خب ممنون از شما محمد خان.
پس با این تفاصیر بحث خازن آخر سر میذاریم.
حقیقتش من از این اصلاحاتی که استفاده میکنید بی اطلاع هستم. و میتونم بگم در این رابطه 0 کیلومتر هستم :31:
ماشین من بیوک هست در قسمت جلو یک باند کوچک هست که مربوط به رادیو میشه! البته وارد مدار نیست!!!
من روزی که هد رو خریدم خودم با استفاده از نقشه سیم ها رو وصل کردم چون کار خیلی ساده ای بود . اما امروز که میخوام پیشرفته تر کنم با کمبود اطلاع و تجربه رو برو هستم
در قسمت طاقچه عقب که جای شیشه هست به طور فابریک بر روی شاسی فلزی جای پرس شده باند ها قرار داره و نیاز به برش زدن آن نیست! فقط به نظر من باید با نوپان و موکت مشکی یک قاب درست کرد که باند ها در اون قرار بگیرن.
بدین خاطر اصرار روی بوم باکس یا همون به قول خودم ساب بشکه ای دارم که در داخل صندوق جای دقیق اون هستش و در زمانی که صاحاب قبلی داشته از همین بوم باکس ها استفاده میکرده.
اگر بخوایم از این ساب های معمولی که روی طاق نصب میشن استفاده کنم تیپ عقب ماشین بهم میخوره یا اینکه باکسی در صندوق نصب بشه بیشتر تو ذوق میزنه!
حالا بازم من متوجه نشدم میشه روی این بوم باکس های بشکه ای حساب باز کرد؟ چیزی خوب باشه نه زیاد چون تو شهر مشکل ساز میشه و نه اینکه کم باشه و با باند معمولی فرق نکنه!!!
آمپ هم طبق فرمایش شما از کنوود استفاده خواهم کرد ولی چه مدلی؟ وضعیت تقلبی و اصلی بودن به چه صورته؟
پایونیر در چه وضعیتی هست؟
در مورد اسپیکر هم میشه مدل هایی که برای من مناسب هست نام ببرید؟
بازم از همه ممنون
یکی چیزی تو این مایه ها منظورمه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]