سلام اینترنت صبانت ساعات رایگانش از چند تا چنده و برای سرویس 128 سرعتش تو ساعات رایگان چقدره؟
Printable View
سلام اینترنت صبانت ساعات رایگانش از چند تا چنده و برای سرویس 128 سرعتش تو ساعات رایگان چقدره؟
دیشب سرعت شبانه برای من خیلی کم بود برای شما چطور بود ؟
دیشب که بد بود هیچ امروز هم خیلی بد هست سرعتها به زور سایت باز میشه
دیشب که سرعت به 10 هم نمی رسید!!!
سلام
دوستان لطف کنند وضعیت دسترسیشون به سایتهای https مانند گوگل و جیمیل رو در تاپیک زیر مطرح کنند:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوستاني كه سرويس 2مگ دارن ميشه بگيد كه دان استريمتون روي همون 2مگ بسته شده يا 4مگ ؟
اصلا صبانت مثل پارس آنلاين يا آسياتك پورت هاي دانلود رو روي 4مگ ميبنده يا نه ؟
يعني كسي نيست اينجا مارو راهنمايي كنه ؟
سلام دوستان خیلی این صبانت باحاله ها ولی خیف که نمیشه هکش کرد نامحدود ازش استفاده کرد
من اینترنت 128 دارم سرعت 500 کیلوبایت برای دانلود میکنم یعنی دارم این جا حال میکنم ولی چه فایده که نمیشه نامحدود دانلود کرد کسی میتونی کمکم کنه که نامحدودش کنم یا همون ( ه ک ) کنم یه شیرینی تووووووپ پیشم داره فقط راهش کار کنه من هر چی بخوات بهش میدم ...
سلام.درمورد هك مطالبي هست ولي نه براي نامحدودكردن بلكه براي پهناي باند بالاتر گرفتن درشب(رايگان)امادرمورد سرعتتون لذتش روببريد چون دوعلت بيشتر نداره كه به هردوعلت پايدار نيست يا شما مشتري تازشوني ودارن بهت حال ميدن(مث خودم اويل سال قبل)يا اينكه هنوز شهر شما يامحدوده شما كاربر زيادي نداره .نقل قول:
میشه خواهشا بگین پهنای باند شبانه رو چطور بالا ببرم؟نقل قول:
بار امشب سرعت تخیلی شده !
سلام
حق با دوستمونه ....... دو شب که روی هم رفته 200 مگ هم دانلود نشده ......
سرعت 512 ...... ولی شب های دیگه حداقل 2 تا 7 .... 1.5 گیگ من دان می کردم .........
اون هایی که دو شب پیش استفاده کردن نظر بدن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
افتضاح بود،واسه من 3 روزه،تازه روازنه هم افتضاح بود!!!!
عادت كنيد ديگه صبا كه بگير نگير داره همش .الان هم نزديك ميشيم به انتخابات وهم حجم كاربران ميره بالا وهم كنترل بيشتر ميشه پس متظر سرعت بالا تاتير نباشيد .
طرح های ویژه نوروز که تو قسمت شارژ پنل! موجوده تا کی ادامه داره؟
بعد من به عنوان سرویس دوم صبانت دارم و سالانه شارژ میکنم. از دفتر مرکزی هم سرویس گرفتم. میخواستم دو مگ شارژ کنم که میگه شما دسترسی به بالاتر از 128 ندارید؟ دفتر مرکزی بالاتر از 128 میده ؟ با چه مدارکی؟
ممنونم
من یه تماس گرفته بودم گفتند آخر فروردین.نقل قول:
سلام
دوستان شرکت صبا نت چه جور شرکتیه؟
سرعتش تو روز؟
سرعتش تو رایگان؟
پینگ؟
پشتیبانی؟
سلام . من5 شنبه رفته بودم نمایندگی صبا نت تو شهرمون .
نمایندگی مزخرفات میگفت . سرویس نامحدود 512 رو 86 تومن میگفت . سال پیش همین موقع دومگ نامحدود با که 260 هم سرعت میداد 70 تومن بود. . میگفت قیمت های جدیده و هنوز ارائه نشده .
درمورد حجمی هم میگفت دانلود شبانه رو بزودی کلا قطع میکنند و دیگه دانلود شبانه ای درکار نخواهد بود ...
کلا یه مزخرفاتی میگفت که اگه واقعیت داشته باشه به پایان اینترنت ایران رسیدیم و در اینترنت رو باید تخته کرد.
