سلام یکی میشه سریعا جواب منو بده؟من بازی رو نصب کردم و کرکشم همین سومیس ولی اررور استاپ وورکینگ میده .چی کار کنم؟
Printable View
سلام یکی میشه سریعا جواب منو بده؟من بازی رو نصب کردم و کرکشم همین سومیس ولی اررور استاپ وورکینگ میده .چی کار کنم؟
دوستان خواهشا مشکلاتشون رو در تاپیک مربوطه دنبال کنن . تاپیک ها مجزا شده که هر کدام طبق روال خودشون پیش برن .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امروز یک کم دیگه بازی کردم و بیشتر علاقمند شدم :n02:
حرکات پا به توپ چیزیه که خیلی خوشم اومده :n01: ... موقع تغییر جهت دادن و حرکات زیگزاگی بخوبی خودش رو نشون میده .
مخصوصا وقتی که با بازیکنان متفاوت این کار رو انجام بدین تفاوتش بیشتر به چشم میاد .
داوری هم بهتر شده {تا اینجایی که من دیدم} و برخوردهای بی مورد رو خطا نمیگره .
تماشاچی ها هم بهتر از 13 هستن ... توی نسخه 13 اکثر هواداران طرح یکدستی داشتن و پوشش 95% اونا یکی بود .
مثلا اگه میلان رو انتخاب میکردی بیشتر ورزشگاه قرمز پوش بودن که خوشبختانه توی این نسخه تنوع بیشتری در اونا دیده میشه .
یک نقطه ضعف دیگه هم پیدا کردم که شاید زیاد مهم نباشه ... ولی چهره خیلی از بازیکنان وارد نشده که برای من عجیب بود .
توی این چند وقت ندیده بودم که توی فیفا اینقدر با کمبود چهره های Import شده مواجه بشیم .
خدا پدرتو بیامرزه . 13 خیلی بهتر بودنقل قول:
بعضی از این نقد های ملتو میخونم ... !!!
مثلا : وای چقدر ورزشگاه ها خوب درست شده !
وای هوای برفی و بارونیش چه باحاله
وای چرا چهره ها ایمپورت نشده
وای چرا گرافیک اینجوری شده
وای نمیدونم فلان ...
@^
نظرتون محترم ولي من و خيلي ها مثله من اين نسخه رو بهترين ميدونن ( افيشنسي ضربات سر مهاجما زياد هست و اين مهم ترين نكته منفي بازي بود كه تو پچ اخر بهبود داشت و الان با به موقع. دفاع كردن ميشه گل مفت نخورد )
فکر میکنم اینا نظرات افراد pes باز باشه که تازه به فیفا مهاجرت کردن و بیشتر ظاهر واسشون مهمه . دلم خیلی واسه فیفا 13 تنگ شده ولی حیف که EA نامرد واسش اپدیت دیگه نمیده بیرون . تیمها همون پارسالی ها هستن . خاک بر سرش که به خاطر فروش نسخه جدیدش این کارا رو میکنه .نقل قول:
دقیقا با آخرین آپدیتی که روی PSN قرار گرفت . این مشکل هم تقریبا برطرف شد.نقل قول:
در مورد گرافیک هم با اینکه 13 رو روی PC هم بازی کردم. 14 PS3 خیلی تفاوتی نکرده حتی در برخی موارد بهتر شده.
*
آخه بگو چرا تنظیمات کنتراست و برایتنس رو حذف کردید؟:n27:
من بعنوان یک فراری از دست pes2014 باید بگم فیفا14 ایول داره :n02:
کلا خیلی خوبه،حداقل میشه درست حسابی پاسکاری و سانتر کرد و 1ساعت از بازی کردن لذت برد
فقط خداکنه یه کرک کامل و درست بیاد بیرون چون این کرکی که ریختم - اسکیدرو ورژن 3 - کلا پر از باگه و عملا کریر کار نمی کنه !!!
ای گفتی البته برایتنس هست ولی نمیشه تغییرش داد ولی کنتراست کلا حذف شدهنقل قول:
واقعا جای سوال داره چرا حذف کردن اخه:n03:
حذف.............
گرفتم، بازی کردم.
در صدد رفع باگ ها هستم.
تنها مشکل اساسی من، نقل و انتقالات روز اخره که با وجود اینکه از یه جایی گیرش اوردم (فقط فایل squad رو که تو document هست) و میگن فایل اولیه، اپدیت رسمی هست، ولی بازیکن قرضیا به عنوان بازیکن فروخته شده تو تیمای دیگن و تو کریر مود باید دوباره بخریمشون.