فردا تهران میشه دیسکو...
آخ آخ فردا بریزیم بیرون شهرو به آشوب بکشیم
Printable View
فردا تهران میشه دیسکو...
آخ آخ فردا بریزیم بیرون شهرو به آشوب بکشیم
کاش یکی از دوستان زحمت میکشید این احتمالات نتایج مختلف رو اینجا میذاشت
چند روز پیش تو اخبار نشون داد ولی هر چی گشتم ردی تو اینترنت ازش نبود
اینجوری هم قبل بازی میشه یه دو دو تا چارتای منطقی کرد هم تا شروع بازی یکم سرگرم میشیم :n09:
بارم به بازي سرنوشت ساز مقابل كره رسيديم نميدونم ماجرا چيه كه بيشتر بازيهاي سرنوشت ساز ما در سالهاي اخير با كره جتوبي بوده، ديگه عادت كرديم توي مرحله يك چهارم جام ملتهاي اسيا با كره بازي كنيم و دو دوره پياپي هست كه در مقدماتي جام جهاني با اين تيم همگروه هستيم وبازي اخر وسرنوشت سازمونم در كره انجام شده.
اميد وارم بازيكنان بتونن از پس اين بازي بر بيان چون رفتن به پلي اف با توجه به سختي كار و مقابله با تيمي از امريكاي جنوبي كار صغود به جام جهاني رو تفريبا عبر ممكن ميكنه. پس بايد نقدو چسبيد ونسيه رو رها كرد! هم تيم ما هم كره نسبت به دوره هاي دوران درخشانشون افت كاملا محسوسي كردن مسئله اي كه ميتونه به تيمي كمك كنه جهت رسيدن به هدفش در اين بازي مسائل روجي رواني و انگيزشي هست كه فكر كنم تيم ما از اين نظركاملا اماده وبهتر از كره هست(با توجه به حرفهاي مربي كره عليه ايران قطعا از نظر ايجاد روجيه جندگندگي و اتحاد بيشتر به تيم ما كمك زيادي خواهد كرد) اميد وارم تيم ما بتونه هر جور شده فردا به جام جهاني صعود كنه درسته تيم ما ضعفهاي زيادي داره و خيليها فكر كنن تو جام جهاني زنگ تفريح ساير تيم ها خواهد شد ولي همون حضور در جام جهاني خيلي به فوتبال فرسوده و بيمار ما كمك خواهد كرد و دوم اينكه ما نريم يكي مثل ازبكستان ميره به جام جهاني كه اونم قطعا در حد اون مسابقات نيست پس بهتر خودمون بريم تا خون تازه اي در رگهاي فوتبالمون جاري بشه و اميد به روز هاي خوب فوتبال در وجود همه ما زنده بشه.
سرمربی کره: کاری می کنم کی روش جام جهانی برزیل را از تلویزیون تماشا کند
چوی کانگ هی بار دیگر بر پیروزی مقابل ایران تاکید کرد تا حسابی کی روش را عصبی کند
سایت گل- به نظر می رسد چوی کانگ هی قصد ندارد به درگیری لفظی اش با کارلوس کی روش پایان بدهد. هرچند گفته می شود که او صحبت های او در پایان دیدار مقابل ازبکستان بد برداشت شده و قصد توهین به تیم ایران را نداشته اما صحبت های امروز او در پاسخ به کی روش، نشان می دهد که او ابایی از وارد شدن به جنگ لفظی ندارد.
او امروز به خبرنگاران گفت:" به نظر می رسد تیم ایران عصبی است. وقتی احساس می کنید فشار روی شماست، زیاد صحبت می کنید و وارد درگیری هایی می شوید که نیازی به آن نیست.
ما نیازی به پیروزی نداریم اما ایران را شکست خواهیم داد. کارلوس کی روش جام جهانی برزیل را از تلویزیون تماشا خواهد کرد."
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کل کل ایرانی ها و کره ای ها در سایت فیفا
طرفداران ایران و کره در سایت فیفا حسابی برای هم خط و نشان کشیده اند
سایت گل- رویارویی های ایران- و کره همیشه حساس و جذاب است و با توجه به اینکه پای صعود دو تیم به جام جهانی هم در میان است، دیدار سه شنبه هم از این شرایط برخوردا بود اما ترجمه بد صحبت های سرمربی کره جنوبی و پس از واکنش شدید کی روش که به اظهارنظرهای بعدی را به همراه داشت، حساسیت این بازی را دو چندان کرده؛ به طوری که طرفداران دو تیم هم وارد این جدال لفظی شده اند و در سایت فیفا حسابی برای هم کری خوانده اند.
در اینجا بخشی از این اظهارنظرهای جالب را با هم مرور می کنیم:
یک هوادار کره با نام کاربری پپسی کولا نوشته:" خداحافظ ایران"
و یک ایرانی از کانادا به او جواب داده:" یالله پپسی کولا!!!! واقعا بهت توصیه می کنم خودت رو به دکتر نشون بدی!!!"
دوده ها از کره نوشته:" کره ای ها از ایرانی ها متنفر نیستند اما در دیدار قبلی در تهران رفتار مناسبی با ما نشد. مکان مناسبی برای تمرین برای ما در نظر نگرفتند و ویزای بازیکنان کره هم بدون دلیل مشخصی دیر صادر شد. به همین دلیل کره ای ها خیلی عصبانی هستند و مطمئنا ما پیروز خواهیم شد.
اما پاسخ هوادار ایران: می بینیم کی برنده می شه! ایران شما رو به پلی آف می فرسته!
کی کیم، یکی دیگر از هواداران کره نوشته:" آنچه سرمربی ما در مورد ایران گفت، کمی توهین آمیز بود. نمی خواهم این را تکذیب کنم اما دوستان ایرانی من، شما نظری در مورد رفتار فدراسیون فوتبال کشورتان با تیم ما در تهران ندارید من سرمربی مان را دوست ندارم اما او فقط نارضایتی اش را بیان کرد. این سرمربی شما بود که حرف های شدید تری زد که فکر می کنم برای انگیزه دادن به بازیکنانش بود. بیایید آرام باشیم.
محسن از ایران به او جواب داده:" ایرانی ها آدم هایی دوست داشتنی هستند و کره ای های زیادی که در ایران زندگی می کنند، دوستان ما هستند. برادران کره ای در صنایع گاز و خودروسازی کمک زیادی با ما کرده اند اما سرمربی کره جملات بدی در مورد ایرانی ها استفاده کرد. من واقعا متاسفم."
سینوس از ایران نوشته:" 6-2، 6-2، 6-2 ما این بار هم کره را می بریم اما این دفعه 2-1
و یک کره ای جواب داده:" 5-0 در سال 1950. اگر ایران مانند دیدار رفت در تهران خوش شانس نباشد، ما 2-0 می بریم.
این وسط حضور یک کاربر ازبکستانی، با واکنش شدید ایرانی ها روبرو شد:
زوفا نوشت: ایرانی ها! منتظر معجزه نباشید. کره به راحتی پیروز می شود. ازبکستان و کره به جام جهانی 2014 می روند.
یک ایرانی خوش ذوق از استرالیا جواب داد:" آیا ازبکستان می خواهد به عنوان داوطلب برای سازمان دهی ورزشگاه ها به برزیل برود؟ یا برای درست کردن شیشلیک و پلو برای 32 تیم شرکت کننده.
آنجل از کره نوشت:" بازی فوق العاده ای خواهد بود؛ هر کی هر چی می خواد بگه اما من فکر می کنم کره برنده می شه، البته اگه سرمربی ما باز از اون تاکتیک های مسخره اش استفاده نکنه
ناس کی، یک ایرانی از بلژیک، هم جواب داده:" امیدوارم سرمربی تون مثل سال 1966 گریه نکنه"
و این داستان همچنان ادامه دارد...
دوست عزیز حرفای منو کامل نخوندی:n02:حرفای من چه ربطی به 2 تا جمله ی اول شما داشت ؟ من چی گفتم که این نظر سنجی , نظر سنجی نشه؟:n04:من کاری به کسایی که رای دادن به خیر و بله ندارم خود من دادم به خیر ! اما الان حقیقت بله هست !! من کلا حرفم این بود وقتی که ما 70 80% احتمال صعود به جام جهانی رو داریم چرا بعد از بازی با لبنان دوباره 2 نفر اومدن به گزینه ی خیر رای دادن بیان بگن انگیزشون چی بوده که اینجوری رای دادن !! مد نظرم همون 2 نفر بود ! نه گفتم نظر سنجی چه جوری برگذار میشد بهتر بود نه راجع به اون 100 نفری که رای دادن نظری دادم !!نقل قول:
بعدشم با 2 تا بازی نظر آدم عوض میشه دیگه !! الان این 2 تا بازیه آخر تیم ملی که برد و به جام جهانی نزدیک شدیم و راهمون هوارتر شده نظر خیلیا عوض شده و خیلیا که طبق بازیه تیم ملی توی راه رفت رای خیر داده بودن الان نظرشون با همین 2 تا بازی عوض شده !! 34 تا بازیه لیگ نیست که نظر کسی با 2 تا بازی عوض نشه !! بازیهای برگشت 3 4 تا بود کلا !!
به نظرم که برد بهترین نتیحه است
جدا درگیری لفظی به کجاها که نکشیده . میتونم بگم پرحاشیه ترین بازی ایران کره تا الان بوده .نقل قول:
ولی خوشحالم از اینکه سرمربی تیم ملی یه چهره شناخته شده است و همین باعث میشه خیلی از مربی های دسته پایین تر تیم های دیگه مثل مربی کره جلوش استرس بگیره .
اورین اورین :33:نقل قول:
باید اعتراف کنم که من تا الان فکر میکردم مساوی بهترین نتیجه است :n08:
ممنونم . شما با این پستتون منو از این گمراهی رها کردید :n20: صمیمانه متشکرم :n16:
تمرین تیم ملی فوتبال ایران در کره جنوبی
عکاس: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تاریخ: ۹۲/۳/۲۷ - ۲۲:۵۱
محتوای مخفی: عکس ها