من تا حالا اینترنت موبایل رو فعال نکردم و نمیدونم چکار کنم
فعلا میخوام یکماهه فعال کنم و اگه خوشم اومد ماه بعد دوباره فعال کنم . چطوری بسته یکماهه رو فعال کنم ؟
وقتی یکماه تمام بشه خودش اتومات قطع میشه ؟ نکنه هر ماه برام توی قبض هزینه بیاد
Printable View
فعلا میخوام یکماهه فعال کنم و اگه خوشم اومد ماه بعد دوباره فعال کنم . چطوری بسته یکماهه رو فعال کنم ؟
سرعت اینترنت 3G من در این چند روزه, بسیار بد شده احتمالاً بخاطر تعداد زیاد استفاده کنندگانه! (با اینکه در خانه استفاده میکنم و مکانم ثابته ولی سرعت بعضی اوقات از E کمتره و بعضی اوقات هم سرعت صفر میشه!)
نقل قول:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
قابلیت تمدید اتوماتیک دارهنقل قول:
ممنون ازتوننقل قول:
اگه پس از یکماه پشیمون شدم و نخوام که فعال باشه چکار باید بکنم ؟
عدد 8 رو به 8080 اس کنید یا از کد 111 استفاده کنیدنقل قول:
حجم تون رو کامل تمام نکنید
سلام
من تا به حال نتونستم 3g سیمکارتمو ببینم
هر چی بوده یا gprs بوده یا نهایتا edge حالا باید حتما بسته های هفته ای یا یکماه فعال کنم تا نسل سوم فعال شه؟
سلامنقل قول:
خیر اگر در منطقه تان پوشش 3G داشته باشید باید بدون خرید بسته هم علامت H کنار آنتن گوشیتان ظاهر بشه!
برای اینکار :
به قسمت Settings گوشیتان بروید و در از قسمت Mobile networks بخش Network mode را انتخاب کن و بعد گزینه WCDMA only را انتخاب کن
اگر علامت H کنار آنتن گوشیات ظاهر شد یعنی در آنجا میتوانی از 3G استفاده کنی و آنوقت برو بسته بخر!
البته برای من حتی در حالیکه انتن 2g بود فقط با فعالسازی بسته ارتباط برقرار شد.سرعت هم که :n03:نقل قول:
خب اگر دیتا فعال نباشه که اون علامت H نمیادنقل قول:
البته من وقتی روی WCDMA only میزارم هر نقطه تهران که باشم آنتن میپره
واسه همین گفتم حتما باید یک بارم که شده بسته های هفتگی یا ماهانه رو فعال کنم تا از این به بعد مشکلی نباشه
انتخاب شبکه 3g یا GSM ربطی به روشن بودن یا خاموش بودن دیتا روی گوشیتان نداره! من وقتی کارم با اینترنت تمام میشه دیتا را غیرفعال میکنم اما باز هم H سرجایش هست و پیامک میاد و میره و تماسها هم برقرار میشه! بسته خریدن ربطی به پر شدن یا خالی شدن آنتن شبکه 3G ندارهنقل قول: