سوتی؟!!!!!نقل قول:
سازمان سنجش کلا سوتی هستش
اگه یه چیزیش درست باشه تعجب داره
Printable View
سوتی؟!!!!!نقل قول:
اون كه بله ولي منظور من اين بود :نقل قول:
نوشته شده توسط omnia.2008 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوتی؟!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درستش اين بود كه دور همش به غير از اون قرمزه خط بكشم!!!:31:
خب وقتي انگليس يه جزيره كوچيك تو غرب آفريقا باشه اروپا هم يه كشوره ديگه :31:
مدارک شما با خودتون چیا بوردین؟نقل قول:
بره آموزش پرورش چیکار ؟نقل قول:
وقتی نمرش و همه چیش درسته !
بیخیال بابا ! جو میدن الکی
ای بابا پارسال ما رفتیم مدرسه بهمون نمره و نمره معدل و معدل کتبی رو داد منم یاداشت کردم !
الانم رفتم دیدم درسته !
پارسال من خودم برای 6 نفر همین کد رو گرفتم و اصلا آموزش پرورش نرفتیم !
فقط یه برگه هست بردیم مدرسه امضا کردن برامون ! اونم نخواستن ! الکی بود !
امروز باز یه سریال جدید بود. 2 مدرسه یه فرم به ما دادن بالاش نوشته بود سامانه ساهت:2: که زیرش باید امضا می کردیم و انگشت که مشخصات و نمره ها درسته.
سوال : پس اونی که 2 سایت هست و باید تایید کنیم کد رهگیری میده چیه؟ کیه ؟ هااا؟
.................................................. .........
این که نوشته تاثیر معدل حداکثر 25 % هست طبق جدول های پارسال یعنی کسی که همه نهایی های اون گروه آزمایشی رو داده باشه 25 % واسش تاثیر داره.
مثلا پارسال که 15 % بود تاثیر معدل کسایی که سوم ریاضی بودن ولی کنکور تجربی دادن 11.2 % بود. که البته عملی نشد چون معدلی تاثیر دادن. بنابراین امسال هم احتمالا واسه تغییر رشته ای ها تاثیر معدل کمتر از 25 % خواهد بود.
نقل قول:
به نظر بنده حقیر ( نیمچه مشاور)
رو خرداد به هیچ وجه حتی برای عمومی ها حساب نکن
زبان حداقل لغاتشو بخون چون هشتاد درصد تست های زبان مربوط به لغت هستند و تعداد لغت ها هم کم نیست
زبان فارسی رو مشکلی نداره بعد بخونی اما ادبیات رو خیلی بهش اهمیت بده و واسه اخر نذار
اگه قرار وقت کم بیاری و چیزی رو نخونی درست نیست یه درس یا یه کتاب رو کلا قیدشو بزنی
بلکه بای یه مباحثی که وقت گیر و پیچیده هستند و تجربه ثابت کرده معمولا سوالاش سخت هستند رو قیدشو بزنی
مثلا مقاطع مخروطی هندسه : یکی دو سوال داره ولی معمولا خیلی سخته و کم تر کسی حل میکنه
یا تو عربی اون دوتا سوال شکل و اعراب گذاری که بعد از سوالای ترجمه میاد
نقل قول:
به یاد رو اولین بار میشنوم
ولی دوستان عزیز جعبه لایتینر حتما باید استاندارد باشه یعنی درست مثل همون نمونه های اولی که وارد ایران شد
n سال پیش من یا اواخر دبستان بودم یا اوایل راهنمایی
چون بر اساس منحنی حافظه طراحی شده
فکر کنم اینجوری بود
خونه اول : 1 سانت
خونه دوم : دو سانت
خونه سوم : 5 سانت
خونه چهارم : 8 سانت
خونه پنجم : 13 سانت
و اگه استفاده ازش درست باشه بسیار بسیار خوبه من تاریخ ادبیاتام رو باهاش خونده بودم و دیگه تا کنکور سراغ ادبیات نرفتم با این حال 70 زدم تو کنکور
تازه هنوزم یادمه
زیست و ادبیات هر دو غلط زیاد زدیانقل قول:
وقتی بین دو گزینه شک دارید بزنید ( شکی که مطمئن باشید یکی از اون دوتا حتما درسته )
ولی در غیر این صورت نه
نقل قول:
رو یه مباحثی بیشتر سرمایه گذاری کن
از جمله حرکت و فیزیک پیش دو که اگه تستاشو از دست بدی خیلی حیفه چون قابل زدنه و اسون و جیگره
فیزیک پایه مباحث اسونش رو از دست نده
چگالی و گرما و و ماده و قانون گازها و نور و اینه اینا
ببینید میدونید که تو کنکو ر هیچ فرقی نمیکنه که یه ساعت یه سوال نفسگیر رو حل کنی یا بری یه سوال خیلی ساده رو بزنی
پس اگه من میگم یه جاهایی رو بیشتر سرمایه گذاری کنید علت اینه که با وقت کمتر و تلاش کمتر از اون قسمتا نتیجه بهتری میگیرید
البته نه به این معنی که بی خیال بقیه بشید ها
---------- Post added at 12:25 PM ---------- Previous post was at 12:20 PM ----------
نقل قول:
برای رشته ریاضی عربی رو درست گفتی ولی ادبیات هم مهمه خیلی
ضرایب دروس رو میدونی دیگه
ادبیات : 4
ریاضی : 3*4=12
فیزیک 9
شیمی 6
---------- Post added at 12:29 PM ---------- Previous post was at 12:25 PM ----------
نقل قول:
کنکور 89 واقعا عجیب بود ولی بیشتر اسیب خوردن بچه ها برمیگشت به مسائل روحیشون یه هو غافلگیر شدن سر ازمون و....
اگه یه کم بچه ها خودشون رو نمیباختن نتیجه هاشون بهتر میشد
من و شما نمیدونیم که 90 باز هم اینجوری میشه یا نه
تنها کاری که میتونیم بکنیم اینه که غیر از درس رو مسائل روحی هم کار کنیم
من از روی حرفایی که خیلی از بچه ها بعد کنکور بهم گفتن حرف میزنم اکثریت سوادشو داشتن که به درصدایی بهتر از اونی که زدن برسن