کسی در این موارد اطلاع داره ؟؟
سلام.بعيد ميدونم شبانه صباقطع بشه نزول مشترياش مهيبه .نامحدودهم بهترينش همون مخابراته يارايتل.نقل قول:
سرعت دانلود سرویس های صبانت 512 کیلو بایت و 1 مگ تو ساعات رایگان تو مشهد چقدره؟
چرا امروز صبا زیاد قطعی دارد ؟ چند دقیقهایی هم گوگل قطع بود!
تایید میشه.نقل قول:
DNS رو عوض کن یه نمه تاثیر داره توی لود.
البته قطعیهای من طوری بود که چراغ مودم روشن بود ولی صفحه باز نمیکرد!!!
DNSS رو دستی تغییر دادم. فعلا که مشکلی پیش نیومده!!!
امتحان کنید BLOGFA.COM را صبا فیلتر کرده یا نه؟
نه ----- نكرده ضمنا الان سرعت وپنگ شركت يه جوريه همه ميگن كيفيت خوبه (مال اوناافتضاح شده فعلا)نقل قول:
امروز شمالغرب تهران شما هم قطعی زیاد دارید و سرعت اومده پایین و کیفبت داغونه؟
غرب تهران رو نمیدونم ولی مشهد داغونه از بعد از ظهری !
تف بهشون همه لینک هام خراب شد
کلا یک ماهی هست وضع پیج باز کردن افتضاح شده
دیگه اعصاب نمونده برامون
مرکز تلفن زارعی تهران کسی مشکل قطعی لینک اتصال مودم در برخی ساعات حدود ظهر و بعد از ظهر داشته توی 2 روز اخیر؟
این مرکز نیستیم ولی قطعی لینک کم نداریم. نمی دونم باز چه خبره!!!نقل قول:
سلام دوستان من تازه اومدم صبانت
دوستانم میشه راهنمایی کنین من چجوری میتونم بنل کاربریم رو ببینم راستش با سایت صبا رفتم تو قسمت بنل کابری ولی میگه این شماره وجود نداره
مگه من نباید همین یوزر و بسوردی که به اینترنت وصل شدم را بزنم؟
چرا اما نام کاربریتان را با کد شهر محل اقامتتان بدون صفر بزنید مثلاً اگر تهران هستید 21 را اول نام کاربریتان تایپ کنید
داداش همین جوری که گفین هم میزنم ولی باز مینویسه چنین شماره ای موجود نیستنقل قول:
هم با کد زدم هم بدون کد
1لحظه فکر کردم شاید مال صبا نباشم ولی با سایت speedtest که سرعت رو هم تست کردم نوشته بود ندا گستر صبا
داداش میشه منو راهمایی کنین
راستی یه سوال دیگه این ساعات رایگان صبانت از ساعت چنده تا چنده؟
ممکنه به من بگید vpi و vci مودم برای شهر تهران چقدره؟؟ خود مودم 0 و 35 رو انتخواب کرده با تشکر
دوستان ساعت شبانه از همون 1 تا 6 هست درسته؟!
البته مطمئن هستم این ساعت هست چون من خیلی وقته از این ساعت دانلودهای پر حجمم رو شروع میکنم و اگر این ساعت نبود قطعا حجمم تموم میشد
ولی یه سوال؟
من از ساعت 1 تا 2 بیشترین سرعت ممکن رو دارم یعنی سرعت دانلودم تا 230 هم بیشتر میشه و دانلود عالی هست
اما از ساعت 2 به بعد سرعت دانلود میاد روی 100 و زیر 100 از اون ورم از ساعت 5 باز سرعت میره بالا
حالا برای شما هم همین طور هست یا نه
در ضمن من از سرویس 1 مگ استفاده میکنم
در مورد سئوال اول بهتر است زنگ بزنی پشتیبانی سئوال کنینقل قول:
سایت صبا برای چک کردن ترافیک این است :
معمولاً 2 تا 7 صبح است باز هم با پشتیبانی چک کن
برای من که شبانه از ساعت 2 تا 7 صبح استنقل قول:
سرعت دانلود صبانت بستگی به شلوغی یا خلوتی منطقه ایی که اینترنت گرفتهاید دارد و همچنین سرعت سایتی که دارید از آن دانلود میکنید
آره درست تنظیم کردیدنقل قول:
ممنون دوست عزیز فقط شما کدوم شهر هستیدنقل قول:
من کرج هستم
ولی این چیزی که گفتم همیشه همین جوری هست به هر حال شلوغی و خلوتی باید متغییر باشه نه ثابت
امروز برای من کلا ترکیده بود ....
اکثر استانها 2 تا 7 صبح رایگانه ولی بعضی از شهرها فرق داره اگه تهرانی همون 2 تا 7 هست ولی میگم چند تا شهر که ساعتاش فرق دارننقل قول: