيك زحمت كشيد و در اصل اين تاپيك مال ايشونه نه من. تو سختي ها هميشه اين تاپيكو سر پا نگه داشت. همين جا ازش يه تشكر ويژه ميكنم و ميگم بهروز جان خسته نباشي:11:
2-مهران(مافيا) عزيز كه از روز اول راه اندازي اين تاپيك يك نفس از ما حمايت كردند و به ما قوت قلب دادن. در ضمن اولين مديري بودند كه قبول كردند روي صندلي بشينند. شايد اون روزا كه صندلي انقدر پربيننده نبود هر كسي جاي ايشون بود قبول نميكرد. مثل دوستاني كه تو صفحه اول صندلي داغ پست ميدن كه تاپيك خوبيه و بعدش ميگن از اين لوس بازي ها خوشم نمياد. به هر حال از مهران عزيز خيلي خيلي ممنونم.:11:
3-نويد رامبد ووكمن نيش نيش عزيز كه از ابتداي تاپيك با حس رقابتي كه بين تاپيك سوتي ها ايجاد كردند باعث موفقيت اين تاپيك شدند و از ميانه راه هم به عنوان همكار باما فعاليت ميكردند و همچنين تنها كسي بودند كه دو هفته پياپي صندلي نشين بودند و ركود افزايش صفحات رو هم به خودشون اختصاص دادند. همين جا از زحمات بي دريغ ايشون تشكر ميكنم:11:
4-مونيكا خانم عزيز خواهر گلم كه تا زمان حضورشون تو پي سي ورلد از همكاران ما بودند و كمك هاي زيادي به ما كردند. حيف كه ديگه فرصت همكاري با مارو نداشتند:11:
5-ميثم گل ادمين انجمن كه همه جا حمايتشون رو از اين تاپيك اعلام كردند و با وجود مشغله فراوان دعوت مارو براي صندلي نشيني (هر چند كوتاه) پذيرفتند تا عيدي خوبي براي كابران پي سي در دوران نوروز باشه:11:
و همه كاربران و دوستان عزيز بنده كه اگه بخوام ازشون اسم ببرم خيلي ميشه. دست تك تكتون رو ميبوسم.:11:
به اميد روزي كه صندلي داغ پربيننده ترين تاپيك كل پي سي ورلد بشه
در ضمن همينجا از دوست گلم اقا مهدي هم تشكر ويژه اي ميكنم
تبريك ميگم.پيشنهاد ميدهم براي پيشرفت ،كمي تغيير سبك بدهيد.شايد بشه كمي با تغييرات جزئي اين پيشرفت را ادامه داد.
اين تاپيك متعلق به مه كاربران انجمن متفرقه هستش .
دستتون رو ميفشاريم و به دوستي با شما افتخار ميكنيم .
چه صحنه ي رمانتيك ونيمه درامي
منم به تمام دوستان خسته نباشيد ميگمو اميدوارم به همين اكتفا نكنيد وبه فكر پيشرفت باشيد
آره عزيز. سر بو كردن لباس عرق كرده معشوق بود.:31: بيخيال. خودتو عشقه:11:نقل قول:
دوستان عزيز براي بهتر شدن به پيشنهاد هاي خوبتون نياز درايم .
با پيغام خصوصي به من و سعيد و ووكمن اين تاپيك رو كمك كنيد تا بهتر بشه .
فقط با پيغام خصوصي . در تاپيك نظرتون رو اعلام نكنيد . پي ام بديد . منتظريم .
پيشنهاداتتون رو از طريق پ خ باهام در ميون بذاريد:11:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا اينقدر اين صحنه ها رمانتيکه که من الان زبونم گرفته نميتونم به سوالا جواب بدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
قهرماني تاپيک اونم زماني که من روشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سعید جان خجالتم نده دیگه... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اخه من چکار کردم مگه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودمم نمیدونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بهروز جاننقل قول:
منم بهتون تبریک میگم!!
یادته روزی که من صندلی نشین بودم یه بار ازم پرسیدی که کی این تاپیک میشه پر بیننده ترین تاپیک؟
من بهت چی گفتم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تبریک منه تازه وارد رو هم پذیرا باشید. :11:
امیدوارم مدیران این تاپیک در همه مراحل زندگی موفق باشند.
بچه ها متشکریم
1_ نظرت در مرود عرفان چیه؟
2 نظرت در مرود مسیحیت و مسیحی ها چیه؟
3 تا حالا کلیسا رفتی و یا دوستای مسیحی داری؟
4_ میونه ات با سیاست چه جوریه؟
5_ ادم قابل اعتمادی هستی؟ تا به حال به کسی خواسته یا ناخواسته خیانت کردی؟
6 _ برای جبران اشتباهاتت چه میکنی؟
7- دوست داری در زندگیت چه اهدافی رو دنبال کنی؟
8- ادم شوخی هستید؟
9- دوست درای بدنرین بلا یا مصیبت سر چه کس یا کسانی بیاد؟
10- مهربون ترین فرد دنیا؟
11- قابل اعتماد ترین فرد دنیا؟
12- منطقی یا احساسی چه جوری هستی؟
با تشکر
اي بهروز بگم خدا چيكارت كنه!!
صبر كنيد ليست هم داره تكميل ميشه!!
سلام امير حسين جان خوبی عزيز اولا که ملوس چند وقت پيش بهم قضيه کامله تو رو گفت
و گفتش که تو اسمه کاملت و شناسنامه اييت امير حسينه اما همه اميره خالی صدات ميکنند
پس منم از اين به بعد دوست دارم بهت بگم امير حسين اگه مشکلی داری برو با ملوس حل
کن دوما به سوالايه زيرم جواب بده لطفا
وقتی عصبانی ميشی چی کار ميکنی؟
چه ارزويی داری؟
اگه بهت بگن يه دعا بکن تا براورده بشه چی ميگی؟
اگه بهت بگن تا 24 ساعت ديگه ميميری چی کار ميکنی؟
اگه بهت بگن قرار عمر نوح بکنی چی کار ميکنی؟
تا حالا با ديدن چه صحنه ايی خيلی خوشحال شدی؟
تا حالا با ديدن چه صحنه ايی خيلی نارحت شدی؟
تو عمرت چی چيزی تاحالا بيشتر از همه ترسوندتت؟
تو عمرت چه چيزی بيشتر از همه خوش حالت کرده؟
اگه بيبينی چند نفر ريختن سره يه بدبختو دارن حسابی ميزنندش چی کار ميکنی
بصورتی که ميخوان بکشنش و تو هم تنها هستی و اگه تو هم وارده معرکه بيشه
ممکنه کشته بشی اين سوال به اين دليل پرسيدم که همچين اتفاقی باسيه من افتاده
ميخوام بدونم عکس العمل تو چيه؟
تو خونه بدترين بلايی که سره افراده خانواده اوردی چی بود؟
تو مدرسه بد ترين بلايی که سره معلمات و بچه ها اوردی چی بود؟
تو دانشگاه بد ترين بلايی رو که سره اساتيدت و بچه ها اوردی چی بود؟
تو محله کارت بد ترين بلايی رو که سره ريست و همکارا اوردی چی بود؟
از انجام دادن چی کاری خيلی بدت مياد و از انجام چه کاری خوشت مياد؟
دوست داری که تو چند سالگی ازدواج کنی يه سنو بگو؟
دوست داری جايه کدوم بازيگر هاليود و ايرانی بودی؟
باحال ترين و بد ترين شب زندگيت تا کنون؟
سلام كه نمي كنم!!
1-سوسك كه مي بيني ياد كي مي افتي؟
2-تو حموم چي مي خوني؟
3-بلا حسين هم داشتي صدات در نميود!!؟
4-دوست داري مثل بريو هيرت با اسب نصف شب بيام تو اتاقت؟
5-گودزيلا ببيني چي مي كني؟
6-از دماغت گيگلي در مياري چيكارش مي كني؟
7-آبگوشت دوست داري؟؟(هوا نخودش داشته باش)!!
8-سوال خوشگل چيه؟
9-1 ميليارد پوند پول داشتي چي مي كردي؟
10-به نظرت n چنده؟
برادر مهدي از نوع bkm
چندتا سوال مهم به قول خودش از برادر شير دل( خواهشا به رنگ سوالاتم كاري نداشته باش يك ترفند ديگه بزن )
بخاطر همين درخواستت مجبور شدم چقدر کپي پيست کنم ... خب لااقل بين خطوط يه فاصله بده که ديگه مجبور نباشم کپي پيست کنم ...
1-خاطره انگیزترین آهنگی که تا حالا گوش دادی ؟
سر کلاس الکترونيک بود که داشتم اين اهنگ رو گوش ميدادم ، و بخاطر شرايط خاص اون کلاس خيلي اين اهنگ برام خاطره انگيز شد ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(اسمش فکر کنم آرشام بود)
کي دلش مياد که تنهات بذاره کي ميتونه بگه دوست نداره ..... بسکه چشماي تو پاک و روشنه کي دلش مياد ازت دل بکنه ...
2-چه طوري با پي سي آشنا شدي و چه طوري ميخواي تركش كني؟
با منم آره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته الان نظرم عوض شده ؛ احتمالا بعد از چند روزه ديگه ميخوام مصرف نت رو خيلي کم کنم ...نقل قول:
آشناييت که من اوايل فقط تو بخش کلوپ گوشي ها بودم و دوستاي خوبي هم اونجا داشتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ترکش هم که يه مدتي بود نميومدم که الان دوباره ميام و در حال حاضر لزوم شديد براي ترک نميبيم
3-دوست داشتي يك بنز خراب داشتي يا يك پيكان چغ چغي تميز ؟
چغ چغي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ايول بچه مشهدي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يک بنز چغ چغي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4- چه گوشی داری ؟
راستي سلام چطوري پسر تازه يادم اومدنقل قول:
دارم ولي چون گوشيمو يکي دو ساله دارمش خز شده ؛ اسمش هم ... :31:
سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، و ممنون
5-نظرت درباره سرکار گذاشتن دیگران چیه؟
بايد به شيوه اي عمل بشه که خود فرد سرکار گذارنده ضايع نشه ، منظورم اينه که قضيه سوالاي بالايي نشه که بشه همه رو با يک نقل قول جواب داد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6-از چه جور کتابایی خوشت میاد؟
عشقولانه
7-اهل بازی کردن پشت کامپیوتر هستی؟
خير
8-سوالاتم رو كه ديدي سوال چندمم خيلي خاصه ؟
9-سوالام بجز يكيشون ( همون خاصه ) چه خصوصيتي دارن ؟
> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يك سوال ديگه :خداوكيلي .بين 4 و راستي فكر نكردي يك سوال با رنگ سفيد نوشته شده ؟
اينجا تو سورس همه رو مشکي ميبنم ؛ اما چرا فکر کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من از شما خيلي سوال دارم اينا فعلا اشامتيونگه
فردا روز آخرمه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
tc
كار فهرست بندي دوستاني كه تا حالا بر رو ي صندلي داغ بودن با همت دوستمون يزدان به پايان رسيد
به زودي در پست شماره 1 قرار ميگيره .
يزدان جان خسته نباشي .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
ممنون شير دل جان اما
9-همشون تكراريند وقبلا بچه ها پرسيدن ومن براي تست هوش ازتون دوباره پرسيدم كه شما فقط 2 و 4 رو متوجه شديد
8-سوال 3 چون برخلاف سوالات 1 تا 7 از خودم طرح كردم
باز بايد منتظر شيم كه هفته ي ديگه حال كيو بگيريم
چاكريم!!نقل قول:
اين شروع ها داشت كم كم اعصاب هم رو خورد مي كرد!! من در يك حركت انتحاري انجامش دادم!
برادر majid-ar
شیر دل جان.خواهشا سوالامو بدون شوخی جواب بده.
سلام و چشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرم امد از این تریپ آدمایی هستی که توی خودشون خیلی آروم هستن ,ولی شدیدا دوست دارن خودشونو پر تحرک نشون بدن.درست گفتم؟
بنظر که عاديم ؛ يهني معموليم ، فقط از محيط هاي خشک و سرد بدم مياد ...
فکر نمیکنی دیگران از این که توی نت و دنیایی واقعی بهشون انقدر تیکه میندازی ناراحت بشن؟
من با هرکسي شوخي نميکنم ...
بايد اين قواعد زير رو حتما رعايت کرد :
قصد فقط برا شوخي باشه + طرف مقابل جنبه داشته باشه + شوخي عشايري نباشه + از حدش نگذره
و نظرت در مورد خط اول توی امضای من؟
شايد دليل گريه برا اين باشه که بايد از يک جاي بهتر دل کند ...
ممنون.
tc
تابلو بود که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بهتره يک تست هوش از خودت بگيري [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، بهدش ببين بهتره آدم بره يک ساعت دنبال نقل قول ها يا همين جوري جواب بده :دی
(اميدوارم مهدي جان ناراحت نشده باشي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
براي پرتاب آپولو :دینقل قول:
برادر talot
1-نظرت در مرود عرفان چیه؟
سلام ، تا حدي معتقدم ولي فقط براي عده خاص که قدرت روحي خوبي دارن ...
2 نظرت در مرود مسیحیت و مسیحی ها چیه؟
يک دين آسماني که تحريف زيادي داخلش صورت گرفته
3 تا حالا کلیسا رفتی و یا دوستای مسیحی داری؟
کليسا که نرفتم ، دوست مسيح خارج از دنياي نت هم ندارم ، اما يک دوست دارم که اسمش مسيحه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4_ میونه ات با سیاست چه جوریه؟
سياست اون چيزي نيست که ما ميفهميم ، سياست اون چيزيه که ما فکر ميکنيم ميفهميم
5_ ادم قابل اعتمادی هستی؟ تا به حال به کسی خواسته یا ناخواسته خیانت کردی؟
سعي کردم که قابل اعتماد باشم ، خيانت اگه منظور به دوستي و ... باشه ؛ نه اهلش نيستم
6 _ برای جبران اشتباهاتت چه میکنی؟
تلاش براي رفع معايب
7- دوست داری در زندگیت چه اهدافی رو دنبال کنی؟
هدف مبارزه با استعمار انگليس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
8- ادم شوخی هستید؟
نييدونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
9- دوست درای بدنرین بلا یا مصیبت سر چه کس یا کسانی بیاد؟
سر کسايي که سعي در از بين بردن فطرت پاک انساني دارن
10- مهربون ترین فرد دنیا؟
فردي که بيش از خود به فکر ديگران باشه
11- قابل اعتماد ترین فرد دنیا؟
اوني که به امانت داري شهره باشه ...
12- منطقی یا احساسی چه جوری هستی؟
بنا به نوع مسئله ممکنه هر کودوم اتفاق بيفته ...
با تشکر
چرا خصوصیتو چک نمیکنی ؟؟؟
سلام این دومین باره من توی این تاپیک دارم سوال میپرسم چون از کسانی که خوشم اومده میپرسم D:
1.نظر شما در مورد آیندتون چیه ؟ تاحالا به آینده فکر کردید؟
2. بنظرتون سن خوب براي ازدواجتون چه سنيه ؟
3- نظرتون درمورد کسايي که به من گير ميدن که آواتارتو عوض کن چيه ؟
4.دوست دارید اسم همسر آیندتون چی باشه؟
5.ما داريم ميايم مشهد ، جاهاي ديدني مشهد کجاس؟
6.شما نظرتون در مورد آزادي چيه ؟
7.فيلم آبي رو ديدي ؟
8.يه سوال يکم شخصي ؛ تا حالا جي اف هم داشتي یا داری؟ چندتا؟
9.چرا یه عکس نمیزاری ببینیمت؟
10.من نمنه يعني چي ؟
11.با کودوم نوع موسيقي لذت ميبريد ؟
12.من خودم تهرانی هستم اما هیچ وقت دچار غرور و احساس برتری نسبت به بقیه نکردم اما چرا اکثر تهرانیها احساس میکنند از بقیه سر هستند؟
13.اگه مدیر میشدی اولین کسی که اخراج میکردید کی بود؟
14.یه سوال خودت از خودت بپرس و جواب بده
فعلا همینا
سلام!
من تا حالا تو اين تاپيك پست نداده بودم (علتش رو از Braveheart بپرسين!)، اما اين دفعه به خاطر گل روى Braveheart اومدم اينجا!
هيچ سؤالى هم ازش ندارم!
باى!!!
با اینکه ما ستاره هامون کمتره اما اجازه بدین:
1.سلام
2.خیلی چاکریم ها از اینا...
3.ریاضی رو دوست دارین؟(نگید نه که...)
4.نظرتون راجع به برنهارد ریمان و فرما؟
5.آهنگهای EMINEM رو گوش دادین؟
6.نظرتون رو در بارش بگین
7.آهنگ های زیر از EMINEM رو چه جور دیدن:
الف)Lose Yourself
ِب) 8 mile
ج) just lose it
د) without me
8.کدوم یک از آهنگهای بالا کاندید دریافت جایزه گرمی شد؟
9.ریاضی رو دوست دارین؟(نگید نه که...)
10.نظرتون راجع به برنهارد ریمان و فرما؟
ممنون
برادر مهربان Mahdi Hero
سلام امير حسين جان خوبی عزيز اولا که ملوس چند وقت پيش بهم قضيه کامله تو رو گفت
و گفتش که تو اسمه کاملت و شناسنامه اييت امير حسينه اما همه اميره خالی صدات ميکنند
پس منم از اين به بعد دوست دارم بهت بگم امير حسين اگه مشکلی داری برو با ملوس حل
کن دوما به سوالايه زيرم جواب بده لطفا
سلام ؛ممنون ؛ باور کن اسمم امير حسين نيست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسمم امير هستش :19:
وقتی عصبانی ميشی چی کار ميکنی؟
> :19:
چه ارزويی داری؟
قبول داري که نبايد آرزو ها رو اينجا گفت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه بهت بگن يه دعا بکن تا براورده بشه چی ميگی؟
خدايا همه را هدايت کن
اگه بهت بگن تا 24 ساعت ديگه ميميری چی کار ميکنی؟
يه بار پرسيده شده ، اما دوباره ميگم ؛ بعد از خداحافظي يکطرفه از خانواده (موضوع رو بهشون نميگم) ، ميرم تو يک مکان مقدس ...
اگه بهت بگن قرار عمر نوح بکنی چی کار ميکنی؟
خودمو براي قبول سختي ها بايد آماده کنم ، از دست دادن عزيزان و ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا حالا با ديدن چه صحنه ايی خيلی خوشحال شدی؟
ديدن نزديکان بعد از يک سفر طولاني
تا حالا با ديدن چه صحنه ايی خيلی نارحت شدی؟
جهالت بعضي انسان ها
تو عمرت چی چيزی تاحالا بيشتر از همه ترسوندتت؟
بر ميگرده به دوران کوچيکي
تو عمرت چه چيزی بيشتر از همه خوش حالت کرده؟
کارهاي خوب
اگه بيبينی چند نفر ريختن سره يه بدبختو دارن حسابی ميزنندش چی کار ميکنی
اولا فکر ميکردم بهتره برم از اون ضعيفه حمايت کنم ، ولي الان نظرم اينه که فقط در صورت ممکن جلوي زدن اون فرد رو بگيرم و دليل اين حرکت رو بدونم ، شايد واقعا اون فرد حقش همين باشه که بزننش ...
بصورتی که ميخوان بکشنش و تو هم تنها هستی و اگه تو هم وارده معرکه بيشه
گفتم تو مورد بالايي ، اما اگه حق باهاش باشه ... اگه تنها باشم احتمالا وارد معرکه بشم
ممکنه کشته بشی اين سوال به اين دليل پرسيدم که همچين اتفاقی باسيه من افتاده
وقتي وارد معرکه اي شدي که احتمالا تو حقي ؛ کشته شدن معني نميده ...
ميخوام بدونم عکس العمل تو چيه؟
اگر حق باشم ميرم ميجنگم و تا آخرين حد هم هستم ...
تو خونه بدترين بلايی که سره افراده خانواده اوردی چی بود؟
همين که ميشيتين پاي نت خودش برا افراد خانواده اصلا لذت بخش نيست
تو مدرسه بد ترين بلايی که سره معلمات و بچه ها اوردی چی بود؟
معلما رو دست مينداختيم ، بچه ها رو هم همين طور :دی
تو دانشگاه بد ترين بلايی رو که سره اساتيدت و بچه ها اوردی چی بود؟
اينم همون مورد بالايي ؛با اين تفاوت که با استاد خيلي مودبانه تر برخورد ميکردم
تو محله کارت بد ترين بلايی رو که سره ريست و همکارا اوردی چی بود؟
توي اداره که بين همکارا زياد غرقوشک بازيه ...
آها يادم اومد ، يه بنده خدايي بود هنوز دلستر نخورده بود ؛ بعد من با يکي از همکارا يک شيشه دلستر گرفتيم توش آآب و يکي هم آبليمو ريختيم ؛بعد درشو بستم داديم به طرف که بخوره ... جالب اينکه وقتي خورد اومد کلي تشکر کرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کارمون شده بود درست کردن دلستر براش ... ، خودمون واقعيش ميخورديم به اونم دست ساز ميداديم ، بعد از چند دفعه يه بار بهمون گفت اين دلسترا چرا مزشون فرق ميکنه ، طبيعي کرديم که اين شرکتا استاندارد نيست و هر روز يه محصول ميزنند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اينقدر ميخنديدم که ديگه دلستر برامون لذتي هم نداشت ...
از انجام دادن چی کاری خيلی بدت مياد و از انجام چه کاری خوشت مياد؟
از کاراي بد بدم مياد و از کاراي خوب خوشم مياد
دوست داری که تو چند سالگی ازدواج کنی يه سنو بگو؟
سن خاصي مد نظرم نيست
دوست داری جايه کدوم بازيگر هاليود و ايرانی بودی؟
کلا خوشم نميومد که بازيگر باشم
باحال ترين و بد ترين شب زندگيت تا کنون؟
خيلي سخته گفتنش ...
ممنون مهدي جان بخاطر سوالي خوب و زيبايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برادر باحال Hazy
سلام كه نمي كنم!!
ولي من ميکنم ؛ سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1-سوسك كه مي بيني ياد كي مي افتي؟
ياد کي بيفتم خوبه ، راستي هازي يهني چي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2-تو حموم چي مي خوني؟
Freeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeedom
3-بلا حسين هم داشتي صدات در نميود!!؟
تو هم گول وخوردي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4-دوست داري مثل بريو هيرت با اسب نصف شب بيام تو اتاقت؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رفتي فيلمشو ديدي که بتوني سوالاي توپ بپرسي
حالا بگو کي با اسب تو خونه ،جو گير نشي اسب ببري خونتون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5-گودزيلا ببيني چي مي كني؟
ياد يه بنده خدايي ميفتم ، يزدان جان با تو نبودما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6-از دماغت گيگلي در مياري چيكارش مي كني؟
ميدمش به بقلي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
7-آبگوشت دوست داري؟؟(هوا نخودش داشته باش)!!
نه خيلي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
8-سوال خوشگل چيه؟
خودتو عشقه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
9-1 ميليارد پوند پول داشتي چي مي كردي؟
شايد يکمشو ميدادم به يو که دوباره از اين سوالاي خوشگل ازم بپرسي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
10-به نظرت n چنده؟
tc و ممنون بخاطر سوالاي خوبت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ادامه جواب ها در فردا صبح :دی
صندلي نشين جديد امروز ساعت 8:30 شب معرفي ميشه .
منتظر باشيد .
دوباره سلام امير حسن
تا نرفتي بگو كه :
بهترين رماني رو كه خوندي كدومه ؟ اصلا رمان ميخوني ؟
فرض كن داري تو بلوار سجاد همينجوري داري واس خودت حال ميكني. بعد يكي بياد بزنه رو شونت و تو برميگردي و اون طرف هم ييهويي بزنه تو گوشت. بعد تو هم برگري محكم بزني تو گوش اون. بعد اون دوباره برگرده بزنه تو گوشت . اونوقت تو هم دوباره بزني تو گوش اون. و ... اين كار براي چند ساعت ادامه پيدا كنه.
ملت هم جمع شن فقط شما دو تا رو نگاه كنن.
tcoy a syl
b