زیاد نمی خوام فیلم دنلود کنم همین کلیپ 2یا 3دقیقه ای منظورم بود بوجه هم مقرون به صرفه باشه دیگه .میخوام دانلود رایگان شبانه داشته باشه تااگه چیزای خواستم دانلود کنم شبا دانلود کنمنقل قول:
ازمیون شاتل همارا سیستم وماکس کدوم راپیشنهاد میدید
Printable View
زیاد نمی خوام فیلم دنلود کنم همین کلیپ 2یا 3دقیقه ای منظورم بود بوجه هم مقرون به صرفه باشه دیگه .میخوام دانلود رایگان شبانه داشته باشه تااگه چیزای خواستم دانلود کنم شبا دانلود کنمنقل قول:
ازمیون شاتل همارا سیستم وماکس کدوم راپیشنهاد میدید
کلي با سيمها ور رفتم و سرعت دانلود فقط اومد بالانقل قول:
بايد منتظر بمونم ببينم قطع ميشه يا نه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 11:39 PM ---------- Previous post was at 11:38 PM ----------
دوستاني كه از مخابرات اكانت دارن بايد عرض بكنم مخابرات آ.غ هم بريج رو ديگه ساپورت نميكنه و اونايي كه ميخوان دستي كانكت بشن با مشكل مواجه ميشن و ارور 651 ميگيرن، ظاهرا اين مورد در مخابرات آ.ش هم وجود داره و بايد مودم رو به حالت PPPoE تنظيم كنن
پينگ هم تقريبا مثل همون قبليه
چون يه اي پي نميده پينگ فرق ميکنه ولي يه بار تقربا با هر جايي که تست گرفتم اعم از گوگل ، ياهو ،4.2.2.4،8.8.8.8،همين فروم،وچند تا جاي ديگه پينگم براي همشون بين 150 تا 175 اومد
ولي الان براي هر کي يه چيزي ميده
سرعت شما رو 4 مگ بستن که این خودش میتونه باعث کاهش SNR بشه.به شرکت بگین که اونو 2 مگ کنن روی SNR تاثیر میزاره.سرعتتون که هیچ وقت به 4 مگ نمیرسه لااقل کانکشنتون استیبل بشه.نقل قول:
---------- Post added at 11:48 PM ---------- Previous post was at 11:47 PM ----------
واسه منم اینطوریهنقل قول:
چون که اکانت مخابراته این موضوع امکان ندارهنقل قول:
طبق گفته ارومچی
چي رو ميگي؟ كاهش نويز منظورته يا اينكه منظورت اينه مخابرات هيچوقت سفارسي پورت عوض نميكنه؟نقل قول:
اگه منظورت دوميه بايد بگم چون پيمانكار Adsl مخابرات تبريز همارا هستش و مستقيم مخابرات درگير نميشه پس امكان ارائه خدمات خاص به مشتري وجود داره و همارا بايد پورت رو تعويض بكنه يعني جاي اميدي هست
نه منظورم این بود که نمیشه 4 مگ رو 2 مگ کردنقل قول:
---------- Post added at 01:52 AM ---------- Previous post was at 01:51 AM ----------
فعلا که همه چی خوبه
البته حدود نیم ساعت بد شد که فوری زنگ زدم و همه چی درست شد
واقعا این مکس نت بد کلاه برداریه :2: به اپراتور اسکل میگم سرعت ما یک هشتم شرقی هست میگه طبیعیه !
:31::31::31:نقل قول:
به خودت زحمت نده اینا آدم بشو نیستن
محلمو جنوب نشون میده همچنین آی پی با 4 شروع شده:
محلمو درست نشون میده همچنین آی پی با 2 شروع شده:
اصلا تست نمیگیره تو مرحله انتخاب سرور گیر میکنه انگار هنگ کرده
خب دیشب هم سرعت من بد جور خراب بود
فکر کنم دیگه کلا باید قید دانلود شبانه را بزنم
و جالب اینه که الان به اندازه 128 نامحدود هم نمیتونم استفاده کنم
چون شبا سرعت کمه نمیشه
روزا هم ترافیک میخوره
خاک تو سر این مملکت
دانلود رایگان دیشب من قطع بود فقط 13مگ دانلود کردم
مثل اینکه هر چقدر به روز افتتاح اینترنت ملی نزدیک میشیم وضع اینترنت داره بدتر میشه
ببینیم چه بلایی قراره سرمون بیاد
من 28 مرداد سرویس 128 هماورم تموم میشه.به نظر شما تمدید کنم یا از مکس نت بگیرم.سرعت دانلود سرویس 128 مکس نت چقدره؟
من که مشکلی نداشتم همون 2.5 گیگ معمول رو دانلود کرد:8:
منم مشکلی نداشتم.
اتفاقا من سرعتم رو بالا برده بودم و 2.1 گیگ دانلود کردم
پس معلوم شد صبانت داشته حق همه را میخورده :20::10::27:
بابا این دیگه چه وضعشه اخه
الان که از دیروز ای پی من با 2.186 شروع میشه با هیچ سروری پینگ کمتر از 360 نمیده برای مثال اینو ببینید:
---------- Post added at 09:51 PM ---------- Previous post was at 09:49 PM ----------
---------- Post added at 09:52 PM ---------- Previous post was at 09:51 PM ----------
1 گیگ ترافیکم مونده برمیگردم صبا یا دیگه نمیگیرم تا وضعیت درست بشه
---------- Post added at 09:52 PM ---------- Previous post was at 09:52 PM ----------
نقل قول:
یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با یه مودم دیگه هم تست کردم با یه نویز گیر دیگه snr از 7 بالا تر نمیره
یعنی خط این همه نویز داره
پس چرا تو صبا نداشت؟؟؟
هر کاری هم کردم نویز کم نشد چیکار کنم من؟؟؟؟
چون سرعتتون رو احتمالا کمتر از 4 مگ بسته بودن.نقل قول:
تنها کاری که میتونی بکنی تعویض سیم از در خونه تا مودم هست که اگه سیم های تو کوچه پوسیده باشن فرق چندانی نمیکنه.
نقل قول:
يادته حدود 1 ماه پيش كلي قطعي و يازنشدن سايتها پيش اومد؟ از اون موقع به بعد كه قطعي ها و مشكلات رفع شده 2 تا اتفاق واسه خط من افتاده اوليش اينه كه داون استريم (2304 بود الان شده 8064) ، آپ استريم (768 بود الان شده 864) و نويز (از 34 رسيده به 12) زياد شدن
دوميش هم اينه كه مخابرات اورميه ديگه بريج رو ساپورت نميكنه و كاربرا بايد مودم را رو حالت PPPoE بذارين و گرنه ارور651 ميگيرن
افزايش نويز خط شما هم بخاطر تغييراتيه كه مخابرات روي پورتهاي كاربراي ADSL مخابرات ايجاد كرده واسه همين وقتي از صبا داشتي نويزت كمتر بود
امروز همه سیم کشی خونه رو عوض کردم هیچی گیرم نیومد
میخوام که زنگ بزنم مخابرات و خرابی گزارش کنم
اخرین مقدار اس ان ار من شد 6.8 که اصلا به درد نمیخوره
تازه 3 شبه که وقتی شبانه شروع میشه پینگم میره 460 به بالا
نقل قول:
کسی پیشنهادی نداره؟
کد:http://www.barsam.ir/archive/هرگونه-محدودیت-در-میزان-حجم-آپلود،-دان/
من نمیدونم تو چطوری اینقدر دانلود میکنی؟ سرعتتو اسپید تست موشته 1.5 مگابیت من که همارا داشتم بیشتر از هشت دهم مگابیت نمیشد،حالا هم صبا دارم دیشب اصلا دانلود نکرده،صبح ساعت 5 بیدار شدم دیدم اصلا وب پیج هم باز نمیکنه،شما فکر کنم یه کارایی میکنی ها،دست کاری مودم؟ چی؟ تو رو خدا بگو ما هم استفاده کنیم،پخیل اولما دا:31:نقل قول:
مخابرات به اینجور چیزا رسیدگی نمیکنه.سیم ما تو کوچه به یه ماشین گیر کرده بود و قطع شده بود زنگ زدیم اومدن گفتن به ما مربوط نیست و نمیتونیم سیم رو عوض کنیم.آخر سر هم خودمون لنت زدیم و وصلش کردیم.نویز هم از اون موقع یه مقداری زیاد شده.نقل قول:
مامور مخابرات فکر نکنم از این چیزا سر دربیاره.شما به شرکت بگو که Downstream رو از ۴ مگ بیارن رو ۲ مگ.
دوست عزيز ببخشيد ولي بهتر نبود به 117 زنگ ميزديد؟نقل قول:
كلا هر چي مساله و مشكل در مورد سيم كشي تلفن در خارج از منزل پيش بياد وظيفه 117 هستش تا بطور رايگان اون مشكل رو حل كنه
خب دیشب هم سرعتم خراب بود
مثل اینکه درست بشه نیست
موندم تموم بشه باید چیکار کنم
از کجا بگیرم
هر چقدر فکر میکنم میبینم یکی دزدتر از دیگری
خب مگه من نوشتم زنگ نزدیم؟!!!:31:نقل قول:
منم همون سرویس حسین رو دارم ولی مشکل نویز ندارم
سرویس منم تموم شده مجبورم تمدید کنم
اینم مال امشب:
در ضمن میخوام اول به پشتیبانی بگم که نویزم خیلی زیاده ببینم اونا چی میگن
در ضمن ئیروز از تنظیمات مودم دان استریم رو به 3 مگ کاهش دادم ولی باز هم همون اشه همون کاسه
---------- Post added at 04:52 PM ---------- Previous post was at 04:48 PM ----------
نقل قول:
بابا من که کاری نمیکنم تازه من از کم بودن سرعتم مینالم
در ضمن به نظر من سرعت دانلود به مودم هم ربط داره
من دیروز با تی پی لینک دوستم تست کردم سرعتم از 110 بالاتر نرفت
---------- Post added at 04:53 PM ---------- Previous post was at 04:52 PM ----------
باز الان وضعیت یکم بهتره:
من فقط میتونم از همارا(مخابرات) و مکس(و رسا) یکی رو انتخاب کنم کدومو بگیرم؟ همین فردا باید بگیرم
بچه ها یه شرکت جدید(تورک نت) که احتمال میدم باندشو از مکس میگیره
کد:www.turknet.ir
عجب زبون نفهمه این پشتیبانی آنلاین
من میگم یک ماهه اینترنت درست و حسابی ندارم میگه مشکل مال امروزه و همین موضوع چند بار تکرار شد و زبون نفهم حرفشو تکرار کرد
میگه بذار امروز مشکل حل بشه بعد تماس بگیرید
رسا فعلا 1 هفته میشه بدترین هستنقل قول:
چون شبا سرعت دانلود حداکثر 25 هست
پس فعلا صبر کن ببینیم مشکل درست میشه یا نه
نمودار پهنای باند 5 روز منو ببینید :41:
کم کم به نفهم بودن همشون عادت خواهی کردنقل قول:
نقل قول:
ماکس فعلا مشکلی نداره.
سرعتت چنده؟ و مهمتر از اون پینگنقل قول: