پسورد رو تو همون پست اصلی گزاشتم کردم.
شرمنده
Printable View
پسورد رو تو همون پست اصلی گزاشتم کردم.
شرمنده
hi
تو موبایلستان یک برنامه فوق کاربردی دیدم گفتم اینجا هم بزارم
این برنامه فلاش گوشی رو بدون هیچ دردسری روشن نگه میداره و میشه چراغ قوه
منم تست کردم و جواب داد.هیچ کسی تاحالا گزارش نداده که رو 5700 کار نکرده.من خودم تو حالت استندبای گذاشتمش سنتر که دم دست باشه
کد:http://mohandesmcd.persiangig.com/Killer.Mobile.TRLite.v4.01.S60v3.v5.SymbianOS9.x.Unsigned.Cracked-FoXPDA.rar
بعد از 2 ماه سلام
میبینم که بچه های 5700ی به هر دری میزنید تا تاپیکو بالا نگه دارید!:46:
ای ول به شماها،خسته نباشید.:10:
منم چند وقتی نبودم،تازه آموزشیم تموم شده،اگه خدا بخواد از این به بعد هستم.
گوشیتاتون در چه وضعیه،خوبن؟
من که گوشیم خدارو شکر بزنم به تخته بعد از 2سال و نیم هنوز مشکلی نداره:31:!
گوشی به این توپی حرف نداره.
بعد دو سال و خورده ای که من دارمش هنوز آخ نگفته.
هر وقت بیکار میشم با پایینش چرخ و فلک بازی می کنم ! خیلی حال میده!
تا حالا n بار هم زمین خورده ولی هیچ چیش نشده. مرگ نداره این گوشی :دی
آره خداییش خیلی گوشیه خوبیه...کلی خاطره داشتم باهاش. ولی جوی استیکش دیگه هر 1ماه قاطی میکرد..:37:
سلام به طرفدارای 5700
خوبین؟
چه خبرا؟
گوشی منم که 4 اذز سال 86 گرفتم خدارو شکر سالمه سالمه و هیچ مشکلی باهاش ندارم
هنوز که هنوزه هیچ جایگرینی واسش پیدا نکردم
راستی من تنها مشکلم با این گوشی اینه که صدا رو فقط 1 دقیق ضبط میکنه
اونجور مشکلیم نیست
تا حالا دو تا نرم افزر واسه ضبط صدا ریختم ولی هر دوتاشون از کار افتادن
دیگه حوصله نداشتم نرم افزار دیگه ای نصب کنم
چون زیاد کارم گیر نیست
گفتم شاید شما با نرم افزاری کار کردین که خوب جواب داده
اگه اینطوریه اسمشو بگین منم نصبش کنم
بعضی وقتا به درد میخوره
ببخشی زیاد حرف زدم
فعلا
نقل قول:
شما توی تنظیمات ضبط صدا ، کیفیت رو بزارید روی Wav ، اینطوری میتونید به میزان مموری صدا ضبط کنید ...
واقعا؟نقل قول:
چه جالب
کاش دو سال پیش میپرسیدم:31:
این گوشی امپراطور صدای گوشیای نوکیاست!:8:
من که تا حالا هیچ گوشی ندیدم که صداش کیفیت صدای 5700 داشته باشه!
آقا خواهشاً داغ دله مارو تازه نکنین ....
.
داشتم ساله پیش فروختم که ایکاش نمی فروختم ...
.
کسی نمیخواد گوشیشو بفروشه ...
عموی منم که سابق 5700 داشته و فروخته به هر دری میزنه تا منو اغفال کنه گوشیمو بهش بفروشم. اما من:5:نقل قول:
جالبه که اینهمه گوشی میاد تو بازار و خیلی سریع از دور میفته اما این 5700 همچین محکم چسبیده سر جاش. منم دو سالی میشه این گوشیو دارم. باورتون نمیشه چه بلاهایی که سرش نیاوردم. از افتادن تو طشت خیار شور!:2: بگیر تا دقیقا ده ها بار افتادن از دست و ضربه خوردنش. قابش در پی ضربه های مختلف از بین رفت اما قاب فابریک دیگه انداختم روش و توپ داره کار میکنه. خلاصه من که از این گوشی واقعا راضیم و حالا حالاها هم قصد تعویضشو ندارم. اینو در جواب حرف شما نگفتم دوست عزیزم. همینجوری عرض میکنم.
فقط دوستان ، من یکی دو تا سوال در موردش دارم. فکر میکنم قبلا هم روش بحث شده ولی هرچی گشتم پیداش نکردم. یه سری برنامه هایی روش نصب کردم که آیکنش در قسمت MY Own هست. ولی روش که کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افته. میخوام حذفش کنم. دلیت رو که انتخاب میکنم میگه : failed remove. تو پی سی سوئیت هم اصلا اسم برنامه ها سمت راست نمیاد تا بتونم حذف کنم.
2- چطور میتونم یادداشت های گوشیمو تو کامپیوتر باز کنم؟ تاحالا میومدم دونه دونه یادداشت ها رو اس ام اس میکردم و قبل از ارسال save drfat میزدم. بعد از اونجا تو سیستم ذخیره می کردم. الان حدود صدتایی یادداشت تو
گوشیم هست! نمیتونم یه جور دیگه به سیستم انتقال بدم که تو کامپیوتر برام باز شه؟
سلام
یادداشتاتون تو مموری کارته؟
اگه نیست کپیشون کن تو مموری تو یک فولدر
بعد گوشیتو تو حالت پی سی سوییت وصل کن به کامپیوتر و برو تو مموری و اون فولدری که توشو اونارو کپی کردی
بعد اونارو رو هاردت بریز
مثل کنتاکت یا اس ام اس
سلام دوستان
یه 5700 هست، وقتی صفحه کلیدش چرخیده میشه، دوربین فعال نمیشه!
وقتی هم که به حالت عادی برگشته میشه، کلا" گوشی مشکل پیدا میکنه و تا خاموش روشن نشه، درست نمیشه.
به نظرتون مشکل از چیه ؟
ممنون
سلام
کلا تو گوشی های سیمبین به هر مشکلی که بر میخوری اول باید گوشیو مستر ریست کنی
شما هم مستر ریست بکن اگه حل نشد به احتمال زیاد مشکل سخت افزاریه
5700 منم:41: هم همنجوری شده بودنقل قول:
باید ببریش پیش تعمیرکار تا درستش کنه
خرجش هم 5 تومن میشه یه قطعه سیاه کوچیک هست اون خراب شده همون پایین که میچرخه باید باز شه:46:
سلام دوستان
میخواستم بدونم چطوری میتونم یه عکس رو به طور کامل پس زمینه بکنم(بدون اینکه باهاش تم بسازم*)
دوستان شايد شما هم اطلاع داشته باشيد ولي براي روشن نگه داشتن فلش نياز به هيچ برنامه اي نيست . وقتي مي خوايد فلش روشن باشه ، اول دوربين رو فعال كنيد فلش رو روي حالت روشن بزاريد و بعد دكمه گرفتن عكس رو بزنيد تا فلش روشن شد صفحه كليد رو بچرخونيد ، فلش روشن ميمونه:18:
خيلي حال ميده حالا باهاش ميتوني فيلم برداري هم بكونيد :31::31::31::31:
میتونی از نرم افزار full screen wallpaper استفاده کنی:46:نقل قول:
عالیه:rolleye::thumbsup:
فریمور جدید براش نیومده ؟ ماله من
v04.21
تاریخ 07-10-09
rm-230
nokia 5700 (08.01)
هست
ممنون. راستش مطمئن نيستم اما فكر ميكنم تو حافظه تلفنه. از كجا بايد مطمئن شم؟ بعدشم اگه تو حافظه تلفن باشه چطور انتقالش بدم به كارت حافظه؟ ببخشيد ، من چندان رو امكانات گوشيم كار نميكنم.نقل قول:
چرا هيچكي جواب منو نميدههههههههههه؟
سلامنقل قول:
شما نو قسمتی که تو گوشیت سیو هستن همرو مارک ال ببین میتونی بکنی و بعد اپشن بزن ببین میتونی تو مموری کارت کپی کنی
اگه همچین کاری نتونستی گوشیتو تو حالت پی سی سوییت به کامپیوتر وصل کن
برو ببین تو فون مموری و مموری کارت پیداشون میکنی یا نه
شرمنده من با این قسمت گوشی کار نکردم که بتونم درست راهنماییت بکنم
راستی بچه ها شما با نرم افزار صبط مکالمه بدون بوق خوب کار کردین که رو 5700 خوب جواب بده؟
اگه کار کردین بم منم معرفیش کنین
Ultimate Voice Recorderنقل قول:
راستی بچه ها شما با نرم افزار صبط مکالمه بدون بوق خوب کار کردین که رو 5700 خوب جواب بده؟
اگه کار کردین بم منم معرفیش کنین
مرسینقل قول:
ولی همین دیشب این نرم افزارو از رو گوشی پاک کردم
اخه صدا رو انگار رو دور تند ضبط میکرد
واسه شما اینطورنیست؟
سلام دوستان
یه بار راجع به نرم افزاری واسه تصویر زمینه به صورت کامل گفته بودم اینجا که یکی از دوستان یه نرم افزار معرفی کرد که نصب کردم و نشد اگه میشه یه نرم افزار یا یه راهی واسه اینکه تصویرو به طور کامل پس زمینه کنم معرفی کنید
نه من مشکلی ندارم باهاشنقل قول:
نرم افزار دیگه ای نمیشناسید؟
خدمت شما: :11:نقل قول:
خودم امتحان کردم کامل و بدون مشکل کار می کنه.کد:http://handheld.softpedia.com/get/Wallpapers/FreeFSWP-76011.shtml
این نرم افزاره یه ورژنش اومده که کرک شده نیست.خود نوکیا خریده این نرم افزار رو و فول لیسانس هستشنقل قول:
تو موبایلستان که عضو هستی اونجا یه تاپیک داره به اسم نرم افزارهای OVI .من از اونجا دانلود کردم
بقیه نرم افزارها هرچی تاحالا تست کردم بوق میزنه هر چند که اینم اولش یه بوق کوچیک میزنه ولی چیز خاصی نیست
منم دقیقا از همون تاپیک دانلودش کردمنقل قول:
---------- Post added at 05:35 AM ---------- Previous post was at 05:33 AM ----------
منم دقیقا از همون تاپیک دانلودش کردم
یاد روزهایی که 5700 داشتیم بخیر که هر روز تو این تاپیک بودیم
واقعا گوشی خوبی بود از هر نظر
فکر کنم 3 ماه بعد از اینکه وارد بازار ایران شد من خریدم اون زمان 275 خریدم
نقل قول:
اره واقعا
از همه لحاظ
شما الان چه گوشی دارین؟
گوشی سراغ ندارین کیفیت اسپیکرش در حد 5700 باشه؟
من هر چی گشتم وجود نداره
نقل قول:
الان HTC دارم
والا کیفیت صدا که 5700 عالی بود و رو دستش ندیدم گوشی شاید گوشی هایی برابر با اون پیدا بشه ولی رو دستش ندیدم
در حدشم فک نکنم پیدا بشهنقل قول:
ممنون. مارك آل كه نشد. بنابراين تو مموري هم نتونستم كپي كنم. ولي move كردم به يه پوشه ي ديگه از پوشه هاي خود گوشي(آخه به پوشه ي جديدي كه خودم ساختم انتقال داده نميشد) . ولي اونجا هم كه انتقال داده شد ، شد مثل همين پوشه ي الان ديگه. و نميشد حذفش كرد. بازم موقع حذف همون پيغام رو ميداد. يعني عملا هيچي به هيچي!نقل قول:
نه پيدا نميشن!نقل قول:
اگه همچین کاری نتونستی گوشیتو تو حالت پی سی سوییت به کامپیوتر وصل کن
برو ببین تو فون مموری و مموری کارت پیداشون میکنی یا نه
سلام به شمانقل قول:
و درود به همه 5700 داران با وفا
شايد باورتون نشه،اما من چند ساله پيش که گوشی رو خريدم همه اين تاپيک 5700 رو خوندم و مدام
چک ميکنم پستاتونو
ماشالا دوستان اينقدر حرفه ای هستن که تا يکی سؤال داره همه جواب ميدن:19:
و اما مشکله شما دوسته عزيز
اگه منظورتون note های گوشيتون هست،بايد بگم که اگه کامپيوتر شما بلوتوث
داشته باشه ميتونيد يادّدشت های خودتونو با بلوتوث انتقال بدين و توي کامپيوترتون به صورت .txt ذخيره ميشه
اونوقت ميتونيد note هاتونو رو کامپيوتر بخونين
موفق باشيد
سلام بچه ها
تو ص296 نحوه اضافه کردن لیریکو یکی از بچه ها گفته ومن هر کاری کردم نشد
کسی این کارو کرده بیاد یه راهنمایی بده
مرسی
ایا این گوشی داخل بازار موجوده؟:10:
سلام به دوستان ببخشید من گوشیم قاطی کرده فقط وقتی می خواهم وارد acces point بشم میگه system error کسی می تونه راهنمائیم کنه که باید چی کار کنم؟