کارت گرافیک:512- 8400نقل قول:
Ram:512
Printable View
کارت گرافیک:512- 8400نقل قول:
Ram:512
سلام
من بازی Quantum Of solace (کوانتوم آرامش) رو گرفتم .میزارمش برای نصب .تا آخر کار میره اما یه ارور میده.
متن ارور:
Eror 1305.Error reading from file C:\Program Files\JB007\QOS_DVD\Setup\Data\Zone\English\eco_ho tel_load.bik Verify that the file exists and that you can access it.
راستی این رو هم بگم که موقعی که دیویدی 1 رو میزارم یه فایل هست به نام setup بعد از اینکه اجراش میکنم همه فایل های بازی رو اکسترکت میکنه روی درایو C و بعد از روی درایو C فایل ستاپ رو اجرا میکنم که برنامه رو نصب کنه
ممنون میشم اگه جواب بدین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
در اجرای بازی پدرخوانده 2 با این اخطار روبروشدم
حالا دوستان این مشکل چطوری حل میشه ؟
من دو بار نصب کردم اما ...
سلام دوستان من یه تازه واردم لطفا اگه کسی میتونه منو راهنمائی کنه من بازی Red Alert3 uprisingرو نصب میکنم ولی بعد از اجرای آیکون بازی این پیغام خطا رومیدهPlease install at least one language pack باید چکار کنم؟ممنون.
directx 9c رو نصب کننقل قول:
کرکت مشکل دارهنقل قول:
نباید فولدر launcher اصلی با کرک شده اش جایگزین بشه
تورو خدا يكي جواب من رو هم بده
بازي 911 اجرا نميشه
و
احتمالا بازی ناقص نصب شده یا خود دی وی دی ناقصه یا مراحل نصب(بعضی وقتها برای بعضی بازیها بوجود می آید) به تاپیک خود بازی برو و همین فایل رو درخواست بده:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=254941
ببین فولدری یا فایلی به همین نام توی دی وی دی بازی نیست حدس میزنم باید باشه...نقل قول:
سلام و خسته نباشید :
من بعد از بنصب بازی FEAR 2 این ارور برام میاد و صدای بازی هم قعطه ... باید چی کار کنم ؟؟؟
Sound Acceleration Error. Please refer to the readme.txt for instructions on setting up the sound hardware on your computer
تمام برنامه های اضافی رو میبندم حتی برای اطمینان بیشتر یه سری رو حذف کردمنقل قول:
احتمالا همین باشه
کیبورد رو فکر نمیکنم چون در ویندوز ویستا مشکلی نداره و راحت کار میکنم (ویندوز که بازی ها روش نصب هست xp sp3 هست البته قبلا هم از همین دیسک ویندوز استفاده میکردم اما همچین مشکلی نداشتم)
نقل قول:
فکر کنم مشکل این بازی مثل cod 5 باشه راه حل اینجا:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3314126&postcount=7608
من بازی wanted weapons رو نصب می کنم آخرش موقع وارد شدن تو بازی می گه نیاز به کارت صدا داری . کارت صدای من آنبرده
من بازی S.T.A.L.K.E.R clear sky رو نصب کردم!
ولی وقتی میخوام وارد بازی بشم چون مانیتورم ضعیفه پیغام Out Of Frequency میزنه!
و صفحه خراب و بعد از 20ثانیه خاموش میشه در حدی که کامپیوتر باید ریست شه!
چی کار کنم از همون اول رزویلیشن بازی 800*600 با 1024*768 باشه!
مانیتورم حداکثر رزویلیشنی کهخ میگیره 1600*900 هست!
ممنون از راهنمایی
باید مدم رو Unistall کنینقل قول:
سلام و خسته نباشید :
من بعد از بنصب بازی FEAR 2 این ارور برام میاد و صدای بازی هم قعطه ... باید چی کار کنم ؟؟؟
Sound Acceleration Error. Please refer to the readme.txt for instructions on setting up the sound hardware on your computer
Right Click On My Computer > Manage > Device Manager > Modems > Right Click On Modem & Unistall
بازی کن! کم تمومش کردم! خیلی باحاله
برای نصب دوباره بعد از بازی! اون بالا گزینه Action رو بزن خودش یه گزینه داره که اسمش اینه Scan For Hardware Changes بزن روش و دوباره نصبش کن
بسي به كمك شما نيازمندم.كمكم كنين: (لطفا به دقت بخونين)
من ديروز جو گرفت تا هم پچ جديد GTA IV را كه همون 1.0.3 هست رو نصب كنم. قبلا 1.0.1 داشتم. نصبش كردم. بعد رفتم سايت ATI درايور جديد كارت گرفيكم رو گرفتم( ASUS 4850 ) اون رو هم نصب كردم. مشكل از اين جا شروع شد: بعد از ريستارت ويندوز بازي شروع شد ولي كيفيت خيلي افت كرده بود و مربع مربع شده بود. مجبور شدم كه درايور قديمي رو جايگزين كنم و بازم تست كنم. درست نشد. پچ 1.0.1 رو دوباره نصب كردم. ديگه بازي شروع نشد. مي نوشت : Fatal Error, Reinistall It
منم ويندوز رو ريستور كردم به قبل. ولي حالا ديگه وقتي Play رو توي social club مي زنم يه صفحه: C كوجولو مياد (كه قبلا هم مي اومد) ولي بعدش هيچ واكنشي نشون داده نمي شه.
مي خواستم ببينيم چه خاكي بايد به سرم بريزم؟
يا كلا اينو بگم: فايل هاي Save اين گيم (GTA IV) كجاست كه اونا رو يه جايي كپي كنم و بعد از نصب دوباره اونا رو برگردونم؟
نقل قول:
لطفا استثنائا برای مشکلات این بازی به این تاپیک مراجعه کنید :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=282313
اولا بگرد ببین گزینه ای به نام config یا یه چیزی شبیه این توی پوشه اصلی بازی وجود نداره اگه داشت از طریق اون تنظیمش کن.نقل قول:
من بازی S.T.A.L.K.E.R clear sky رو نصب کردم!
ولی وقتی میخوام وارد بازی بشم چون مانیتورم ضعیفه پیغام Out Of Frequency میزنه!
و صفحه خراب و بعد از 20ثانیه خاموش میشه در حدی که کامپیوتر باید ریست شه!
چی کار کنم از همون اول رزویلیشن بازی 800*600 با 1024*768 باشه!
مانیتورم حداکثر رزویلیشنی کهخ میگیره 1600*900 هست!
ممنون از راهنمایی
اگه جود نداشت رو ی آیکون اصلی بازی(که توی پوشه بازی وجود داره) راست کلیک کن بعدش برو به properties سپس از قسمت compatibility گزینه run at 640*480 رو انتخاب کن...
آقا در بدر دنبال اسکوربرد برای pes2009 می گردم .لطفا از gaming acces برا دانلود بزارید
در موقع اجرای بازی Wanted - Weapons of Fate بازی ارور زیر رو میدهد:
you need a working sound card to run this game
شاید کارت صدای سیستم شما نصب نیست...
دیروز صدای سیستمم قطع شد درایور صدارو پاک و دباره نصب کردم امروز بازیو خریدم و اینجوری شد.
نه فایلی به اسم config بوذ و نه روش دوم کار کردنقل قول:
اولا بگرد ببین گزینه ای به نام config یا یه چیزی شبیه این توی پوشه اصلی بازی وجود نداره اگه داشت از طریق اون تنظیمش کن.
اگه جود نداشت رو ی آیکون اصلی بازی(که توی پوشه بازی وجود داره) راست کلیک کن بعدش برو به properties سپس از قسمت compatibility گزینه run at 640*480 رو انتخاب کن...
با سلام من در بازی leader of war بازی به یه تاريخ معين كه میرسه از بازی در میاد بیرون
cpu 3000
vga 512
ram 2 gig
win xp
كرك شما تا همون تاريخ معتبره
ميتوني كركت رو عوض بكني يا تاريخ رو بكشي عقب !!!
موفق باشيد
آقا یکی کمک کنه! RED ALERT 3
هیچ کدوم از پچ ها نصب نمیشه نه 1.4 نه 1.6
تا وسط نصب میره میگه install at least on language pack
دوست عزیز تاریخ را عوض کردم نشد --بازی من در سه دی وی دی است و در هر کدام کرک ,و fix crack توش هستنقل قول:
هر کدام را میریزم در تاریخ 11 اکتبر 1940 از بازی میاد بیرون پچ بازیرا هم نصب کردم نشد
نقل قول:درخواست پچ و کرک بازیها(البته از نوع سالمش:31:):نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=156537
مشکل در اجرای Microsoft Flight Simiulator X این ارورو چکار کنم؟
وقتی میخوام اجراش کنم:
The MSXML4 SP2 component is not installed. Please reinstall Flight
Simulator to restore or repair this missing component
این فایل رو دانلود و سپس نصبش کن ببین چی میشه:نقل قول:
کد:http://download.cnet.com/MSXML-4-0-Service-Pack-2-Microsoft-XML-Core-Services/3000-2070_4-10726922.html
سلام.
mirror edge تو این بازی در مراحل اول وقتی از دسته پلیس می خوام فرار کنم.وارد آسانسور میشم.ولی نمیدونم چرا هی این مسیر تکرار میشود.یعنی من 10 بار هم میروم باز بر میگرده به اول chekpoint چیکار باید بکنم.
نقل قول:
حب كركتو عوض كن و امتحان كن ببين به جوابي مي رسي يا نه
نحوه بازي Mirro Edge رو بايد اينجا بپرسي :
نقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=246159
سلام دوستان. من به یه مشکلی برخوردم. البته این تاپیک رو ندیده بودم که اینجا مطرح کنم. و تو یه تاپیک دیگه مطرح کردم. اگه مدیرا لطف کردن و تاپیک رو به اینجا منتقل کردن که هیچ چی. ولی اگه منتقل نکردن یه لطفی بکنین و یه نگاهی بیاندازین.
ممنون میشم ازتون. اینم آدرس تاپیک
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=312538
آقا یکی کمک کنه! RED ALERT 3
هیچ کدوم از پچ ها نصب نمیشه نه 1.4 نه 1.6
تا وسط نصب میره میگه install at least on language pack
سلام
من یه بازی رو(ice cream) از اینترنت دانلود کردم. مراحل آخر بازی که رسیده یه ارور میده.
پنجره ای به نام director player error باز میشه وپیغام زیر رو می نویسه :
index out of rang
Script error:continue
Yes no
با زدن no بازی بسته میشه و با زدنyes هم هیچ اتفاقی نمیفته
مشکل از چیه و آیا قابل حله؟؟؟
ممنون
دوست من اولا که فکر کنم اصلا برای pc ریلیز نشده (یعنی من که جایی نشنیدم) و به همین دلیل ممکنه اصلا سر کاری باشه چون زیاد از این موردها پیش اومده:13: ولی خوب شما بهتره که برنامه deamon tools رو که اصلا تبحر خاصی توی بازی کردن فایلهای iso مختلف داره رو تست کنی(اکثر بازیها هم اگه روی حالت iso باشند بیشتر با این برنامه هماهنگی دارند)...نقل قول:
سلام دوستان. من به یه مشکلی برخوردم. البته این تاپیک رو ندیده بودم که اینجا مطرح کنم. و تو یه تاپیک دیگه مطرح کردم. اگه مدیرا لطف کردن و تاپیک رو به اینجا منتقل کردن که هیچ چی. ولی اگه منتقل نکردن یه لطفی بکنین و یه نگاهی بیاندازین.
ممنون میشم ازتون
ممنون از توجهت دوست من. انگار حق با شماست و سر کاری بوده. منو باش که فکر میکردم زرنگی کردم و جزو اولین نفر هام که اینو دارم.نقل قول:
وست من اولا که فکر کنم اصلا برای pc ریلیز نشده (یعنی من که جایی نشنیدم) و به همین دلیل ممکنه اصلا سر کاری باشه چون زیاد از این موردها پیش اومده ولی خوب شما بهتره که برنامه deamon tools رو که اصلا تبحر خاصی توی بازی کردن فایلهای iso مختلف داره رو تست کنی(اکثر بازیها هم اگه روی حالت iso باشند بیشتر با این برنامه هماهنگی دارند)...
سلام
من در اجرای بازی Black Shark مشکل دارم موقع اجرا به این فایل ارور رو میده...
d3dx9_38.dll
وقتی OK میکنم به این فایل ارور میده ...
bin\stable\edTerrain.dll
ممنون میشم راهنمایی کنید
دوستان من به یه مشکل برخوردم .
من بازی Gears of War رو نصب کردم ولی موقع اجرا این ارور رو میده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته اینو بگم که قبلا این بازی رو نصب کرده بودم و خیلی خوب هم اجرا میشد ولی حالا که مجددا نصبش کردم این ارور رو میده و اجرا نمیشه . مشکل از کجاست
درست نمی دونم ولی یک سری از دوستان میگن تاریخ رو 2007 یا 2008 کنی درست میشه
اگه درست گفته باشم
آقا سلام من
من بازي dark sector كه بازي ميكردم وسط بازي زد بيرون من فكر كردم سي دي خراب نصب كرده
ولي روي كامپيوتر دوستم بيرون نميپره مشخصات سيستم من و دوستم بكيه يعني:
Ram=1GB
Graphic=512 Geforce 8500
سلام دوستان من بازی Quantum Of Solace رو نصب کردم و همه چیز با موفقیت پایان یافت اما موقعی که روی آیکون بازی کلیک میکنم بازی اجرا نمیشه و هیچ اروری هم نمیده.صبر هم کردم اما بازم اجرا نشد.راستی کرک رو هم کپی کردم
ممنون میشم پاسخ بدید.
در تایید و کامل کردن حرفهای دوستمون تقریبا تنها راه حل ارائه شده برای این مشکل اینه(البته اگه کرک رو درست کپی کرده باشی و کرکت هم سالم باشه):نقل قول:
نقل قول:
اول از همه تاریخ سیستمت رو به یه سال قبل برگدون و حتما بازی رو توی درایور ویندوز نصب کن و باید بازی رو از مسیر gears of war\gearsofwar\binaries\startup اجرا کنی.
لطفا مشخصات کامل سیستمت رو بگذار تا بچه ها بهتر بتونند راهنماییت کنند...نقل قول:
سلام
من این بازی F.E.A.R. 2: Project Originرو تازه گرفتم بعد از ور رفتن صداش رو درست کردم یعنی صداش پخش شد ! اما حالا صدا خش خش داره ! به همراه تاخیر ! ممکن هست از نسخه دمو DEMO باشه ؟!
کسی این مشکل رو داره ؟ ممنون