پچ pesedit معمولا برای ریلودد هست فک نکنم رو اسکیدرو بشه نصب کردنقل قول:
Printable View
پچ pesedit معمولا برای ریلودد هست فک نکنم رو اسکیدرو بشه نصب کردنقل قول:
با درود بر همه دوستان
آقا من بازی رو نصب کردم و سرعتش برای من خیلی پائینه و مثل صحنه آهسته میمونه.البته فکر کنم مشکل از سخت افزارمه.دوستان راهنمایی کنن اگه باید سیستممو ارتقاء بدم مثلا چه کارت گرافیکی بگیرم و ....
ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازی بیشتر شبیه کارتون فوتبالیست ها شده:n27:
قیافه ها خیلی پس رفت کرده مثلا دیگو لوپز انگار 18 سالشه
پیس تو قیافه ی بازیکنا خیلی خوب بود که اونم به لطف موتور جدید و گرافیک پایین تعریف نداره
واقعا کونامی با دست های خودش خودشو نابود کرد:sq_4:
تو مستر لیگ سرچ کردم بازیکنایه بالای 90 دیدم دقیقا 65 تا بازیکن به من نشون داد
والدز 90 - هاندانویچ 93-بنزما 90-هیگواین92در حالی که تو فیفا فقط 3 یا4 بازیکن بالای 90 هست:n04:
چه جالب منم دقیقا سیستمم همینه یعنی هیچ فرقی نداره ولی خب بازی بدون مشکل اجرا میشه فقط بعضی وقتا موقع کرنر یا ضربه آزاد لگ داره :)نقل قول:
همونجا که اینها رو نوشته،اون پایین زیر recommended system نوشته چه سیستمی باید داشته باشی.نقل قول:
آقا من دهنم سرویس شد دیگه با این گیم پلی :n02:
من اون فوتبال فانتزی رو بیشتر دوس داشتم :n03:
برای اولین بار بعد این همه مدت دارم از نسخه جدید PES زده میشم :n23:
خب اگه گیم پلی واقعی میخواستیم خب میرفتیم فیفا بازی میکردیم دیگه ، این چی بود آخه :n22:
اتفاقا خیلی حرکات طبیعی و عالی شدهنقل قول:
الان که بعد از کلی بازی نشستم پای فیفا دیدم که در مقایسه فیفا کاملا حرکات و فیزیکش خیلی ابتدایی و غیر واقعی هست
(این حرف رو واقعا بدون هیچ تعصبی دارم میگم)
فیزیک و حرکات واقعا طبیعی و به واقعیت نزدیکه
چهره های ساخته شده خیلی کم هستند و البته اونهایی که ساخته شدن بسیار با کیفیت و عالی طراحی شدن
اما تعداد چهرها اصلا راضی کننده نیست
باید ببینیم که کونامی به قولش عمل میکنه و چهره ها رو کامل تر میکنه یا نه
آره امتیازهای بالا زیاد داره
نقل قول:
اتفاقا امسال دقیقا برعکس شده
فیفا شده آرکید و پی اس شده سیمیولیشن
البته فیفا با قبل فرقی نکرده اما پی اس خیلی طبیعی شده و از یک بازی کاملا به قول شما فانتزی تبدیل شده به یک بازی کاملا رئال و شبیه ساز
منم بازی رو نصب کردم و دارم بازی میکنم !
والا این جوری که دوستان ما رو ترسوندند , فکر کردم الان با یه چیزه فوق العاده سخت رو به رو میشم و ازش زده میشم !
من که خوشم اومد ! اولین بازی هم رئال رو برداشتم ! خداییش همه چیز خوبه ! فیزیک و گیم پلی خیلی خوب شده ! مخصوصا حرکاته رونالدو ! لامصب مو نمیزنه با خودش !
من سیستمم کانفیگ خوبی داره اما مانیتورم خوب نیست ! باید ببرم به تلویزیون وصلش کنم تا ببینم چی به چیه !
اما تو همین مانیتور داغون هم خداییش چمن بد به نظر نمیومد ! ینی من که خوشم اومد !
نورپردازی هم خوب بود ! صدا هم خوبه !
همون طور که گفتم فقط 1 دست بازی کردم ! اما همه چیز خوبه !
حالا باید دید چی پیش میاد !
پ.ن : دوستان برای من گذارشگر فرانسوی هستش ! واسه شما هم همینه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا خیلی فانتزی بهتره تا سیمولیشن :n02:
تو pes13 وقتی دکمه پاس رو میگرفتیم بازیکن خودش میرفت طرف اونی که توپ داره و دفاع میکرد خب اینجا چه جوری میشه اینکارو کرد ؟
یا وقتی پاس با شوت رو همزمان نگه میداشتی دو بازیکن میرفتن طرف حریف و پرس میکردن اینجا همچین چیزی نداره ؟
اصن یه دکمه برای دفاع به من بگید من تست کنم بازیکن از کنارم رد میشه مدافع نگاش میکنه :n02: