سلام--من وقتی تلفن خانه مون زنگ می خورد اینترنت من قطع می شود علت چی است چکار کنم-----------متشکر
Printable View
سلام--من وقتی تلفن خانه مون زنگ می خورد اینترنت من قطع می شود علت چی است چکار کنم-----------متشکر
به احتمال اسپلیتر نگذاشتی یا درست وصل نکردی.نقل قول:
سلام دوستان!
من می خوام یه مودم خوب برای خونه بگیرم!
وایرلس باشه لطفا!نمی خوام هیچ مشکلی داشته باشم!
منظورم اینه که خودش adsl ه اما برای اتصال نیاز به لن یو اس بی یا هر چیز دیگه نداره!
من یدونه دیدم تو شهرمون 4 تا پورت داشت البته خودش وایرلس بود می گن 55!
لطفا راهنمایی کنید!
ممنون
tp-link 8901 قیمت 43
tp-link 8960 قیمت 70-75
البته تو هر شهرستانی گیر نمیاد. باید با تهران تماس بگیرید براتون بفرستن. یا تو گوگل سرچ کنید از یکی از سایتای ایرانی بخرید با پست براتون بفرستن.
VPI و VCI مودم چند باید باشه؟
باید از شرکتی که ازش اشتراک می گیری سوال کنینقل قول:
دستتون درد نکنه!این دو تا رو نمایندگی لاوان و امرتات شهرمون داره!نقل قول:
فقط یه سوال:ویژگی ها و عکسی ازشون بذار!ممنون می شم اگه این کار رو بکنی!
راستی خواسته هام:ما برای کار خونگی می خوایم!3 تا لپ تاپ داریم و یه پی سی!همشون هم تو اینترنتن!
از لحاظ این که به همه هم سعت یکسان برسه!برای مثال اگه ما الان 256 داریم به همه همین 256 برکه!
ممنون از شما!
درضمن ببخشید نمی دونم منظورمو فهمیدین یا نه!
مودم خودش ای دی اس ال ه ولی برای کانکت شدن نیاز به سیم و یو اس بی و لن و این چیزا نداره!
نقل قول:
من خودم ASUS G31 گرفتم ....70 هزار تومن ... بعد از آپدیت برنامش ازش راضی هستم ... این جورم که فهمیدم تمام سرویس دهندگان اینترنت باهاش مشکلی ندارند و فیلم در نمیارند که با شبکه ما سازگار نیست ...
با سلام من 3 تا سوال داشتم
1- من از 24 ساعت شبانه روز 20 ساعتش مودمم روشنه و فقط 4 ساعت خاموشه آیا این مشکلی واسه مودم و وایرلسش نداره؟
2- این که 20 ساعت روشنه آیا وایرلسش از نظر امواج زیان آور نیست؟مثل امواج موبایله یا رادیویی ؟رادیویی ضرر نداره که تو اتاقه ؟؟
3-مودمم آلفکس wifi2000 هست 1.5 سال پیش خریدم -ایا احتیاجه برنامش رو به روز کنم ؟تو گوگل که چیزی واسش پیدا نکردم -توی تنظیماتش جایی داره که فابل آپدیت رو بهش بدم اما خودش اوتوماتیک آپدیت نداره
سلام. من ديگه مطمئن شدم كه تنظيمات مودم رو درست انجام دادم ولي تنظيمات ip و dns رو مطمئن نيستم.
البته ميخوام دستي كانكت بشم نه اتوماتيك.
اين تنظيمات رو مانند شكل زير قرار دادم اون x اخر ip داخل دفترچه مودم زده از 3 به بالا ولي داخل برنامه run ميزنه 2 كه منم 2 رو قرار دادم. dns هم همينجوري گذاشتم و نميدونم درسته يا نه؟؟؟؟ الانم مشترك پارس انلاين هستم.
ولي زماني كه ميخوام كانكت بشم ارور 691 رو ميده. ميشه اين ارور مال فعال نشدن اكانتم توسط شركت باشه؟؟
راهنمايي كنين لطفا. اينم عكس.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیز تا جایی که من یادم میاد 691 مربوط میشه به اتمام اکانت یا فعال نبودن یوزر و پسوردنقل قول:
ولی تا جایی که من یادم میاد 691 ماله صبانته زمانی که مک ادرس ......نقل قول:
چرا زنگ نمیزنی پشتیبانی؟اونا تمامی تنظیمات رو بهت میگند و رانماییت میکنند؟
جواب پست بالایی من فراموش نشه
عزیز برای مودم که فکر نمیکنم مشکلی پیش بیادنقل قول:
مودم من 24 ساعته روشن هست و هیچ زمانی خاموشش نمیکنم تا به حال هم به مشکلی برخورد نکرده.
در مورد وایرلسش هم من تجربه ندارم.
شرمنده:11:
سرعت همه کامپیوترها 256 خواهد بود ولی وقتی همزمان هر 4 نفر دانلود کنن این سرعت بین 4 کامپیوتر تقسیم میشه.نقل قول:
با این وجود هر 4 نفر به راحتی میتونن از اینترنت استفاده کنن.
برای دیدن مودم ها هم به سایت زیر مراجعه کنید.
کد:www.tplink.com
دستتون در نکنه!
من فکر کنم همون 8901 برای ما خوب باشه!
لطفا کمکم کنین چون که تو شهر ما دارن 8811 رو می دن 40 تومن!
خیال می کنن مردم خرن!
---------- Post added at 10:39 PM ---------- Previous post was at 10:36 PM ----------
البته در رابطه با دانلود می دونم که سرعت تقسیم می شه!
من منظورم خود اینترنت بود!آخه باز کردن سایت درواقع دانلود اونه!حالا منظورمو گرفتین؟
بعد یه چیز دیگه:الان برای مثال مودم دربوداغون 8811 یه لن داره یه یو اس بی!خب سرعت برای هر 2 یکسانه؟
یه املی دیدم می گفت برای لن سرعت بیشتره!
نقل قول:
کسی این پست ما رو به جز سواله یکش که جواب دادند جواب نمیده؟
ضرر که بی ضرر نمیشه کلانقل قول:
ولی چون امواج خفیفی داره ضررش بسیار بسیار کمه.
راجع به مودم هم مشکلی پیش نمیاد. چون 4 ساعت خنک میشه کاملا و بردش استراحت میکنه.
سوال 3 هم شرمنده نمیدونم.
لطفا یکی جواب بده!
ممنون
?نقل قول:
چی رو باید سرچ کنم؟اگه ممکنه بیشتر راهنمایم کنید!اگه ویندوزم را از سرویس پک 2 به 3 ارتقا بدم مشکل adsl م حل میشه؟
با تشکر
سرعت هردوشون یکی است چون که اینترنت هایی که در ایران استفاده میشه سرعتش اونقدر نیست که سرعت انتقال فایل در LAN, WLAN با هم فرق کنند معمولا محدودیت سرعتی WLAN ها بیشتر است.نقل قول:
یه املی دیدم می گفت برای لن سرعت بیشتره!
در کل فرقی نمی کند مگر اینکه دستی Priority را عوض کنی اونم در حالیه که همزمان دارید استفاده میکنید.
بستگی به مدل و توع دستگاه داره.
وایرلس 54 - 108 داره.
لن های معمولی 100 مگ هستند.
من این روزها قطعی ( دیسکانکت ) زیاد دارم تقریبا در هر یک ساعت یک بار دیسکانکت میشم به نظرتون چکار کنم. (شاتل هم هستم)
lمن یک توضیحی بدهم -ما سه تا تلفن داریم البته در یک خط-- دوتا طبقه اول ویکی طبقه دوم برای طبقه دومی یک اسپلینتر نصب کردم (اما خروجی رابه مودم نصب نکردم البته یک بارخروجی را به مودم نصب کردم هیچ فرقی نکرد )مودم را در اتاق خودم به پریز نصب کردم---حالا هر وقت هر وقت تلفن زنگ می خوردم ایترنت من قطع می شود---نقل قول:
1-ایا برای هر سه تلفن باید اسپلینتر نصب کنم
2-.نکته جالب اینکه من باید یکی تلفنها را از پریز بکشم تا بتوانم به اینترنت نصب بشوم والا وصل نمی شوم
3-برای همان تلفن اسپلینترنصب کردم وقتی گوشی تلفن را می دارم انگار تلفن خاموش است واز برق کشیده شده است (اسپلینتر سالم است)الان این معضلی شده از وقتی اینترنت پرسرعت گرفتم----لطفا من راهنمایی کنید
نقل قول:
اسپلیتر رو سر و ته وصل نکرده اید؟ لاین رو به پریز و فون رو به تلفن وصل کنید.
بله برای همه تلفن ها یک اسپلیتر تهیه کنید. تا نویزی که به علت رانژه شدن خط ایجاد میشود در مکالمه اختلال ایجاد نکند.
مشکل میتواند یکی از گزینه های زیر باشد.نقل قول:
1- شلوغی سیم کشی داخل ساختمان
2- تلفن بدون اسپلیتر روی خط
3- تلفن یا فکس مشکل دار روی خط
4-خرابی یا تنظیم نبودن مودم
5-مشکل از مخابرات و سیم کشی بیرون از خونه (بالا بودن نویز خط)
من به شاتل گفتم گفتند این تنظیمات مودم و کامپیترت هست . من مدمم هم تنظیم کردم پس حالا دیگه چکار کنم.؟
تلفن هارو همه رو قطع کنید اگه مشکل داشت هنوز یه مودم قرض بگیرید امتحان کنید.نقل قول:
من هم مشکل شما رو دارم! ولی با این فرق که هر یک ساعت request timed out دریافت می کنم وقتی دستور ping 4.2.2.4 -t رو تایپ می کنم!نقل قول:
هر ساعت یکبار مجبورم مودمم رو خاموش روشن کنم تا باز برای یکساعت بتونم کانکت بشم!
چه کار کنم؟!خسته شدم!
سلام
لطفا راهنمائی کنید مودمی دارم به این مدل symphony sy3200u که چند سال قبل از پارس آنلاین گرفتم ولی الان میخواهم از شرکت شاتل استفاده کنم و میخواهم بدانم مشکلی ندارد با این شرکت و اصلا کیفیت این مودم ها چگونه است
ممنون
خداحافظ
سلامنقل قول:
هیچ مشکلی ندارد کیفیتشم برای سرویس هایی که تو ایران ارائه میدن خوبه. زیادم هست lollll
موفق باشید.
سلام دوستان من یه مودd-link2500uدارم و بخاطر اینکه میخوام با دوتا سیستم ازش استفاده کنم باید بذارمش رو حالت ppoe ولی رو این حالت کار نمیکنه میشه یکی لطف کنه نحوه تنظیمش رو به من بگه و اینکه مرور گر رو هم باید ست کرد یانه؟ پیشاپیش ممنون
سلام
من یه مودم maxnet 830i خریدم خوبه به نظرتون؟
تنظیماتش رو چه جوری انجام بدم؟
از اونجایی که اشتراک گرفتم گفتن مودمت رو وصل کن هر وقت لینک روشن شد
بهمون زنگ بزن :18:
حالا این مودمه چراغ لینک نداره ؟؟؟؟؟؟
{usb - wlan-lan-internet-adsl-power{ فقط اینا رو داره
چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟
منظور چراغ ADSL هست. باید بعد از یه چشمک کوتاه ثابت بشه.
یعنی من هر چی بلا سرم میاد از این وایرلسه .... دوستان من ویندوزم به سون ارتقا دادم ... الان فقط با کایل به مودم کانکت می شه ... وایرلسش لیست شبکه ها رو میاره اما نمی تونه کانکت شه بهش ...
کمکککککککککککککککک
دوستان چراغ lan من به این صورته:
روشن روشن روشن روشن چشمک/ روشن روشن روشن روشن چشمک/ روشن روشن روشن روشن چشمک
یعنی بعد از 3 الی 4 ثانیه چشمک میزنه.خراب نیست؟مدلش 8811
سلام ...
من وقتی 192.168.1.1 روی توی آدرس بار میزنم وارد تنظیمات مودم نمیشه !
با دوتا مودم هم امتحان کردم مشکل چیه ؟! ( comterend CT-5611 و ASUS X13 )
ممنون ...
یعنی بدون استفاده از اینترنت این حالت هست؟ فکر نمی کنم مشکلی داشته باشه چون برای کانکت بودن اینترنت باید مقداری از حجم مصرف بشه در حد 1 الی 3 کیلوبایت.نقل قول:
نقل قول:
مودمتون رو ریست کنید.
توی قسمت local area connection . آی پی رو : 192.168.1.163 و 255.255.255.0 زدم درست شد .نقل قول:
ممنون
سلام
اگه یک خط به adsl وصل باشه میشه همزمان با یک کامپیوتر دیگه با dial up کانکت شد؟