راستي اين 50 تا نعل اسب يا 50 تا مرواريد رو پيدا كنيم يا 100 تا tag اسپري كنيم چي ميشه؟
Printable View
راستي اين 50 تا نعل اسب يا 50 تا مرواريد رو پيدا كنيم يا 100 تا tag اسپري كنيم چي ميشه؟
نقل قول:
منم موندم که چی می شه!
می گن وقتی کامل پیداشون کنی یه سری امکانات به بازی اضافه میشه ... حالا چه امکاناتی نمی دونم ...
شاید اسلحه ماشین یا ... در هر صورت اگه محل نعل اسب و صدف و اسپری ها رو خواستید بگید تا براتون بزارم...
من یه سیوی گیر آوردم که همهشونو گرفته .
مثلا توی خونه ی Cj اسلحه اضافه میشه . زیاد به درد بخور نیست . بعدشم کمتر کسی پیدا میشه بخواد کل نقشه رو بگرده واسه اینجور چیز ها !
ببخشید یه سئوال :
این بیمارستان در این بازی کجاست ؟
بابا شما گا.....منو چرا همش دنبال دوست دختر می گردید مگه کم بود دارید عوض این کارها به من بگید چی کار کنم تو مدرسه خلبانی با ترینر همه مدالها گرفتم ولی حالا نمی دونم چی کار کنم یکی از بچه ها گفت برم رو برج حالا کدوم برج نمی دونم بابا یکی کمکم کنه
سلام خدمت همه ی دوستان. این هم سایت بازی gta sanandreas:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدوارم خوشتون بیاد.
در ضمن باید در جواب دوستم که گفت باید بره بالای برج برای چه کاری بری بالای برج؟ برای پرش؟:8:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم سایت بازی gta vice city
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اخه کدوم برج عزیزم
این پک ضد سانسور چیه؟