من فقط این دو تا پچ رو نصب کردم :
+-password_functions_phone_v2.4_k750_r1ca021.vkp
remove_java_permission_k750_r1ca021.vkp
حالا چکار کنم گوشیم کامل روشن بشه؟
من فقط این دو تا پچ رو نصب کردم :
+-password_functions_phone_v2.4_k750_r1ca021.vkp
remove_java_permission_k750_r1ca021.vkp
حالا چکار کنم گوشیم کامل روشن بشه؟
Only by Boxنقل قول:
این دو پچ مشکلی برای گوشی ایجاد نمیکنند.احتمالا موقع نصب اشتباه کردی. مثلا اگه از Setool2lt استفاده کردی ممکنه مدل گوشی رو اشتباه انتخاب کرده باشی.نقل قول:
برای رفع مشکل فقط Main رو روی گوشی فلش کن.
حالا این Main رو از کجا میتونم گیر بیارم؟
مشخصات گوشی من :
R1CA021
prgCXC125954_CHINA_CL R1CA021
EROM:R3A005
prgCXC1250091_EROM_DB2010_CLARA_FLAFLA
چطور میتونم از EROM و .. بگ آپ تهیه کنم؟
مرسی:20:
برو تو کلوپ فریمور.نقل قول:
اونجا میتونی main مورد نظرتو پیدا کنی.
دوستان اکوستیک برای افزایش صدای k750 هم هست؟اگه هست.... اگه کسی داره میشه اونی که از همه با کیفیت تر و بلند تر هست یه جایی اپ کنه؟
ممنون میشم.
main گوشی شما چینی هست.اگه میخوای فلش کنی بهتره از EU استفاده کنی. تو صفحه قبل لینکشو گذاشتم.تو صفحه اول کلوپ فریمورها هم هست.نقل قول:
یه سوال می خوام صدای k510 رو زیاد کنم آیا همچین چیزی برای k510 وجود داره یعنی اگه درایور صداشو مثل k750 عوض کنم به صدای k750 میرسه یعنی اسپیکرش این قدرت رو داره.
اگه جاش اینجا نبود شرمنده جای بتر از اینجا پیدا نکردم.
سلام به همه دوستان
آقا من یکیمی مبتدی هستم و دوتا سوال اساسی دارم(مشکل)
یکی اینکه توی برنامه فارمنیجر وقتی گوشی رو خاموش میکنم و در حالی که کلید سی رو نگه داشنم ,گوشی رو که وصل میکنم گوشی روشن میشه البته
usbflash
رو هم که توی همین تاپیک پیدا کردم و دانلود کردم اما نمی دونم چطور نصب میشه آخه فقط یه فایل با پسوند
داخلش بود که من نمیدونم باهاش چیکار کنمsys
ضمنا برای اینکه بفهمم که
مویایل من چیه داوینچی رو هم دانلود کردم اما وقتی اجراش میکنم از من پسورد می خواد cid
ممنون میشم که منو راهنمایی کنین
میشه صدای K510 رو هم زیاد کرد ولی صداش به K750 فکر نمیکنم برسه. سعی کن از آگوستیکهای معتبری که تو توضیحاتش نوشته برای K510 هم جواب میده استفاده کنی. قبل از تغییر آگوستیک هم از آگوستیک خودت بک آپ بگیر تا اگر احیانا از صدای جدید راضی نبودی بتونی برش گردونی.نقل قول: