10 مگ مخابرات الان گرفتم 250 دانلود میکنه چرا؟؟؟:n38::n38::n38::n38:
Printable View
10 مگ مخابرات الان گرفتم 250 دانلود میکنه چرا؟؟؟:n38::n38::n38::n38:
این 3g همراه اول چقدررر خوبه.تو محل ما تازه دکلشو گذاشتن.امروز تست گرفتم 8مگ سرعتشه.نه قطعی نداره نه چیزی سرعت وبگردیشم عالیه.من که adsl رو بیخیال شدم با این پشتیبانی مزخرفش
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
3G همراه اول پینگ جالبی نداره! :n37:
حداقل برای من که به این صورت بوده . . .
من الان 2 مگ مخابراتم دارم ولی این همراه اول خیلی خیلی بهتره واسه من
از نظر سرعت دانلود حق با شماست و 3G همراه اول بهتر از ADSL مخابرات جواب میده . . .
ولی از نظر Ping ، تو تستهایی که انجام دادم، پینگ 3G تقریبا ۲ برابر پینگ ADSL بود . . .
--------------------
ADSL مخابرات
محتوای مخفی: tracert 75.126.52.197
محتوای مخفی: ping 8.8.8.8 -n 20
محتوای مخفی: ping 4.2.2.4 -n 20
--------------------
3G همراه اول
محتوای مخفی: tracert 75.126.52.197
محتوای مخفی: ping 8.8.8.8 -n 20
محتوای مخفی: ping 4.2.2.4 -n 20
بعد کلی مکافات کشیدن و بارها زنگ زدن شکایت به 195 امروز data rate خط ام رو گذاشتن رو ده مگ ک کلهم منهدم شد ب گمانم ! الانم دارم با اون یکی خط ام صحبت ام می کنم وگرنه خطی که data rate رو ده مگ هست ب زور کانکت میشه بعد این هم ک کانکت شد تقریبا سرعت اش رو صفر کیلو بایته و نیم ساعتی طول میکشه ی صفحه باز کن! :n14: زنگ زدم 2020 گفتن به ده مگ شدن ارتباط نداره چون اونا قبل اینکه ده مگ کنن خط رو تست می کنن ... به هر داستانی شده برای خودش ماجرای ده مگ شدن ماااا
امروز اینترنت به فنا رفته. فکر کنم 60-70 باری آی پی عوض شده!
اینم جواب سامانه 195 در مقابل پیگیری های من ! امروز بالاخره من سرعت دانلود یک مگابایت بر ثانیه رو به چشم خودم دیدم :n19::n20: این جمله دوم معنیش چیه ؟ ضمناً در ساعات غير از دانلود رايگان شبانه (1 الي 8 بامداد) سرعت دانلود مشترك مطابق مصوبات سازمان تنظيم مقررات مي باشد یعنی چی ؟ مطابق مصوبات در ساعات دانلود چقدر باید باشه در ساعات غیر دانلود چقدر ؟نقل قول:
برابر بررسي هاي فني به عمل آمده مشخص گرديد كه مشكل مشترك ياد شده مربوط به config پورت بوده كه مرتفع گرديد . ضمناً در ساعات غير از دانلود رايگان شبانه (1 الي 8 بامداد) سرعت دانلود مشترك مطابق مصوبات سازمان تنظيم مقررات مي باشد .
اينترنت اروميه هميشه قطع هست فقط بعضي وقت ها وصل ميشه
.نقل قول:
.
.
تایید میشه ،،، افتضاحه ..!
یه شات از استاتوس مودم بذارید لطفا!نقل قول:
..............
کسی راه حل این مشکل رو میدونه؟ تقریبا به فاصله هر 10 دقیقه بوجود میاد :n03:
تغییر DNS هم تاثیری نداشته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واسه من هم اينجوري ميشه.نقل قول:
مشكل از خودشونه و بايد حل كنن.
هر چند دقيقه يكبار ديتا قطع و وصل ميشه.
الانم کلا هرچی ip می گیرم برای مخابرات ِ تبریز هستنقل قول:
(رنج 85.185.145)
داش اروم چی اینم اسکرین شات درخواستیت
و یک سوال آیا نرم افزار کانفینگ مخابرات این امکان رو بهشون میده که سرعت خط کاربری رو برای ساعت دانلود شبانه محدود کنن ؟
تشکرنقل قول:
میخواستم ببینم وضعیت snr خط چطور میشه وقتی اکانت رو میبرن رو 10مگ
همونطور که قبلا گفتم بجز سرعت دانلود بالا انتظار زیادی نباید از سرویست داشته باشی
.......
نرم افزار اکانتینگ اسمش روشه، یعنی هر کاری که دلشون بخواد اون نرم افزار امکانشو بهشون میده
اگه احتمالا شبها سرعت دانلودت کم میشه باید چندتا لینک رو همزمان بذاری برای دانلود
شما یه تست تک کانکشن هم از testmy.net بگیری ممنون میشم
باز اینترنت سکته کرد. هر 10 دقیقه ای پی عوض میشه!
تنها کسی که از جون و دل ، 365 روز سال فول تایم کار میکنه بدون شک اون فیـلترچی هست که جمعه 29اسفند ساعت 2.5ظهر زد همه چیو از ریشه نابود کرد!!!
تا همین 1دقیقه پیش همه سرویس ها فول اسپید وصل بودن، الان یه بیت دیتا هم رد نمیشه :n29:
کی قراره راحت بشیم از دست اینا من نمیدونم :n27::n15:
سرویس های کــــریو ، ------ فیر ، سیــسکو هیچکدومشون کار نمیکنن چرا ؟؟؟ تنها سرویسی که کار میکنه و سرعتش نسبتا خوبه فـــری گیت هست !
اروم چی قارداش یکی دو تا از اون افزونه های کروم رو به منم پ . خ کن دا ، ساغول
دقیقا از ساعت 2.5ظهر به شدیدترین شکل ممکن کند شدن!نقل قول:
فری گیت هم سایتهای ssl دارو باز نمیکنه ولی بقیه رو با سرعت خوبی لود میکنه
واسه کروم هم بزن ببین افزونه kproxy واست کار میکنه یا نه
سلام من ساکن تبریز هستم خطم مشابه خط شماست ولی روی 8 مگ مشکل دارم مودم شما چیه میشه بفرماییدنقل قول:
سلام، سال نوتون مبارک :n40:
دوستان اطلاع دارین، زمان دانلود شبانه مخابرات از چه زمانی تغییر میکنه؟ (چون قبل خواب تنظیمش میکنم موندم ساعت چند تا چند بزنم)
مخابرات سه چهار روزیه که یه کار مثبت انجام داده در مورد قطعی مکرر اینرنت بخاطر نویز دار بودن خط تلفن ، اومده مقدار Data Rate رو با توجه به شرایط نویز تلفن و حداکثر دیتا ریتی که با اون نویز میشه روی خط اعمال کرد رو هوشمند کرده ! برای مثال خط تلفن خونه من نویز فراوانی داره و مودم هم مقدار دیتا ریت رو برام حدودا تا 4.5 مگ اعلام میکرد . قبلا که سرویس 2 مگ داشتم و دیتا ریت روی 2048 بسته میشد هیچ مشکلی از لحاظ قطعی نداشتم ولی وقتی سرویس 5 مگ گرفتم و دیتا ریت رو روی 5120 بستن شدیدا مشکل قطع شدن چندین باره اینترنت در روز رو پیدا کردم . ( چون میزان دیتا ریت بسته شده از مقدار 4.5 مگی که خطم پشتیبانی میکرد نهایت ، بیشتر بود ) .
حالا مخابرات خودش بسته به شرایط نویز خط و حداکثر دیتا ریت مطمئنه روی خط ، دیتا ریت رو خودش اتومات تنظیم میکنه ! مثلا برام الان روی 4500 بستن . درسته که سرعت کمی کم شده ولی الحمدالله 4 روزه از شر قطعی خلاص پیدا کردم .
البته این موضوع برای کساییکه نویز خطشون کمه محسوس نیست و شاید تغییری در دیتا ریتشون دیده نشه ولی برای کسائیکه مشکل من رو داشتن مطمئنا مشکلشون حل شده . ( دوستم هم مشکل من رو داشت که اونم حل شده ) .
سال نو شما هم مبارک دوست عزیزنقل قول:
مگه قراره تغییر کنه ؟؟؟ اگر منظورتون تغییر ساعته که یه ساعت جلو کشیدن اون برای دیشب بود که اتفاقا من امتحان کردم و وقتی ساعت 12 به 1 تغییر کرد ، سرویس رایگان هم همون لحظه شروع شد ! ساعات رایگان 1-8 صبح هست . محض اطمینان شما 1:05 تا 7:50 تنظیم کنین .
روزها max rate مودم من بالای 10مگه ولی از غروب به بعد میاد رو 8-7 مگ!نقل قول:
شب از ساعت 11-10 به بعدم سرعت وبگردی خیلی میاد پایین
مثلا باز کردن همین فروم حدود 20ثانیه طول میکشه ولی الان که زدم زیر 10ثانیه کامل لود شد
توی بعضی مودم ها گزینه ای هست به نام SRA که دیتاریت رو بر حسب نویز خط تغییر میده ( حالت شناور) و از قطعی و پریدن لینک جلوگیری میکنه
معمولا کاربرا این گزینه رو غیر فعال میکنن تا دیتاریت با بالاترین مقدار ممکن ست بشه ولی اونایی که وضعیت خطشون خرابه بهتره از این مد استفاده کنن
بعضی مودمها هم به صورت ثابت این گزینه رو فعال دارن و نمیشه تغییرش داد!
دوستان راهی هست که من خطم رو از فیبر به مسی در بیارم تا اینکه از شر این مخابرات خلاص شم قطعی زیاد داره پشتیبانی ضعیفی داره
ماله من الان چند روزی میشه یدونه سایتو 2ساعت طول میده تا باز کنه اکثرا هم قطعه .2 مگ مخابرات
دوستانی که از اینترنت مخابرات ناراضی هستن و خواستار تغییر خط خود از فیبر به مسی هستن بیاین جمع بشیم یه شکایت نامه به مخابرات استان بفرستیم تا بلکه بتونیم از شرکت های دیگه اینترنت با سرعت و پشتیبانی بهتر از مخابرات تهیه کنیم
لاقل میخوای شکایت کنی برو به سامانه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ببین اونجا جایی واسه شکایت در این مورد هست یا نهنقل قول:
نه این که از دست مخابرات به خود مخابرات شکایت کنی!!!
:n29:
کدوم سامانه !!! مثلا میان چک میکنن میگن آقا بیا خطت رو مسی کردیم برو از جای دیگه بگیر
از سامانشون انتقاد نامه ای فرستادم چند وقت پیش !!!! کو جوابش ؟؟؟
دنبال راهیم از دست این مخابرات فرار کنم
پس لابد انتظار داری با شکایت به خود مخابرات بهت بگن آقا بیا خطت رو مسی کردیم برو از جای دیگه بگیر؟!نقل قول:
واسه شکایت از یه سازمان به بالادستی اون سازمان شکایت میکن نه خودش!نقل قول:
هرچند تا جایی که من میدونم این قضیه انحصار فیبرنوری با شکایت و ... حل شدنی نیست
شما یه سر حضوری برو دفتر خ امام مطمئن شو
سعید این رو از کجا کش رفتی؟
کش چیه برادر؟!!! :n02:نقل قول:
دوستم از استانبول فرستاده
.نقل قول:
.
چجوری اینجا خط میده ؟!؟
:n29: :n02:نقل قول:
من همچین حرفی زدم؟!
گفتم دوستم استانبول ِ ، این تست رو ترکیه گرفته و با وایبر برام فرستاده بود
ترکیه هم داره پیشرفت میکنه! کم موندن به سرعتای ما برسن باید دست بجنبونیم :biggrin:نقل قول:
سرعت تك كانكشن اينترنت رايگان هتل تو آنتاليا
لود شدن هيچ چيزي به ثانيه نمي كشيد سايت يا ويدئو
يه برنامه 2GB دانلود كردم تو ٥ دقيقه ( با تك كانكشن ) :D
سرعت تککانکشن 4G بسته شبانه تو خونه ما تو ارومیه! :n33:
محتوای مخفی: :(