چند در میاد حالا ؟ 32 اینچ و 40 اینچیش مثلا ... ؟؟؟نقل قول:
ال سی دی چه طور ؟
بعد این ال ای دی ها با پلیرهای سه بعدی سازگار هستند یا نه ؟
کیفیتشون چه طوره ؟؟؟
ببخشید زیاد سوال کردم آخه هیچ اطلاعاتی در این زمینه ندارم.
Printable View
چند در میاد حالا ؟ 32 اینچ و 40 اینچیش مثلا ... ؟؟؟نقل قول:
ال سی دی چه طور ؟
بعد این ال ای دی ها با پلیرهای سه بعدی سازگار هستند یا نه ؟
کیفیتشون چه طوره ؟؟؟
ببخشید زیاد سوال کردم آخه هیچ اطلاعاتی در این زمینه ندارم.
بچه ها این سینام مدل 8847 تصویر در تصویر نداره؟ :41:
سلام دوستان یه سوالی برام پیش اومده ممنون میشم جواب بدید.من سونی nx700 دارم وهمان طور که میدونید تیونر دیجیتال داره ومن با آنتن خفاشی(بوستر دار)تصاویر دیجیتال رو روی اون دریافت میکنم.میخواستم بدونم که برقی که آنتن خفاشی داره آسیبی به تیونر دستگاه نمی زنه و کلا استفاده از اون مشکلی ایجاد نمیکنه؟
سلام .
چون اين تاپيک زياد پست داره ، من نتونستم جوابم رو پيدا کنم ، اگر سؤال تکراری هست ببخشيد :
من دستگاهProvision T-7Plus تهيه کردم که نرم افزار 221887.00517.1 رو داره .
مشکلی که باهاش دارم اينه که زيرنويس های فرمت SRT رو نشون ميده و مشکل نداره ولی فرمت IDX/SUB فارسی رو نميتونه نشون بده . ميخواستم بدونم آيا با بروز رسانی نرم افزار دستگاه ، اين مشکل رفع ميشه ؟ اگه جواب مثبت هست لطف کنيد لينک دانلود فايل آپديت رو قرار بديد ، ممنون .
هيچ راهي براي نمايش زير نويس فارسي در پرويژن مدل t7 معمولي وجود نداره ؟
غیر از شرکت سونی مدل هایی از فیلیپس و پاناسونیک هستند که گیرنده داخلی دیجیتال دارن و اگه دنبال مدل هایی از ال ای دی هستی می تونی مدل های فیلیپس رو چک کنی...من یه مدل 42 اینچ فیلیپس رو دیدم واقعا معکره بود (قیمت حدود 2 میلیون) تصاویر به شدت زنده و حرکت تصویر بدون کوچک ترین مکث و وقفه ای انجام می شد...دوستان با توجه به افزایش عجیب و ناگهانی قیمت برق پیشنهاد می کنم بیشتر سراغ مدل های LED و اینج های 32 و حداکثر 37 اینچ برن...چون مصرف برق خیلی خیلی کمتری دارن...نقل قول:
درباره 3D هم باید بگم سازگاری با پلیر 3D ربطی به LED و یا LCD بودن TV نداره...
درودنقل قول:
همه آنتن ها ولتاژ خیلی کمی برق دارن اما قاعدتا نباید مشکلی برای دستگاه بوجود بیارن تنها نکته ای که وجود داره اینه که اگه از آنتن چند پره هوایی استفاده کنی کیفیت و جزئیات تصویر بهتری دریافت می کنی (البته در بعضی از کانالها) به نظر من که حیفه TV سری NX داشته باشی و از یه آنتن خوب استفاده نکنی!
من الان زنگ زدم شرکت فولاد رايانه و گفتن که فقط زيرنويس های پسوندSRT رو ساپورت ميکنه و هنوز هم آپديتی برای اين دستگاه نيومده .
سلام متشکرم.در مورد این صحبتتون میخواستم بگم مطمئنید اگه از آنتن معمولی استفاده کنم کیفیت بالاتر میره؟چون که الان تصویر شطرنجی نمیشه ومشکلی در مورد قدرت سیگنال وجود نداره اما کیفیتش خودم احساس میکنم یه خرده کمه.حالا چه فرقی هست بین انتن معمولی وخفاشی که کیفیت تصویر تفاوت داره؟نقل قول:
نقل قول:
من هم با توجه به سیستمی که تصاویر به نظر سه بعدی میرسن فکر کردم ربطی نداره ولی نرم افزار سه بعدی ساز یا به اصطلاح دراویرش رو که رو لپ تاپم نصب کردم دیدم مینویسه که مانیتورم رو ساپورت نمیکنه !!!! حالم گرفته شد... البته با خود نرم افزار برای تنظیم فاصله و .... تست کردم یه کم سه بعدی شد ولی جالب نیود اصلا.
فکر کنم یه ربطایی داشته باشه و مانیتور های غیر سه بعدی رو نشه به جای سه بعدی ها به کار برد.
البته تصویر همه دو بعدیه و عینک که میزنیم یه دلیل جدا شدن نور خاصی که بسته به نوع عینک متفاوته ، تصویر دو تا میشه و به هر چشمی یک تصویر متفاوت میرسه. نتیجه اینه که ما فکر میکنیم فیلمی که داریم میبینیم سه بعدی هست. باز رو این مانیتور و تی وی ها باید بررسی کنم شاید نقطه ی تفاوتشون رو پیدا کنم.