به به عضو جدید طرفدار یونایتد:31:
خوش اومدی اقا:11:
از 27بهمن فکر میکنم دور رفت اغاز بشه
Printable View
به به عضو جدید طرفدار یونایتد:31:
خوش اومدی اقا:11:
از 27بهمن فکر میکنم دور رفت اغاز بشه
ادوین فن درسار: می خواهم با قهرمانی از فوتبال خداحافظی کنم
او همچنین فاش کرد که وقتی به منچستریونایتد پیوست، قصد نداشت زمان زیادی در الدترافورد بماند
سایت گل- ادوین فن درسار، دروازه بان منچستریونایتد قصد دارد در آخرین فصل دوران حرفه ای اش با قهرمانی از دنیای فوتبال خداحافظی کند.
او در حالی روز گذشته اعلام کرد در پایان فصل از فوتبال کناره گیری خواهد کرد که شیاطین سرخ از شانس بالایی برای قهرمانی در لیگ برتر، جام حذفی و لیگ قهرمانان برخوردارند.
او در گفتگو با اسکای اسپورت گفت:" هنوز کار تمام نشده، هنوز سه ماه دیگر از رقابت های باقی مانده و می خواهیم هر چقدر که می توانیم جام های بیشتری به دست بیاوریم.
این که چه جامی را فتح کنیم اهمیت زیادی ندارد. مهم این است به آنچه می خواهیم برسیم و امیدواریم این مسئله به حقیقت بپیوندد."
فن در سار همچنین فاش کرد که وقتی به منچستریونایتد پیوست، قصد نداشت زمان زیادی در الدترافورد بماند.
" وقتی به الدترافورد آمدم، تنها از اینکه قراردادی دوساله با منچستریونایتد بستم، خوشحال بودم و می خواستم پیش از بازنشستگی با این تیم قهرمان لیگ برتر شوم.
اما خوش شانس بودم که توانستم کمی بیشتر در منچستریونایتد بمانم و جام های بیشتری به دست بیاورم.
از اینکه زمان بیشتری اینجا ماندم خوشحالم. اما زندگی همین است و شما نمی توانید انتظار داشته باشید به همه آن چیزهایی که می خواهید برسید.
بازی در اینجا یک تجربه فوق العاده و لذت بخش بود."
به به 2 روز پیش 1-0 بردیم...:31:
خب به نظر می رسه Suarez هم با لیورپول به توافق رسیده (و تورس هم شدیدا در رادار چلسی است!)
لیورپول دیگه یه دروازبان ذخیره اضافه هم داره :دیکد:http://www.goal.com/en/news/11/transfer-zone/2011/01/28/2327659/breaking-news-ajax-confirm-265m-deal-agreed-with-liverpool
نمیشه به خبر سایت گل اعتماد کرد...ولی مشکل لیورپول با مهاجم حل نمیشه
اگه دقت کنید گفته:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] have confirmed that they have reached an agreement with [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] over the transfer of striker [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] for a fee of €26.5 milllion (£23 million).
این خبر مشخصه که درسته و شایعه نیست. وقتی از قول یک باشگاه تایید می کنه یعنی باشگاه تایید کرده. متن خبر مشخص می کنه قضیه چیه، این اعتماد کردن و نکردن به سایت گل نداره چون خبر از منبع دیگه است.
سایت های رسمی هر دو باشگاه هم قضیه رو تایید کردن:
کد:http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-news/reds-agree-suarez-deal
Ajax and Liverpool have reached an agreement regarding the transfer of Luis Suarez. The transfer to the English club is effective immediately. The relocation involves a total sum of up to 26,5 million euro.کد:http://english.ajax.nl/News/Archive/Article/Suarez-swaps-Ajax-for-Liverpool.htm
یعنی واقعا مبلغ قرار داد 26 میلیون بوده؟؟؟؟
میگفتن رئال 45تا پیش داده.....
استکلنبرگ، گزینه اصلی جانشینی فاندرسار
دروازهبان هلندی بالاتر از امثال مانوئل نویر، داوید دخئا و روی پاتریسیو قرار گرفته است.
سایت گل – رنه میولنستین، مربی تیم اصلی منچستریونایتد گفته مارتن استکلنبرگ، دروازهبان آژاکس گزینه اصلی جانشینی ادوین فاندرسار برای فصل آینده است.
فاندر سار در پایان فصل از فوتبال کنارهگیری میکند و سر الکس فرگوسن به شدت به دنبال پر کردن جای خالی این دروازهبان 40 ساله است.
گفته میشود یونایتد سه نفر را برای این کار در نظر گرفته: استکلنبرگ، مانوئل نویر از شالکه و داوید دخئا از اتلتیکو مادرید.
اما میولنستین گفته گزینه اصلی دروازهبان هلندی است که در تابستان یک سال از قراردادش با آژاکس باقی میماند و آژاکس نمیتواند قیمت زیادی روی او بگذارد.
این مربی هلندی گفته: «استکلنبرگ دروازهبانی است که در صدر لیست ماست. ما معمولا بین خودمان زیاد بحث میکنیم که چه کسی جانشین فاندرسار شود. الکس فرگوسن درباره استکلنبرگ با ادوین صحبت کرده و این برای ما عجیب نیست.»
مایک فلان، کمک مربی یونایتد هم گفته باشگاه روی پاتریسیو، دروازهبان 22 ساله اسپورتینگ لیسبون را زیر نظر دارد: «او دروازهبانی جوان با پتانسیلی بسیار بالاست. او را مدتهاست میشناسیم و مقابل او هم چند بار بازی کردهایم. تنها چیزی که میتوانم تایید کنم این است که پیشنهادی ارائه ندادهایم.»
[PHP]http://www.goal.com/iran/news/3367/%D9%86%D9%82%D9%84-%D9%88-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA/2011/01/29/2328475/%D8%A7%D8%B3%D8%AA%DA%A9%D9%84%D9%86%D8%A8%D8%B1%D A%AF-%DA%AF%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D8%A7%D8%B5%D9%84%DB%8C-%D8%AC%D8%A7%D9%86%D8%B4%DB%8C%D9%86%DB%8C-%D9%81%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D8%B1[/PHP]