لطفا حذف شود
Printable View
لطفا حذف شود
خب اینم راهنمای کل بازی همراه با عکس:
کد:http://guides.gamepressure.com/theelderscrollsvskyrim/
[QUOTE=*Forgotten*;6703375]عزیز متن من و ایشون رو مثل اینکه متوجه نشیدی و کامل نخوندی
ایشون در مورد اسلحه پرسیده بود نه آرمور رو اسلحه که نمیتونی skill بندازی :27:
داداش ما کوتاه اومدیم :دی اون 300 هم که گفتم با جادوش بود...نقل قول:
حالا شما چطوری شمشیرت رو تا اینقدر بالا اوردی... من هر کاری لازم بوده انجام دادم و همه پرک ها رو گرفتم ولی :13:
به غیر از اسپل هایی که از نوع Master هست و مجیک زیادی میخواد
چند نوع اسپل دیگه هم هست که انگار همون اسپل های قدیمیه ولی قوی تر شده
اسماشون هم اینطوریه :
مثلا برای FireBolt :
FireBolt - Adept
FireBolt - Expert
FireBolt - Master
کتاب های این اسپل ها رو همون Master Destruction توی کالج میفروشه[/QUOTE]
دقیقا از کی باید این اسپل ها رو خرید من رفتم کالج و گشتم ولی همون فایر بالت های قدیمی بود و همشون همون آبپت بودن ، کار خاصی باید واسه باز کردنشون انجام داد
دوستانی که میخوان مدل مو و مدل ریش و سبیل رو عوض کنند کد showracemenu رو بزنن. قبل ورود به این صفحه یک دور سیو کنید. در این صفحه race و جنسیت رو عوض نکنید و از preset های بازی هم استفاده نکنید باقی رو میتونید تغییر بدین.فقط دقت کنید اگر از سر اشتباه هم اون ۳ روز تغییر بدین همه چی از دست میره. بعد هم done رو بزنید. اگر بعد از تغییر دست هاتون به جلو اومد و دستها بسته بود یعنی یک تغییر اشتباه انجام دادید. دقت کنید در حالت سوم شخص باشید وقتی وارد این منو میشین. من که dovakhin خودمو(به قوله virus2009) بردم ارایشگاه.
ها الان متوجه شدم با این خانم خشگله میشه ازدواج کرد. لیدیا رو طلاق دادم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حیف که میراندا نداره:31:
Aela the Huntress کیس خوبی هستش :دینقل قول:
منتها خشنه! ورولف هم هست! :21:
یه انچنت هست اپگرید ها رو ارتقا میده مثلا 70% بهترنقل قول:
حالا شما چطوری شمشیرت رو تا اینقدر بالا اوردی... من هر کاری لازم بوده انجام دادم و همه پرک ها رو گرفتم ولی :13:
فکر کنم از اون استفاده کردن
من با همون 100% اینچنت همه چیم رو اپگیرد کردم...نقل قول:
مشتاقانه منتظرم ببینم این دوستمون چی کردن که اینطوری اسلحه ساختن :46::20:
دوستان کسی می تونه جواب پست 2114 منو بده ؟ پس چرا من نمی تونم اسپل هامو به مستر ارتقا بدم ، تمام پرک های دستراکشنم آزاد کردم کار دیگه ای باید بکنم ؟ چرا هیچ کی تو کالج نمی فروشه این اسپل ها رو واسه ی من