kenshi مال DLC دومه!
Printable View
kenshi مال DLC دومه!
آقای.ن اگه دستگاه کپی خور شده باشه نمی شه به PSN وصل شد؟
بعدش من نمیدونم چه جوری بهش مصل شم ... اگه راهنماییم کنی ممنون میشم..مرسی
سلام دوستان
اینترنتم 128 کیلوبیت هست . از این وایمکس ایرانسل . پینگ رو هم تو عکس زیر هست . میخوام بدونم به درد بازی آنلاین میخوره یا نه !!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
multiMAN ver 02.01.00 UPDATE (20110707-191000))
کد:http://www.multiupload.com/K95FYVPWLX
دوستان سلام.
در اینده که بازی های جدید مثل unvharted 3 میاد میشه با -- بازیشون کرد؟؟ایا در اینده فریمور های بالاتر -- میشن؟؟
۹۹% نمیشن
متن ارسال شما بیش از اندازه مختصر و کوتاه هست . متن ارسال شما باید حداقل 10 حرف داشته باشد
یعنی چی؟؟یعنی اینکه بازی های اینده رو باید اوریج خرید؟؟؟
یعنی اینکه دیگه -- پریده؟؟
بازیهای آینده ۱۰۰% با فرمور ۳.۶۶ میان
بله دیگه چارهای جز اریج ندارید
ببخشید یه سوال ابتدایی اریج چی هست؟
نقل قول:
خیلی خیلی ممنون:11: اومد :40:
نقل قول:
دوست عزیز منظور از اریج همون بازی ارجینال هست که اشتباه نوشته شده :31:
آقایون ببخشید . من فریمویر رو به 3.60 ارتقا دادم ولی multiman رو اجرا نمیکنه چیکار کنم ؟
دوست عزیز شما اشتباه بزرگی کردید که به 3.60 آپدیت کردید،با این کار دستگاتون رو به یه دستگاه اورجینال تبدیل کردید که قابلیت اجرای بازیهای کپی و نرم افزار های هـک شده رو نداره به همین دلیل نمیتونید Multi Man رو اجرا کنید.............
دانگرید هم نمیشه؟آخه یه مغازه گفتش 3.61 نمیشه ولی شاید 3.60 بشه
---------- Post added at 03:00 PM ---------- Previous post was at 02:59 PM ----------
یعنی من باید تا -- کردن فریمویر 3.60 باشم؟
دنگرد هم نمیشه
باید واستین شاید -- شد
الان خبری از -- 3.60 نیستش؟چند وقته دارن روش کار می کنن مگه؟
هیچ خبری
7-8
ماهی شده
آخه یعنی نمیشه که نشه کاری کرد ؟ مگه میشه؟؟؟؟
نمیشه ببرم یه جایی دانگرید کنه یا یه پولی سر بدم واسم عوضش کنه؟ مغازه ای ،گارانتی ای ، یا اون مغازه ای که ازش خریدم... آخه 3 ماه بیشتر نیست خریدم... من یه بازی هم هنوز نخریدم...تازه می خواستم فردا برم هارد اکسترنال بخرم
نو ی نوی دستگام ... جایی نیست واسم عوضش کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یعنی حتی بهم کار کرده یه سال دو سال بده بهم
نمیدونم والا شما گیمر های حرفه ای هستید ماها در حد سرگرمی بازی میکنیم:31:برا من دو چیز مهمه.گرافیک بازی.داستان بازی.همین 2 تا.و اکثرا هم توی عامه از کلمه گرافیک استفاده میکنند اگه دقت کرده باشید پیش دوست و آشنا.آقا گرافیک فلان بازی رو دیدی؟اوه اوه اون بازیه عجب گرافیکی داره؟بازی پر گرافیک الان چیه من بگیرم؟و ... میگم که از نظر عامیانه 90 درصد بازی گرافیکه برا من 50 در 50 %.50 %گرافیک.50%داستان.ولی شماها حرفه ای هستید اصلا گرافیک رو خیلی ناچیز میگیرید گیم اسپات هم حتما برا همینه به بازیهای پر گرافیک همش کم امتیاز میده:11:نقل قول:
بازی سلیقس از نظر من گرافیک چندان اهمیتی نداره ، همین الانم به نظر من اون بازی هواپیما آتاری از خیلی از بازی های پر گرافیک فعلی قشنگ تره سلیقه من اونو می پسنده سلیقه شما گرافیک ... !
با جمله اولت موافقم با جمله آخرت مخالفت:31:نقل قول:
اتفاقا داداش یکی دو تا بازی همین چند وقت پیش بود دوستان هم بحثش رو کردن چند صفحه قبل روی فریمور 3.60 اجرا میشد با یه پچ روی فریمور 3.55 هم اجرا شد!این خبر خیلی خوبیه که تا 2 3 ماه دیگه بتونیم تمام بازیهای روی فریمور 3.60 رو اجرا کنیم روی 3.55.در ضمن یه جا گفتی 7 8 ماهه دارن کار میکنن روی فریمور 3.60.من زیاد اطلاع ندارم مطمئنی؟آخه تازه 1 ماهه بازیا داره روی 3.60 میاد و اگرم تلاشی برای هکرا باشه توی این یه ماهه چه جوری از 7 8 ماه قبل داشتن تلاش میکردن؟اون موقع که درگیر 3.55 بودن که موفق شدن الان فکر کنم تازه یه ماهه به فکر 3.60 افتادن .
درباره چاره ای جز اریجنال ندارید رو مخالفم باهات.البته با یه کمی تغییر درست میشه.
اگه میخواید بازی رو داغ داغ بازی کنید چاره ای به جز اریجنال ندارید.اینجوری بهتره.گفتم که دارن روی 3.60 به جواب میرسن بعدش میرن سراغ فریمور بعدی و روزی به جواب میرسن پس چاره ای هست.اینکه مثلا آنچارتد 3 اومد همون موقع نریم بخریم 2 ماه بعد بخریم.اینم چارس دیگه:31:
ولی من این نظر شخصیمه و همیشه با این حرف مخالفم که جلوی -- پلی 3 گرفته میشه.هر چی فریمور بره بالا روشای -- میره بالاتر و بلاخره درستش میکنن کم نمیارن
---------- Post added at 10:10 PM ---------- Previous post was at 10:06 PM ----------
آره اینکه صد در صد بازی کلا سلیقس.مثلا بازی لیتل بیگ 2 دنیا رو ترکوند من 5 دقیقه بیشتر بازی نکردم چون گرافیکش کم بود خوشم نیومدنقل قول:
ولی خدایی قبول داری گیم اسپات هم بعضی وقتا نامردی میکنه سر امتیاز دادن شما عیب و ایراد این 2 تا بازی رو بگو God Of War و Heavy Rain . که به جفتش فکر کنم 8.5 داده.اون وقت بگو بازی GTA Iv چی داره که 10 گرفته؟
دقیق بخوای ۶ماه میشه که 3.60 اومده
بله اون زمانی میشه بدن بازی کرد که هکش باشه وقتی نیست چه داغ داغ چه سرده سرده مجبوری اریج بگیری
نمیدوستم!اولین بازی که 6 ماه پیش روی 3.60 اومد اسمش چی بود؟نقل قول:
خوب همینو میگم دیگه.وقتی آنچارتد 3 بیاد -- فریمورش موجود نیست اما چند وقت دیگش موجوده:31:
اینا تو 36.0 موندن وای بهحال 3.66:27:
ماهم دستداریم زود بیاد تا پول الکی نپردازیم
سلام آقا میشه لطفاً یکی با زبون ساده بگه دقیقاً این PS3 Multi Tools چی هست؟ ممنون.
سلام دوستان!چند تا سوال داشتم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1.ریجن های مختلف چه فرقی دارند؟
2.باتوجه به این که ورژن Dirt3 =3.60هست،کدام عاقلانه تر است:
-ps3 رو به 3.66 آپدیتش کنم یا 3.60؟ممکنه در آینده اول 3.60 رو ه-ک کنند،بعد 3.66 رو ه-ک کنند؟
3.می نوان مثلا 3.66 رو به 3.55 دوباره تبدیل کرد؟!چون میترسم 3.66 ه-ک نشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان سلام
يه چندتا بازي مثل killzone2/3 معرفي كنيد .
تو خماريش موندم !!!
سلام بچه ها کسی میدونه gaia manager بهتره یا multiman ؟:13:
سلامنقل قول:
1.فرق خاصی نمیکنه فقط منظور منطقه فروش این بازی ها معلوم میشه که خوب تو ایران مهم نیست.و کلا روی 3 شما رجین واست فرقی نمیکنه.رجین 3 آسیا-2 اروپا-1 آمریکاست اگه اشتباه نکنم
2.به هیچ کدوم آپدیت نکنی عاقلانه تره.چون هیچی مشخص نیست.ممکنه 3.66 -- شه ولی 3.60 نشه.ولی احتمالش خیلی پایینه.اگه درت3 کپی نمیشه بیخیالش بشی بهتره و رو 3.55 بمون
3.اینکار شدنی هست ولی خیلی مشکل هست.باید روی برد دستگاه یه سری اتصالات و ... اضافه بشه که خب مرد نر میخواهد و گاو کهن:31:
کلا آپدیت نکن عزیزم کار اشتباهیه اگه کپی بازی
مثل کیلزون که پیدا نمیشه داداش ولی resistance 1/2 هم اول شخص انحصاریه جالبهنقل قول:
multiman بهترهنقل قول:
سلام بچه ها کسی میدونه اگه من gaia manageram رو پاک کنم و به جاش mutiman بریزم بازی ها پاک نمیشه؟ اتفاقی پیش نمیاد؟ اگه بیاد نمیشه دوباره برگردونی به حالت اول ؟
پاک نکن بزار باشه لزومی نداره پاکش کنی فقط مولتی من بریز با اون کار کن.احتمال زیاد بازیهات میپرهنقل قول:
مگه اینکه از بازی هات کپی بگیری دوباره بریزی تو مولتی من.چون فکر کنم فولدر گایا با مولتی من فرق میکنه
خوب پس تنها راه کپی بازی رو ی HDD EXTERNAL هست؟ آخه میترسم بعضی بازی ها با GAIA manager نیاد؟ اما من که هارد ندارم مجبورم gaia رو بزارم :19:نقل قول:
علی خب کاری نداره که ! جفتش رو بریزه ببینه تو Multiman هم بازی هاش میاد یا نه اگه اومد Gaia رو پاک کنه اگه نیومده که باید با یه File Maneger فایلهارو از تو Folder Gaia بریزه تو Folder Multiman .
ببخشید فرمون خوب برای PS3 چیه؟نمیخوام الکی باشه
اگر سایتی دارید که قیمت هم زده باشه چه بهتر
قسمتهاش هم بگید
ممنون
دوستان
يه سوال ، نصب ويندوز تو ps3 به چه دردي ميخوره ؟؟؟
من دیدم چند صفحه قب بحث راجبه ه ک نشدن 3.66 .و اجرا نشدن بازیا رو 3.55 بود گفتم بهتره یه چیزی رو یگم .
من خودم بیشتره بازیایی که فریمورشون 3.60 بود رو با patch و eboot و multiman 2.01 روی فریمور 3.55 اجرا کردم.تو چند صفحه قبلم نمونشو گذاشتم.
بازی Flash point red river با یه پچ ساده اجرا کردم . ( فریمور بازی 3.60 ولی روی 3.55 اجراش کردم )
بازی Dragon age 2 با یه پچ و یه ایبوت یا پارام اجرا کردم .( فریمور بازی 3.60 ولی روی 3.55 اجراش کردم )
بازی Duck Nukem Forever رو با یه پچ ساده اجرا کردم . ( فریمور بازی 3.60 ولی روی 3.55 اجراش کردم )
بازی L.A.NOIRE رو اجرا کردم . ( فریمور بازی 3.60 ولی روی 3.55 اجراش کردم )
بازی hunted رو با یه پچ و ایبوت اجرا کردم . ( فریمور بازی 3.60 ولی روی 3.55 اجراش کردم )
حتی بازی dirt 3 رو هم تو اینترنت دیدم که با پچ اجرا میشه.
فقط کافیه که multiman شما ورژن جدید باشه تا فایل پارام آن از 3.60 تبدیل بشه به 3.55
اینو گفتم که بچه ها نگران نباشند چون بازی های جدید رو پورت میکنن به 3.55.
هر کسی در مورد این بازیا کمک خواست یا ایبوتشو خواست بگه براش بزارم.
منابع و سایت هایی که پچ و ایبوت و fix این جور بازی ها رو دارن موجوده هرکی خواست بگه سایت چ ها رو بدم .
مخلصم دیگه اگر کسی کمکی خواست بگه در حد توانم اگر بلد بودم کمکش میکنم.
من مخلص همه ی بچه هام هستم.
سلام عزیز اگر یتونی برای بازی هایی مثل DiRT 3 و L.A NOIRE کار بچه ها رو راه بندازی مطمئنم خیلی ممنون میشن. چون خیلی ها دلشون می خواد این بازی ها رو بازی کنن ولی نمی تونن. مثل خودم!نقل قول:
من مولتی من 2.01 دارم. دقیقا باید با این پچ و ایبوت چیکار کنم؟ میشه دقیق تر توضیح بدی. یه جوری که منه مبتدیم بفهمم!
ایراد نداره توی 3.60 موندن الان دارن نتیجه میگیرن و دونه دونه بازیا داره با یه پچ اجرا میشه توی 3.66 هم میمونن و بعد 2 3 ماه حلهنقل قول:
ولی نگفتی 6 ماه پیش اولین بازیی که روی فریمور 3.60 اومد اسمش چی بود؟
سلام یعنی این بازی هایی که شما اجرا کردی فقط با جدیدترین multiman میاد؟ با gaia manager نمیاد؟ اگه فقط با multiman میاد بگین تا تعویض کنم :27:
یه بار دیگه هم گفتم برید توی این فروم خارجی :
[HTML]http://www.ps3iso.com [/HTML]
بعد توی قسمت Fixes بازیها پچ و ابوت تمام بازیهایی که میشه روی فریمور 3.55 اجرا کرد رو گذاشته راحت دانلود کنید و بازی کنید.از جمله L.A Noir . InFamous 2 . WWE All Star و ... فقط یه خورده بگردید پیدا میشه سریع کاری نداره که