پیش پرداخت فقط برای کسانی مناسب که متقاضی هستند اما خط به نامشون نیست که اینها باید هزینه دوره را پیشاپیش واریز کنند بر خلاف ما که بعد از اومدن قبض واریز می کنیم و صاحب خط تقاضا داده.
Printable View
پیش پرداخت فقط برای کسانی مناسب که متقاضی هستند اما خط به نامشون نیست که اینها باید هزینه دوره را پیشاپیش واریز کنند بر خلاف ما که بعد از اومدن قبض واریز می کنیم و صاحب خط تقاضا داده.
خوب الان من خط به نامم نیست ! میرم میگیرم 20 تومن بابت 2 ماه اول هم میدم ! 2 ماه بعد قضیش به چه صورت هست ؟ یعنی ماه 3 و4 خودم باید دوباره حضوری برم پول رو بدم به مخابرات یعنی یا تو ماه های دیگه رو قبض میاد؟
خیر شما 20 تومن اونجا میگذارید . دوره اول که قبض اومد پرداخت می کنید به این ترتیب هر قبضی که بیاد اون 20 تومن ثابت اونجا میمونه و نیازی نیست دوباره حضوری برید.نقل قول:
پس یعنی 20 تومن یه جور گرویی حساب میشه درسته؟و میمونه تو حساب !؟ بعد من فردا برم درخواست بدوم چقدر طول میکشه وصل شه ؟ مدارک چی میخوان ؟
پس قبضی که این دوره میاد توش قسمت ADSL زده میشه و مبلغ رو مینویسن دیگه !
بر فرض من تو تابستون بخوام جا به جا بشم و دیگه ADSL نخوام برای قطع کردنش که برم اون 20 تومن گرویی که ازم گرفتن رو پس میدن؟
شما برای اطلاعات بیشتر با 2828 تماس بگیر من جزئیاتشو نمی دونم اما شما احتمالا با 1818 هزینه یک دوره ای دس ال رو مستقل می پردازید و اصلا روی قبض شما هزینه ای دی اس ال احتمال زیاد نمیاد چون شما هزینه اون رو دادید حالا انصراف و مسائل دیگه رو از همون 2828 بپرسید یا از مرکز مخابراتی پیگیر بشید بالاخره شما باید به اونها درخواست بدیننقل قول:
نمیدونم داستان چیه که یه مدتیه نمیتونم از اسپید تست سرعتمو بسنجم
کسی مشکل مشابه داره ؟
حالا دوستان بگن پینگتون با 4.2.2.4 چقدری هست؟
250-300 msنقل قول:
برنامه هایی که تو ایپدم با ssl کار میکردن و تو این چند روز قطع بودن همشون راه افتادن (هرچن با سرعت خیلی کم) ولی هنوز با pc نمبتونم وصل بشم
سلام دوستان
قضیه سرعت 256 به کجا کشیده بالاخره ؟
براحتی میدن به خونه یا نه ؟ تا ما هم بالاخره بعد ار مدتها ارتقا بدیم به 256 .
از دوستان کسی تازه 256 گرفته ؟