اس اس 3 - 0 فجر
اس اس 3 - 0 فجر
از دوستان کی نود رو دید.
بحث داوری رو من دیگه ندیدم.
من دارم می بینم ...
هنوز غیاثی نیومده که بحث داوری کنن ..... یعنی اومد .... بعد که حاج رضایی اومد ، اونم رفت اونور نشست ... پشت دوربین :دی......
فعلا" هم که کریم باقری رو آورده .....
«امير قلعهنويي» به برزيل ميرود سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران براي انتخاب بازيكن به سفر خارجي ميرود. به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اميرقلعهنويي سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران براي انتخاب بازيكناني در خط حمله به سفر خارجي خواهد رفت كه به احتمال زياد برزيل مقصد اصلي قلعهنويي خواهد بود. اميررضا واعظ آشتياني، مديرعامل باشگاه استقلال نيز در اين باره به ايسنا گفت: سرمربي تيم معتقد است كه در خط حمله نياز به جذب بازيكن جديد است و به همين دليل با شگاه تصميم دارد در اين زمينه اقداماتي را انجام دهد. وي درباره سفر خارجي قلعهنويي نيز گفت: احتمال انجام چنين سفري در آينده وجود دارد.
بحث داوری بازی استقلال-پیروزی شروع شد .....
بازيكنان استقلال شارژ مالي شدند ابراهيم تقيپور، حسين كاظمي و بيژن كوشكي غايبان تيم فوتبال استقلال در بازي مقابل مقاومت شهيد سپاسي خواهند بود. به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) ابراهيم تقيپور، به دليل مصدوميت، حسين كاظمي و بيژن كوشكي نيز به علت محروميت تا اطلاع ثانوي از سوي كميته انضباطي در بازي مقابل مقاومت شهيد سپاسي شيراز به ميدان نميروند. وضعيت آرش برهاني نيز همچنان نامشخص است و پس از انجام فيزيوتراپي و شركت در تمرين بعدازظهر امروز، حضور اين بازيكن در بازي روز سهشنبه مشخص ميشود. ** بازيكنان استقلال در آستانهي بازي مقابل مقاومت شهيد سپاسي شارژ مالي شدند. به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) در شرايطي كه پس از حضور واعظ آشتياني و علي انصاري در تمرينات استقلال، وعده پاداش 100 ميليون توماني به تيم استقلال داده شد، روز يكشنبه علي نظري جويباري سرپرست تيم با دسته چك در محل تمرينهاي اين تيم حاضر شد تا بازيكنان و كادر فني استقلال در آستانه بازي مقابل مقاومت از نظر مالي شارژ شوند. همچنين بر اساس تصميم باشگاه استقلال و به منظور برخورد با حاشيهها، بازيكناني كه بر عليه كادر فني تيم مصاحبه كنند با جريمه روبهرو ميشود.
گل استقلال آفساید نبوده .......
حالا بازم بینم هستن کسایی که بگن گل استقلال آفساید بوده ؟؟؟
کاش 90 نشون نمیداد
دارم از اعصاب خورد میمیرم
ببین چی جوری برد رو ازمون گرفتن عرب حرومزاده
چقدر اين غياثي تو نود ضرط و پرط ميكنه قانون رو براي خودش تفسير ميكنه
خسرو به اين قشننگي تكل كرده اين ميگه خطاست
از اون بدتر قضيه كاظميه كه دستش رو گذاشته بود رو شونه كريم .
كريمم مثل وحشيا دست حسين رو از شونش پس زد خورد
به صورت سپهر حيدري ميگه كاظمي كف گورگي زده
خدا لعت كنه فردوسي پور رو كه همه اتيشا از گور اون بلند ميشه
عجب.....................
یه عذر خواهی بابت کمرنگ بودنم..
تو یکی دوروز آینده مجدد پرنگ میشم..
یه خورده مشکل واسم پیش اومده..
شرمنده ی همتون هستم..
30 دقیقه قبل بازی، پایان زمان شرکت در پیش بینی رو اعلام کنید..
نقل قول:
نوشته شده توسط swamp
پیش بینی swamp، ثبتش کنید، بهم پ.خ زده..
استقلال 3 - 0 مقاومت
کمیته انضباطی؛کوشکی و کاظمی محروم شدند/ قلعه نویی احضار شدکمیته انضباطی فدراسیون فوتبال تازه ترین آرا و تصمیمات خود را پیرامون دیدار شصت و پنجم تیم های استقلال و پرسپولیس اعلام کرد.مجتبی شریفی رئیس کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال در این باره به خبرنگارمهر گفت : تاکنون آقایان حسین کاظمی و بیژن کوشکی بازیکنان تیم فوتبال استقلال به دلیل مسائل انضباطی در دیدار با پرسپولیس ازهمراهی این تیم تا اطلاع ثانوی محروم هستند ضمن اینکه آقای امیر قلعه نویی سرمربی تیم فوتبال استقلال نیز برای ارائه توضیحات روز شنبه آینده به کمیته انضباطی احضار شده است.
وی اضافه کرد : همچنین لیدرهای دو تیم استقلال و پرسپولیس نیز به منظور اتمام حجت با آنها درخصوص سازماندهی و هدایت تماشاگران و پرهیز از بیان شعارهای تحریک کننده روزهای یکشنبه و دوشنبه به کمیته انضباطی احضار شده اند.
شریفی استفاده از ماموران ورزشی به جای لیدرها را به عنوان یکی از ابزارهای کنترل تماشاگران قلمداد کرد و اظهار داشت: در این زمینه در حال بررسی های لازم هستیم تا این ماموران علاوه بر بحث نظارت، در طرح شعارها و همنوایی با تماشاگران عمل کنند.
وی در خصوص تصمیم گیری پیرامون مسائل انضباطی دو باشگاه استقلال و پرسپولیس و تماشاگران آنها گفت : این جلسه سه شنبه هفته آینده با حضور 5 عضو کمیته انضباطی برگزار خواهد شد تا در این زمینه به تصمیم گیری بپردازیم .
استقلال 2 فجر 0
درگفت و گو با ایسکانیوز
اصغر حاجیلو: اطرافیان قلعه نوعی فقط تماشاگرهستند! // قلعه نوعی حق داشت با کوشکی برخورد کند
تهران-خبرگزاری ایسکانیوز: سرپرست سابق تیم استقلال تهران در خصوص حواشی به وجود آمده در اطراف این تیم گقت: مطمئن باشید که به زودی این حواشی از اطراف استقلال دور خواهد شد چرا که قلعه نوعی استاد از بین بردن حاشیه است.
اصغر حاجیلو در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز" ، با بیان این مطلب تصریح کرد: به وجود آمدن حاشیه در تمام تیم ها طبیعی است اما چگونگی برخورد با این مسائل و آرام کردن شرایط بستگی به عکس العمل مسئولان و تجربه مربی تیم دارد.
وی در خصوص اتفاقات به وجود آمده برای استقلال بعد از بازی شهرآورد افزود: بعد از این که استقلال بازی برده در برابر پرسپولیس را در دقایق پایانی با تساوی عوض می کند و بازیکنان انتظارات مربیان را برآورده نمی کنند ، احتمال همچین برخوردی از سوی قلعه نوعی وجود داشت.
حاجیلو با انتقاد ازعملکرد افراد اطراف تیم استقلال خاطر نشان ساخت: اطرافیان امیر بدون توجه به احتمال به وجود آمدن این مسائل پس از بازی با پرسپولیس در برخورد قلعه نوعی با کوشکی فقط تماشاگر بودند و هیچ اقدامی برای آرام کردن شرایط نکردند.
وی ادامه داد: متاسفانه مسئله ای که در تیم استقلال مشهود است تنهایی قلعه نوعی در انجام امور فنی و غیر فنی است که باعث می شود که فشار بر دوش وی بیش از پیش شود و معتقدم باید شرح وظایف افرادی که روی نیمکت استقلال می نشینند به طور شفاف مشخص و تقسیم کار شود.
بازیکن اسبق تیم ملی کشورمان در پایان به ایسکانیوز گفت: با ادامه لیگ بازیکنان استقلال هماهنگ تر و بهتر از قبل در مسابقات شرکت می کنند که با ادامه این روند قهرمانی این تیم در این فصل دور از دسترس نیست
تهران- خبرگزاری ایسکانیوز: بازیکن اسبق استقلال تهران گفت: فتح اله زاده در مدت مدیریتش صادقانه عمل نکرد و همین امر باعث ناکامی او شد.حسن روشن در گفتگو با ایسکانیوز:
فتح اله زاده در مدیریتش صادق نبود!! // درگیری با کوشکی از قلعه نوعی بعید بود
حسن روشن در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران دانشجوئی ایران "ایسکانیوز"، خاطر نشان ساخت: هواداران استقلال مطمئن باشند با رفتن فتح اله زاده از این تیم وضعیت استقلال بسیار بهتر خواهد شد.
وی افزود: دلایل ضعیف شدن استقلال در زمان مدیریت فتح اله زاده، عدم صداقت وی بود چراکه در آن زمان هیچ کس در باشگاه استقلال نمی توانست با خیال راحت با این تیم قرارداد امضا کند.
بازیکن اسبق استقلال تهران فتح الله زاده را بنیانگذار چک هاd برگشتی در فوتبال ایران دانست و به ایسکانیوز گفت: برگشت خوردن چک ها در زمان مدیریت فتح اله زاده در استقلال و ایران باب شد و در حال حاضر هم بسیاری از زحمتکشان این تیم در فصل گذشته با این مشکل روبه رو هستند.
روشن درخصوص درگیری بین قلعه نویی و کوشکی تصریح کرد: این حرکات از مربی با تجربه ای مانند قلعه نویی بعید و انتظارات از او بسیار بالاتر است.
وی اظهار داشت: از باشگاه استقلال 5 میلیون تومان طلبکار هستم که امیدوارم مدیریت جدید این مبلغ و مبالغ همکاران من را بپردازند. شخصا در صورت عدم پرداخت این مبلغ از استقلال به دلیل علاقه ای که به این تیم دارم شکایت نخواهم کرد.
روشن اف
دبير كل فدراسيون فوتبال:
برخورد کوشکی با خبرنگار باشگاه خبرنگاران در شأن فوتبال ایران نبود / بازيكن استقلال تحت پيگرد قرار مي گيرد
دبير كل فدراسيون فوتبال گفت: برخورد فيزيكي بيژن كوشكي مدافع استقلال با خبرنگاران باشگاه خبرنگاران صدا و سيما حركت زشتي بود و اين بازيكن به زودي تحت پيگرد قرار مي گيرد و پرونده اش نيز در اختيار كميته انضباطي فدراسيون فوتبال قرار گرفته است.
مهدي محمدنبي، دبير كل فدراسيون فوتبال، در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: خبرنگاران قشر زحمتكش جامعه ورزش هستند كه در هر شرايطي در كنار ورزشكاران و مسئولان ورزش كشور هستند.
وي ادامه داد: درگيري كه بعد از بازي استقلال و پيروزي بين خبرنگاران و بيژن كوشكي انجام شد، در شأن ورزش ايران نبود و بايد هر چه سريعتر به وضعيت اين بازيكن رسيدگي شود.
نبي در مورد برگزاري شهرآورد پايتخت گفت: به غير از حركتي كه تماشاگران پرسپولیس در دقايق پاياني بازي انجام دادند و تعدادي از صندلي هاي ورزشگاه را از بين بردند ديگر شاهد هيچ مشكلي در اين بازي نبوديم./ح
براي شكست استقلال به تهران مي آيم
مهاجم مقاومت سپاسي گفت: بازي با استقلال براي ما اهميت زيادي دارد و استقلال را در تهران شكست مي دهيم.
شهرام گودرزي بازيكن تيم فوتبال مقاومت سپاسي شيراز، در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: باخت هفته پيش در مقابل برق شيراز يك حادثه بود و شك بزرگي به ما وارد شد و در دربي شيراز از تيم صدر جدول شكست خورديم و اگر كمي شانس مي آورديم بازي را با تساوي به پايان مي رسانديم.
وي ادامه داد: بازي سختي اين هفته در تهران مقابل استقلال اهواز داريم در آزادي برنامه دار بازي خواهيم كرد و روي نقاط ضعف و قوت آنها كار كرده ايم و براي گرفتن هر سه امتياز بازي به تهران مي رويم.
گودرزي تصريح كرد: اميدوارم بازي تيم ما در برابر تيم فوتبال استقلال تهران بازي زيبا و پر گلي باشد تا تماشاگران كه به ورزشگاه مي آيند لذت ببرند و در ضمن ما هم هيچ وقت دست به ضد فوتبال نخواهيم زد و در برابر آنها در لاك دفاعي نمي رويم
گزارش خبری مهر /
جشن عیدانه کوی دانشگاه تهران با حضور سرمربی تیم فوتبال استقلال برگزار شد که در این مراسم قلعه نویی با عباراتی کوتاه نظر خود درباره "علی دایی"، "علی پروین" و "افشین قطبی" را مطرح کرد.نظر قلعه نویی درباره "دایی"، "پروین" و "قطبی" در جشن عیدانه کوی دانشگاه
به گزارش خبرنگار مهر، امیر قلعه نویی شب گذشته در مراسم "عیدانه" ویژه برنامه عید سعید سعید فطر و آغاز حضور دوباره دانشجویان در کوی دانشگاه تهران در جمع دانشجویان پسر این مجتمع خوابگاهی گفت: "در نظر ما استقلال و پرسپولیس سرمایه ملی هستند و قطعا به این دو تیم علاقه دارم. زمانی که مسئول تیم ملی بودم همه فکر می کردند نیکبخت را انتخاب نمی کنم اما نیکبخت انتخاب شد و رنگ برایم مهم نبود."
وی افزود: "روزی که مسئولیت باشگاه استقلال را بر عهده گرفتم برنامه ای سه ساله به آقای نظری جویباری ارائه کردم اما همه مسخره کردند و بعضا مطبوعات را دیدیم که گفتند قلعه نویی کار بلد نیست."
قلعه نویی در جمع دانشجویان کوی دانشگاه تهران با بیان اینکه انسان موفق باید برنامه هدفمند داشته باشد، گفت: "موفقیت با احترام به بزرگتر و رعایت مسائل اعتقادی و علمی حاصل می شود."
سرمربی تیم فوتبال استقلال تهران ادامه داد: "علی دایی انسان موفقی بوده زیرا آدم با اراده و فرد تحصیلکرده و استواری است."
سرمربی تیم فوتبال استقلال تهران از پیگیری روابط عمومی این باشگاه برای تاسیس اولین کانون هواداران دانشجویی این باشگاه خبر داد و از دانشگاه تهران را به عنوان محل برگزاری اولین جلسه کانون هواداران دانشجویی باشگاه استقلال نام برد.
به گزارش مهر، مجری برنامه به دانشجویان حاضر در این مراسم اجازه داد که چند کلمه بگویند و نظر امیر قلعه نویی را در مورد هر کدام از آنها جویا شوند. دانشجویان این کلمات را مطرح کردند : "پرسپولیس، فجر سپاسی، کره جنوبی، افشین قطبی، امیر قلعه نویی، علی پروین، تیم ملی، دکتر باقرزاده"
امیر قلعه نویی، پرسپولیس را "تیم مردمی"، فجر سپاسی را "تیم عشاق و بازیکن ساز"، کره جنوبی را "یک کشور"، افشین قطبی را "یکی از انسانهای خوب"، امیر قلعه نویی را "از روزی که خود را شناخته تا کنون هیچ تغییری نکرده"، علی پروین را "سلطان"، تیم ملی را "عشق همه ایرانیان" و دکتر باقرزاده (رئیس سابق دانشکده تربیت بدنی دانشگاه تهران و مدیرکل فعلی کوی دانشگاه تهران) را "فردی که همه مراحل مدیریتی را طی کرده و انسانی که اسیر حب و مقام نشده" نامید.
نظری جویباری سرپرست باشگاه استقلال نیز نظر خود درباره تراکتورسازی، بعد از دربی، سپاهان، انسان خوب و فتح اله زاده را به ترتیب اینطور اعلام کرد: "یاشاسین، بسیار ناراحت و کسل کننده، تیم بسیار خوب اصفهانی، انسانی که تقوا داشته باشد، مدیر بسیار خوب".
نه خیر مثل اینکه لیگ و کمیته انظباطی و برنامه نود و مطبوعات یکم ( فقط یکم !) نمی خوان استقلال خوب کار کنه . اونم از دیشب .
آقای فردوسی پور بهتر نیست اون چشات رو یکم باز کنی . مردم هم می فهمنا . شاید هم شما مردم رو یه چیزی فرض کردین !
مگرعادل چشم هم داره :18:نقل قول:
امیر قلعه نویی: به بازیکنانم احترام می گذارم
تهران IranSport.Net - امیر قلعه نویی سرمربی تیم فوتبال استقلال تهران ضمن رد تمامی اخبار مربوط به بیاحترامی به بازیکنانش، معتقد است که مربی باید رابطه مناسبی با مهره هایش داشته باشد تا بتواند برنامه های خود را پیاده کند. وی گفت: "بعد از دیدار با پرسپولیس خیلی ها به من انتقاد کردند که چرا به بازیکنانم در ملاء عام اعتراض می کنم، این در حالی است که بازیکنان استقلال همه از برخورد من راضی هستند و اگر مساله ای هم باشد، اتفاقات مقطعی است که نباید بهانه ای برای زیر سوال بردن من یا بازیکنانم باشد."
قلعه نویی همچنین در ادامه در مورد دیدار با مقاومت سپاسی اظهار داشت: "هیچ وقت نمی توان تیم هایی را که با هدایت غلام پیروانی بازی می کنند، جدی نگرفت. مقاومت تیمی است که نشان داده حتی در خانه حریفان هم حرف های زیادی برای گفتن دارد و اگر غفلت کنیم، حتی امکان دارد در ورزشگاه آزادی مقابل این تیم امتیاز هم از دست بدهیم."
وی با اشاره به شرایط حساس تیمش در جدول رده بندی گفت: "در هفته های اول لیگ برتر، امتیازات زیادی از دست داده ایم و به همین دلیل نه تنها به مساوی یا باخت فکر نمی کنیم، بلکه در هفته های بعد هم به دنبال رسیدن به پیروزی های متوالی هستیم تا از این طریق جبران مافات کرده و در رده های بالای جدول رتبه ای شایسته و در حد نام استقلال کسب کنیم."
نود دیشب اصلا پرتاب صندلی ها رو نشون نداد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ويرايش شد...........
پسر عجب آواتاري داري تونقل قول:
عينه آواتاره منه
عشق است لامبورگيني :8:
عشق است استقلال:8:
بزن قدش:10:
اختیار داری جمشید جان ... قابلتو نداره :دینقل قول:
پیش من رو هم ثبت کنید :
استقلال 2 - فجر 1
اگرجاداشت ومی تونستند رنگ قرمزو آبی کنند بعد نشون میدادندتا5امتیازازما به مثابه تیم سپاهان سال پیش کم کنند:31:عجب شانسی آوردیم که همچین تهیه ای نتوانندکرد:21:نقل قول:
خب خب دوستان ما هم برگشتیم :دی یه استراحتی می کنیم کلی حرف دارم واستون !
دقیقه 35 :
استقلال 2- ______ فجر 2
منیعی - حیدری____ خالقی فر - گودرزی
زیاد خوب نبودیم اما بدهم نبودیم
دم کمیته انظباطی یارچهاردهم پیروزی گرم که کاظمیو محروم کردفجر گل بزنه
امیدوارم نیمه دوم یک نفروجای سیاوش اکبرپوربیاره توزمین خیلی بدداره بازی میکنه
دقیقه 67 :
استقلال 4 :: منیعی-حیدری- اکبرپور(2بار)
فجر 2 ::: خالقی فر - گودرزی
مجیدی هم اومد به بازی ... پاس گل چهارم رو هم داد .....
بچها ترکوندیم.
و این هم گل 5ام با مجموع 18 گل زده تا این هفته:D:D:D
از الان به همه ی بچها تبریک میگم.اونایی که بازی رو ندیدید این است استقلال.
دیدیم این هشدارمن مثل تلنگر بودبرای سیاوش وباعث شد2تاگل بزنه :10:نقل قول:
دم بچه ها گرم عالی بازی کردن حالا استقلال چندمه.
این جان واریو یکی از بهترین خریدهای خارجی استقلال در این چند سال اخیر بوده