این رفیقمون گفت دوستش 500 هم به زور جور کرده . استوک رو نمیشناسم اگه میشه کانفیگشو بزار بآ acer eme 3725 مقایسه کنیم .نقل قول:
در کل اگه یه 250 تومن بتونه بیاره رو بودجش یه Dell 1545 مشتی میتونه بگیره و یه سه سالی راحت باهاش بگذرونه...
این رفیقمون گفت دوستش 500 هم به زور جور کرده . استوک رو نمیشناسم اگه میشه کانفیگشو بزار بآ acer eme 3725 مقایسه کنیم .نقل قول:
در کل اگه یه 250 تومن بتونه بیاره رو بودجش یه Dell 1545 مشتی میتونه بگیره و یه سه سالی راحت باهاش بگذرونه...
استوک به دستگاه های دست دومی گفته میشه که از کشورهای دیگه به صورت تعداد بالا میگیرن و چون تعداد خریدشون اونجا بالاست ،
وقتی که میارن اینجا به قیمت هایی نازل فروخته میشه...حالا مدل های مختلف از مارکهای گوناگون رو شامل میشه...
این آقا هم فکر میکنم با این بودجشون بهترین گزینه ای که دارن همین خریدن دستگاه استوک باشه ،
در غیر این صورت فکر نمیکنم که بتونه با 500 تومن دستگاه خیلی خوبی بگیره....حالا بچه های انجمن لپ تاپ بهتر میتونن کمکش کنن ولی این نظر من بود....:11:
با سلام ،
بنده بعد از تحقیقات فراوان و خواندن ریویو های متفاوت در مورد DELL 1340 این لپ تاپ رو خریدم علی رغم مشکل حرارتی گفته می شد داره .
مبارک باشه :20: عزیز جان با این کانفیگ حرارتش عادیه بالا هست مشکلی برات پیش نمیادنقل قول:
یه سوال دارم می خواستم بدونم DELL-Studio XPS 1640 داغ نمیکنه واسه ی کارای معمولی مثل Media و web و Net
حداکثر روزی چند ساعت میشه باهاش کار کرد که قاط نزنه ؟ ؟
ممنون / با توجه به اینکه bios و درایور های گرافیکش آپدیت شده مشکل حرارتیش تا حد زیادی حل شدهنقل قول:
تجربه من هم تا این لحظه گرمای معمولی بوده
سلام
cpu 4هسته ایی
--- رو ساپورت کنه
hdd 1000 gb
ram بالای 4096 MB
vga بالای 1gb
قیمتشم مهم نیست
كسي نظري نداره؟نقل قول:
من خودم كيفيت نمايشگر HDX رو ترجيح ميدم به سري DV6 ( تفاوت خيلي زياد نيست )
ولي گرافيك ضعيف تري داره نسبت به DV6
امكانات مالتي مديا HDX بيشتر هست
DV6 براي كارهاي گرافيكي بهتر هست
خیالت راحت باشه از نظر داغ کردن مشکلی نداره. در ضمن شما هر چقدر دوست داشتی روشن بذارش چرا قاطی بکنه؟نقل قول:
فعلا نظر من هم بین dell 1520 و hp hdx 16-1140 و hp dv6 -1125 رو hdx 1140 هستش .نقل قول:
چون گرافیکش بهتر از 1520 بهتره و برای من کافیه و به جز سی پی یو و وزن همه چیش از 1520 بهتره .
حالا باز تا هفته بعد ببینیم چی میشه . :31:
سلام دوستان
من یه لپ تاپ میخوام برای game , film , music
رنج قیمت هم تا 1,500
سلامم..Dell 1640 را از دست نده.. حتی شده یخورده بذار رویش و همین را بگیری.. Do ITنقل قول:
کسی از دوستان تجربه کار با dell A840 و a860 رو داشته؟؟؟؟
چطوره؟؟؟؟
شما مطمئنی؟ چون من به طور متوسط روزی 12 ساعت باید باهاش کار کنم داغ نمیکنه؟نقل قول:
چون شنیدم که 1640 خیلی داغ میکنه
نظرتون درباره ی این وایو چیه؟!
fw 490 dfb
CPU: Intel Core 2 Duo Processor T9600 2.8GHz
RAM: 4GB DDR2 800MHz DDR2 SO-DIMM Memory
HD: 320GB /7200rpm/ Serial ATA
Optical Drive: DVD+-R Double Layer / DVD±RW Drive
Display: 16.4" (Diagonal) XBRITE-ECO (1600 x 900) / 16:9 Aspect Ratio
Graphics: ATI Mobility Radeon HD 4650 1GB Dedicated
ممنون میشم اگه نظرتونو بگین.
توی اون رنج قیمتی بهتره برید سراغ Acer. میزان بودجه تون رو مشخص کنید تا بشه دقیق تر گفت.نقل قول:
بالاخره سوني هم كوتاه اومد و به سري FW يه سر و ساموني داد !!نقل قول:
اين قويترين گرافيكي هست كه سوني داره استفاده ميكنه و به نظرم بيشتر براي رقابت با DV6 HP هست ولي در قيمت فكر نكنم بتونه رقابت كنه
به زودي ميرسه به ايران و پر ميشه
لپ تاپ خيلي خوبيه ، Review هاش رو ميشه راحت تو سايت هاي خارجي پيدا كرد
كلا سري FW سوني لپ تاپ هاي خوبي هستن حالا هم كه با 4650 اومده
اگر 12 ساعت یه سره باهاش کارهای سنگین بکنی بله داغ می کنه که البته هر لپ تاپ دیگه ای هم باشه داغ می شه. البته اگر می بینی واقعاً این حجم پردازش رو داری برو سراغ سری Latitude.نقل قول:
من با گارانتی معمولی قیمت دارم 1700000 ، یکم مشکوک نیست؟نقل قول:
ایران رهجو که هنوز نیاورده ، اما فوقش برسه به 1800000 دیگه ، بازم فکر میکنم به نسبت قیمت های قبلی وایو ، خیلی ارزونه.
چرا يكم مشكوكه !!!
اگه وب سايت داره برام تو پيغام خصوصي بفرست چك كنم
ايران رهجو سفارش آمريكايي يا 3 رقمي رو نمياره ،مدلهاي 2 رقمي مثل FW 45 رو مياره .
درود
میخواستم یک نوت بوک در حدود 1 میلیون بخرم که نظرم به مدل زیر جلب شد
میخواستم نظرتونو بدونم قیمتش حدود 1100 هست فقط اینطور که شنیدم ال سی دیش یکم ضعیفه
نظر شما چیه؟
با سپاس
DELL VOSTRO 1520(2.66 6M )* Processor:Type : INTEL CORE 2 Duo T9550 Speed : 2.66 GHz cache : 6M* Software :Operating System : VISTA HB* Memory :Speed : 800MHz Installed : 4096 MB* Display :Screen Size : 15.4 Type : Widescreen XGA+ with TruBrite Technology Resolution : 1440x900* Graphics :Chipset : GFORCE 9300 Memory : 1538MB* Hard Drive :Interface : Serial ATA Speed : 7200rpm Capacity: 320++ GB* Optical Drive :Type: DVD-SuperMulti drive (+/-R double layer)* Networking/Modem :Bluetooth : Yes Wireless LAN (wifi) : Yes Modem Type : V.92 Modem/56K* Power :Battery Type : Standard Capacity Lithium-ion Battery Battery Life : 9 Cell* Port :USB 2.0 : 4 15-pin VGA video connector : 1 Network connector (RJ45) : 1
AC adapter connector : 1 Microphone in : 1 Headphone jack : 14-pin IEEE 1394 port :1* Card Reader :slots : 8 In 1* Weight :Starting at : 2.5 Kg.* Other :Finger Print : Yes Web Cam : Yes Color : jet Black
Warranty : 1 Year International & Local
درود دوستان
میخواستم یک نوت بوک در حدود 1 میلیون بخرم که نظرم به مدل زیر جلب شد
قیمتش در حدود 1100 هست تنها مشکلی که ازش شنیدم اینه که مانیتورش شفافیت خوبی نداره
نظر شما چیه؟ و اینکه ساخت کجاهاش موجوده؟
DELL VOSTRO 1520(2.66 6M )* Processor:Type : INTEL CORE 2 Duo T9550 Speed : 2.66 GHz cache : 6M* Software :Operating System : VISTA HB* Memory :Speed : 800MHz Installed : 4096 MB* Display :Screen Size : 15.4 Type : Widescreen XGA+ with TruBrite Technology Resolution : 1440x900* Graphics :Chipset : GFORCE 9300 Memory : 1538MB* Hard Drive :Interface : Serial ATA Speed : 7200rpm Capacity: 320++ GB* Optical Drive :Type: DVD-SuperMulti drive (+/-R double layer)* Networking/Modem :Bluetooth : Yes Wireless LAN (wifi) : Yes Modem Type : V.92 Modem/56K* Power :Battery Type : Standard Capacity Lithium-ion Battery Battery Life : 9 Cell* Port :USB 2.0 : 4 15-pin VGA video connector : 1 Network connector (RJ45) : 1
AC adapter connector : 1 Microphone in : 1 Headphone jack : 14-pin IEEE 1394 port :1* Card Reader :slots : 8 In 1* Weight :Starting at : 2.5 Kg.* Other :Finger Print : Yes Web Cam : Yes Color : jet Black
Warranty : 1 Year International & Local
نه ، از لیست قیمت یه مغازه پیدا کردم ، اون قیمت داده بود 1700000 .
خودش می گفت مستقیم از آمریکا جنس میاره ، تخصصی توشیبا کار می کرد.
حالا به نظر شما اگه خواستم همینو بگیرم ، ازش بگیرم یا نه؟
صبر كنيد مثل مدلهاي ديگه FW بطور كامل پر بشه تو بازار ، اينطوري خيالتون بابت قيمت هم راحت ميشه
همينطور بازار رقابتي ميشه و قيمت پايين تر مياد .
اگه سوني براي بازي و گرافيك ميخواين گزينه خيلي خوبي هست
نقل قول:
گرافیک و سی پی یو از 1640 بهتره البته هاردش کمتره...آیا میتونه با 1640 رقابت کنه؟
با توجه به قیمتی که دوستان گفتن (1,700,000) بین این دو انتخاب کدومه؟ 1640 یا سونی؟
با تشکر از شما ولی من زیاد از dell خوشم نمیادنقل قول:
تو مارکهای sony یا hp چی رو پیشنهاد میدید
دوستان دیگه هم اگه پیشنهادی دارن دریغ نکنند
(یه لپ تپ برا game,film در حد 1.5 تومن)
از این کولینگ پد ها براش تهیه کن،البته فکر کنم صدای فنش کمی اعصاب خورد کن باشه اما برای وقت هایی که میخوای نوت بوک رو روشن تنها بذاری خوبهنقل قول:
HP Pavilion DV6-1199نقل قول:
CPU: Intel Centrino2 Core 2 Duo T9550 2.66 GHz Level 2 cache 6 MB
RAM: 4GB
HDD: 500GB
LCD: 15.6" Diagonal High Definition
VGA: ATI Mobility Radeon HD 4650 1GB dedicated
Price: 1,590,000 Tomans
البته LCD ش اون قدرها تعریف نداره (نه اینکه بد باشه ها!) ولی گرافیکش خیلی عالیه.
LCD این بهتره یا 1640؟؟نقل قول:
نقل قول:
البته قیمت هنوز قطعی نیست ، این قیمت 1700000 هم که گفتم یکم مشکوکه!
مثل اینکه هنوز کامل به بازار ایران نرسیده.
اگه این قیمت قطعی بشه ، من فکر کنم واقعا به 1640 می ارزه.
با این شرایط تنها برتری 1640 به وایو تو رم هست که 1640 ddr 3 ولی رم وایو ddr 2 !
من اگه باشم ، با این قیمت حتما وایو رو انتخاب می کنم.
آقایون یه سواله متفرقه
اسوس هم cpu برا نوت بوک میزنه؟
این سونیه که دوستمون معرفی کرد امکان نداره با این CPU و گرافیک 1700 باشه
تا 2 اگه باشه که من دیگه برا 1640 با 4670 صب نمیکنما همینا میگیرم
نه بهنام جان ، تنها توليد كننده هاي هسته پردازنده و واحد پردازش براي كامپيوترهاي شخصي در حال حاضر Intel و AMD هستند ، اگرچه قبلا Apple و IBM هم توليداتي داشتند و همينطور در رده زير 1 گيگاهرتز سامسونگ هم براي UMPC ها توليد ميكرد ولي الان اكثرا Intel و AMD توليد ميكنند ... اما برخي مدلهاي انگشت شمار مثل HP Mini ها از پردازنده هاي VIA استفاده شده ...نقل قول:
يه زماني پردازنده هاي G4 اپل مثال زدني بود كه روي مك بوك ها نصب ميشد ولي اگه الان ميبينيد قيمت مك بوك ها خيلي پايين اومده به خاطر اينه كه اپل دست از سياستش برداشته و مجبور شده از پردازنده هاي اينتل استفاده كنه ...
نه منم گفتم 1.700 نيست ، به احتمال زياد 2 ميليون خواهد بودنقل قول:
ولي قيمتش به محض اينكه برسه به شدت افت ميكنه ، چون ديگه لپ تاپ تك و تاپ نيست كه فقط با 4650 توليد بشه ، HP و Acer و برخي برند ها هم همچين توليداتي دارند و بازار رقابتي هست .
نقل قول:
من بعد از ظهر ، بازم واسه اینکه شکم برطرف شه رفتم همون مغازه ، گفت اگه میخوای با یه گارانتی که اسمش الان یادم رفت ، با قیمت 1760000 از تهران واست بیارم!
منم به این قیمت اساسی مشکوکم ، اما تا قیمت 2 می ارزه به نظرم ، منم منتظر 1640 نمی مونم ، همینو میگیرم ، فقط خدا کنه زودتر بیاد ایران!
به نظرتون به ریسکش می ارزه سفارش بدم از اروپا همین سونی رو بیارن؟
میتونم از گارانتی بین المللی استفاده کنم؟
ممنون میشم راهنماییم کنین.
طبق پيگيري هايي كه تو سايت ها و مجتمع پاييتخت انجام دادم ، خبر خوب اين كه سري جديد FW سوني به ايران رسيد !
مدل FW 490 JCB با قيمت باور نكردني 1.400.000 - 1.500.000 در بازار تهران داره فروخته ميشه ( گارانتي نوتالي - معتبر )
مشخصات اصلي رو در اين فايل PDF ببينيد :
خودم براتون آپ كردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://depositfiles.com/files/y5fusroq2
من حدود 1700000 ت بودجه براي خرديد لب تاپ كنار گذاشتم
بهترين لب تاپ اي با اين پول مي تونم بخريم چيه؟
(من كيفيت مونيتور و قدرت كارت گرافيك برام خيلي مهمه.)
همون رم ddr3 کلی قیمتشه بکلایت کیبورد 1640 همین جور lcd led 1640 برتری های دیگش هستننقل قول:
البته با این قیمت اینم سونی خیلی مشکوکه!:18: