بهترین شروع برای صدر نشین ها
✔ بارسا 12 بازی پی در پی نباخته است، که این آمار با رکورد آنها در فصل 2009/10 برابری می کند. این رکورد با بازی های سوپر کاپ در مقابل رئال شروع شده است.
✔ بارسا با شکست ریسینگ سانتاندر و در مجموع 12 بازی بدون شکست توانست بار دیگر به رکورد خود که در فصل 2009/10 ثبت کرده بود، دست یابد. این تعداد بازی شامل سه بازی در سوپر کاپ های اروپا و اسپانیا، 7 بازی لیگ و چند دیدار لیگ قهرمانان می شود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
✔ اریک آبیدال بیشترین توپ را از حریف گرفته است، که در مجموع به 18 مورد می رسد.
✔ بارسا با به ثمر رساندن 21 گل در بازی های لیگ در نیو کمپ، توانست به طور میانگین در هر بازی 5/25 گل را به ثمر برساند.
✔ بارسا همچنان با 17 امتیاز صدر نشین است و با 26 گل زده، بهترین خط حمله را از آن خود کرده است.
✔ مسی با زدن دو گل مقابل ریسینگ سانتاندر، در حال حاضر 196 گل در بازی های رسمی برای بارسا به ثمر رسانده است. این بدین معنی است که او رکورد کابالا را شکسته است. این آرژانتینی در حال حاضر دومین گلزن برتر تاریخ باشگاه است. بهترین رکورد با 235 گل زده متعلق به سزار است.
✔ بارسلونا با احتساب بازی های آخر فصل گذشته و چند بازی اخیر در فصل جدید، 7 بازی خانگی بدون گل خورده را پشت سر گذاشته است.
✔ بارسا تنها 5 خطا در مقابل ریسینگ انجام داد، در حالی که شاهد 17 خطا از تیم حریف بود.
✔ بارسا در مجموع 907 پاس صحیح را به مقصد رساند، در حالیکه ریسینگ تنها 129 پاس صحیح داشت.
✔ ژاوی در 3 بازی پی در پی لیگ در برابر تیمهای رئال سوسیداد، اوساسونا و ریسینگ گلزنی کرده است. گلی که با ضربه سر وارد دروازه سانتاندر کرد، بهترین شروع فصل را بر حسب گل های زده را برای او به ارمغان آورد.
مجله ی بارسا در دست بازیکنان تیم
بازیکنان گواردیولا آخرین نسخه ی مجله بارسا را که در آن گزارشی در مورد 11 بازیکن پرورش یافته لاماسیا و همچنین یک عکس دسته جمعی از آنان در زمین جدید سیوتات اسپورتیوا وجود داشت، دریافت کردند.
در طی چند روز آینده اعضای باشگاه فوتبال بارسلونا نسخه ی جدید مجله ی بارسا را دریافت می کنند، که شامل گزارش کاملی در مورد ستاره های تولیدی باشگاه و ساختمان نیو ماسیا می باشد. این بازیکنان به همراه سایر بازیکنان تیم نیز این نسخه را دریافت می کنند.
این شماره از مجله درر مورد والدس، پویول، پیکه، فونتاس، ژاوی، انیستا، تیاگو، پدرو، مسی و سسک فابرگاس می باشد. همه ی این بازیکنان زمانی در سیستم جوانان بارسا بوده و اکنون عضوی از تیم اول بارسا می باشند.
افتتاح در روز پنج شنبه
نیو ماسیا، مرکز آموزش اوریل تارت است که به طور رسمی در پنجشنبه ی آینده در تاریخ 20 اکتبر در ساعت 20 افتتاح می گردد.
مترجم: سید مرتضی اصلی / FCBarcelona.ir
گزارش روز: شش ماه از آخرین گلی که بارسا در نوکمپ دریافت کرد می گذرد
آخرین باری که دروازه ویکتور والدس درنوکمپ بازشد، توسط کورونا،بازیکن تیم آلمریا بود
سایت گل- اگر خط حمله بارسلونا عملکرد درخشانی را از خود به نمایش می گذارد و این روزها نام لیونل مسی به عنوان یکی از برترین های فوتبال دنیا به گوش می رسد، نباید عملکرد خط دفاعی تیم کاتالان را هم نادیده بگیریم. مدافعان تیم گواردیولا هم عملکرد باثبات و بسیار خوبی در طول این مدت و به ویژه در بازیهای خانگی شان در نوکمپ داشته اند.
بارسلونا در رقابتهای این فصل و درنوکمپ 21 گل زده و گلی را دریافت نکرده
آخرین باری که دروازه ویکتور والدس در نوکمپ باز شد، در روز نهم آوریل بود که کورونا، بازیکن آلمریا گلی را وارد دروازه تیم کاتالان کرد . بدین ترتیب والدس در هفت بازی متوالی خانگی است که دروازه اش را در نوکمپ بسته نگاه داشته است.
شوخی روز14: اهالی دنیای فوتبال شبیه چه کسانی هستند؟ (یوهان کرویف)
چهره یوهان کرویف را به چه کسی تشبیه می کنید؟
سایت گل- همه ما انسانها یک اصل و ریشه مشترک داریم و مسخره کردن چهره افراد کار مناسبی نیست.
چهره افرادی مثل مسعوت اوزیل، کریم بنزما، یوهان کرویف، ساندرو روسل، پپ گواردیولا و .. را همگی در یاد داریم ولی تاکنون با خودتان فکر کرده اید که آنها شبیه چه چیزی یا چه کسی هستند؟
دراینجا تصمیم گرفتیم تا این شوخی روز را باب کنیم و هر روز چهره یکی از حاضران دنیای فوتبال را به شخصیت دیگری تشبیه کنیم.
امروز نوبت به یوهان کرویف، اسطوره هلندی دنیای فوتبال و باشگاه بارسلونا می رسد. به نظرتان او شبیه «مارک نافلر» خواننده، گیتاریست و ترانه سرای سرشناس اسکاتلندی نیست؟
پله: فیلم بازی هایم را برای مسی فرستادم
مسی اخیرا اعلام کرد تاکنون بازی های پله را ندیده
سایت گل- پله، اسطوره فوتبال برزیل، اعلام کرد فیلمی از بازی هایش را برای لیونل مسی، ستاره آرژانتینی بارسا فرستاده است.
مسی اخیرا اعلام کرد تاکنون بازی های پله را ندیده و پله که امروز به ژاپن رفته بود تا از مناطق زلزله زده ماه مارس گذشته بازدید کند، در گفتگو با خبرنگاران اعلام کرد فیلم بازی هایش را برای ستاره بارسا فرستاده است.
" این کاملا معمولی است که یک بازیکن از یک دوره را با بازیکنی از دوره دیگر مقایسه کنند اما او بعضی مواقع از مقایسه شدن خوشش نمی آید.
اگر او واقعا بازی های من را ندیده، کاری را که یک بار در مورد مارادونا انجام دادم، تکرار می کنم. برای او فیلم پله همیشگی را می فرستم."
او همچنین در مورد شرایط تیم ملی برزیل گفت:" برزیل بازیکنان بزرگی دارد اما برای هماهنگ شدن به زمان نیاز دارند. ما می توانیم پنج تیم ملی در کلاس جهانی داشته باشیم."
اریک آبیدال: مطمئنم برای تمدید قرارداد با بارسا به توافق می رسم
میلان و پاری سن ژرمن به دنبال به خدمت گرفتن این مدافع ملی پوش فرانسوی هستند اما انتخاب اول آبیدال، بارساست.
سایت گل- اریک آبیدال، مدافع بارسا، اعلام کرد دوست دارد در نوکمپ بماند و مطمئن است که با مدیران باشگاه برای تمدید قرارداد به توافق خواهد رسید.
میلان و پاری سن ژرمن به دنبال به خدمت گرفتن این مدافع ملی پوش فرانسوی هستند اما انتخاب اول آبیدال، بارساست.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" فکر نمی کنم مشکلی از نظر دستمزد داشته باشیم. می خواهم در بارسا بمانم و مطمئنم که که برای تمدید قرارداد به توافق خواهم رسید."
آبیدال همچنین در مورد وضعیت سلامتی اش صحبت کرد و گفت که مطمئن است می تواند همچنان به بارسا کمک کند.
" من در این مورد با مدیربرنامه هایم صحبت کردم. احساس خوبی دارم، می خواهم در این باشگاه که بهترین باشگاه دنیاست، بازی کنم.
همان طور که قبلم گفتم، نمی خواهم کسی را گول بزنم. شرایط جسمانی من خیلی خوب است و سعی می کنم این را در زمین نشان دهم."