سلام
منم یه ایرفون خوب تا حدود 100تومن میخوام
نظرتون راجع به
Headphone Philips SHE9800
چیه؟
تو این قیمت بهترین رو معرفی کنید ممنون
Printable View
سلام
منم یه ایرفون خوب تا حدود 100تومن میخوام
نظرتون راجع به
Headphone Philips SHE9800
چیه؟
تو این قیمت بهترین رو معرفی کنید ممنون
با سلام
یک هدفون می خواستم بین قیمت ۱۰۰ تا ۲۰۰ مهم نیست فول سایز یا تو گوشی باشه اگه از هرکدوم نمونه ای بگید که خیلی عالیه .
سبک هم بیشتر رپ گوش می دم ولی بعضی وقتا کانتری و پاپ خارجی هم گوش می دم سورس پلیرم هم لپ تاپ و اچ تی سی وان اس هست.
اگه که هدفون از سنهایزر یا سونی یا akg باشه خیلی بهتره چون راحتتر به دستم می رسه
الان تو ذهنم px-100 و xb-500 هست که (سونی رو نتونستم قیمت بگیرم اگه کسی اطلاع داره بگه) سنهایزر کوچیکه ولی صداشو دوست داشتم
و برای تو گوشیم CX-300 و ex-300 هست که باز قیمت سونی رو نمی دونم!!!!
برای لپ تاپ کسی کارت صدای خوبی سراغ نداره بعد من لپ تاپم ASUS n43 هست و صداش Bang and Olufsen هست به نظرتون کارت صدا نیازه یا نه؟؟
مدل های akg k44 و akg k77 چطورن ؟؟
دو مدل دیگه هم هست k404 و k420 اونا رو هیچ نظری در موردش ندارم هدفون های خوبین؟؟؟
hq-1400 رو من دو ماه پیش خریدم 80 هزار تومن ولی اصلا صداش شفافیت و بیس خوبی نداره ( البته با توجه به ep-630 ). البته از هدفون 80 تومنی نباید انتظار زیادی داشت مخصوصا وقتی شما هدفونهای بهتری رو امتحان و با اونها مقایسه میکنید.نقل قول:
بنظر بنده اگه کیفیت خیلی براتون مهمه قید هدفونهای وایرلس رو بزنید و و برای تماشای فیلم هدفون با سیم و ترجیحا" مونیتورینگ (بسته) رو انتخاب کنید. پخش کننده تون هم خیلی مهمه که بتونه هدفونتونو درایو یا راه اندازی کنه یعنی اگه آمپ یا کارت صدای خوبی داشته باشید صدای انفجار ، شلیک یا تصادف با قدرت زیادی شنیده میشه که خیلی لذتبخشه.نقل قول:
نظر من اینه که فعلا" تعمیرش نکنید چون وقتی تصمیم دارید یه هدفون بهتر بگیرید ممکنه دیگه این صدا براتون جذابیت نداشته باشه و شاید سراغش نرید. اتفاقی که برای من افتاد و با خرید هر هدفون خوب، هدفون قبلیمو کمتر استفاده میکنم.نقل قول:
سلام
یه هدفون میخوام تو این مایه ها
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیشتر میخوام موقع خواب اذیت نکنه
یه چیز تا 150 ت
فقط تو تهران پیداشه ها
یه هدفون / هندزفری حدود 150 می خوام
ترجیحا سازگار با آیفون / ترجیحا تو گوشی
سپاس
سلام. نظرتون راجع به این هدفون چیه؟ energy sistem dj 700
برای آهنگ گوش کردن میخوام حرفه ایی هم نیستم. ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوالم رو اصلاح می کنمنقل قول:
هدفون on air ای می خوام که نشتی صداش کم باشه(واسه بیرون از منزل)(به همین دلیل می خوام closed باشه)
دوم کیفیتش اولویت دوم باشه
قیمت هم مهم نیست