اگه امکانش هست، شما دوباره با همون برنامه ای که گزارش گرفتین، دوباره گزارش تهیه کنید ولی ایندفعه به Settings رفته و تنظیم زیر را انجام دهید و فایل گزارش رو دوباره آپلود کنید و قرار دهید
محتوای مخفی: Click to view
باتشکر :n16:
Printable View
اگه امکانش هست، شما دوباره با همون برنامه ای که گزارش گرفتین، دوباره گزارش تهیه کنید ولی ایندفعه به Settings رفته و تنظیم زیر را انجام دهید و فایل گزارش رو دوباره آپلود کنید و قرار دهید
محتوای مخفی: Click to view
باتشکر :n16:
خدمت شما:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما تمام فایل های این مسیر رو پاک کنیدنقل قول:
C:\Users\Nima\AppData\Local\Temp
C:\Users\Nima\AppData\Local\Temp\InstHelper.exe
C:\Users\Nima\AppData\Roaming\xifyizjtluwczmxwcatl b1sakpd32ibn2\svcnost.exe
C:\Users\Nima\AppData\Roaming\desktop.ini
C:\Users\Nima\AppData\Local\Temp\ATP\PrxDrvPE8.dll
از برنامه های استارت آپ، فایل svcnost.exe رو حذف کنید. حتما
متاسفانه فایل Hosts شما آلوده شده
من فایل Hosts خودم رو قرار میدم - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه تونستین یا جایگزین کنید یا با برنامه ی نات پد، محتویات داخل فایلی که من گذاشتم رو داخل فایل خودتون کپی کنید.
اگه نشد، در حالت Safemod نیز امتحان کنید.
در مسیر HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Run ، فایل svcnost.exe رو پیدا کرده و پاک کنید.
-----ویرایش
برنامه ی PANDORA.TV رو UnInstall کنید.
منتظر نتیجه هستم! البته فردا :n06:
میتونی امسی سافت بگیری >> تو تاپیکش میگن هم سبکه و هم آپدیتش کم شده در ورژن جدیدشنقل قول:
کمودو هم هس ولی گیر زیاد میده ممکنه کلافه شی ولی خب امنیتش بالاست
اگه همیشه آنلاینی وب روت
آویرا هم رایگانش - اینترنت سکروتری یکمی سرعت نت رو کم میکنه
اوست و ای وی جی تحریمن اگه تحریم شکن داری خوبه
ببین کدوم رو میخوای
پاس دادن نمیخواد
سافت 98 بری همشو داره
امسی سافت با تریال ریست و کرکش تو تاپیکش هس
کسی از دوستان نیست راهنمایی کنهنقل قول:
نقل قول:
با سلام:
دوست عزیز تمام کارهایی که فرمودید انجام دادم. متـــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــاسفان ه بک رول شد.
جدیدآ هر موقغ که ریست میکنم بعد از لود ویندوز ریجستری باز میشه روی این گزینه هم هستش.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی می خوام اکتیو کنم این ارور رو میده...... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام دوستان
نرم افزار آنتی ویروس اسمارت سکوریتی روی لپ تاپم نصبه
همیشه با اجرای کا ام پلیر به من هشدار ویروس و تروجان را میده و برای حذفش تلاش میکنه
دلیل این ناسازگاری چیست و کلا من از کدام قسمت آنتی ویروس می توانم این نرم افزار را بعنوان یک نرم افزار مطمئن معرفی کنم و از آنتی ویروس بخواهم این را پردازش و اسکن نکند
یه نگاهی به پست دوم داشته باشین اونجا هستشنقل قول:
سلام من وقتی میخوام نود رو نصب کنم وسطهای نصب این اررور رو میده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]