نقل قول:
چی بگم والا:41: حالا که خریدین و پولشو دادین، بازم خداروشکر که سالمه و پیکسل سوخته نداره. Full Hd ش میگن عین SD ش ضایع نیست، درسته؟
و خواهش می کنم اگر اینطور است اطلاع رسانی کنید،
دوستان هم موقع خرید تصاویر SD را با تلویزیون حتما تست کنند اونم در شرایط نوری مشابه محل زندگیشون، چون واسه اکثر مردم کارایی اصلی یک تلویزیون همین تصاویر SD هست واسه TV و یا ما هوراه نه تصاویر نمایشی حجیم روی دیسکهای Blue ray با رنگهای غیر طبیعی اشباع شده که فقط حالت نمایشی دارند.
منم از مادیران خاطره خوشی ندارم، ازین ----t های یو اس بی ایکس ویژن که آنتن اکتیو داره واسه لپ تاپم گرفتم جدیدا، آشغال از آب در اومد...:2: از گیرنده های چینی ارزون قیمت هم که دوستام دارن ضعیفتر و قاطی تر بود:2:
بنظرم مادیران تلاش میکنه به محصولاتش رنگ و لعاب الکی بزنه اما فکر فرداش نیست اصلا.
یه گزینه تو تی وی های 2012 ال جی دیدم عکسشو این پایین میزارم، کارش تبدیل رزولوشن SD به HD هست برای تطبیق بیشتر با پیکسلهای پنل.
نمیدونم چیز جدیدیه یا که برای من جدیده:13:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
دوست عزیز من این تی وی رو پس از چند روز فروختم و یه پلاسمای پاناسونیک مدل VT30 تهیه کردم ، به نظر من باید از کسانی که تجربه داشتن یک مدل خاص رو دارند راهنمائی گرفت ، البته باید کمی تامل و درنگ کنیم و با دقت بیشتری از راهنمائی بعضی از دوستان استفاده کنیم ، با کمی نکته سنجی میبینیم بعضی از دوستان به جای راهنمائی دارند تبلیغ یک محصول رو میکنند ، چون در تمام راهنمائی هاشون فقط و فقط از یک سری الفاظ که جنبه تبلیغی داره استفاده میشه ونه چیز دیگه ، مطمئنا هیچ محصولی بی نقص نیست و هر تی وی نکات مثبت و منفی خودش رو داره
و یا بعضی از دوستان به صرف داشتن یک محصول و تجربه نکردن کیفیتهای تصویری مختلف و از همه مهمتر نداشتن اطلاعات لازم فکر میکنند که کیفیت همینی که اونها دارند تجربه میکنند و از سر خیر خواهی به راهنمائی دیگران میپردازند و در نهایت قضیه میشه دوستی خاله خرسه
در مورد تلویزیون شارپ باید بگم که تصاویر HD رو بهتر نشون میده ولی نکته اصلی در مورد این تی وی اینکه رنگها رو به صورت طبیعی نمی تونه باز تولید کنه و به احتمال زیاد دلیل این مسئله کواترون بودنش ، در مورد تصاویر SD هم شما وقتی در حال مشاهده تصاویر هستی ، حس میکنی که یه لایه خاک بروی تصاویر پاشیده شده ، به این لینک توجه کنید ، توی سایت HDTV Test توضیح داده شده وبرای نمونه تصویری از مواد مذاب رو نشون میده و در زیر تصویر سمت راست توضیح داده که این تی وی رنگ مواد مذاب رو به درستی نشون نمیده و تصویر اصلی مواد مذاب رو هم در سمت چپ نشون داده
به نظر من کفیت تصویری مطلوب ،فقط از طریق داشتن تجربیات مختلف حاصل میشه و مهمتر از همه اینکه بدونیم تصویر خوب دارای چه شرایطی و ویژگیهائی هست و پس از اون نیازهای خودمون رو هم مد نظر داشته باشیم . به عنوان مثال دوستانی که تجربه دیدن تصاویر پلاسما رو هم دارند ، دیگه رغبتی برای دیدن تصاویر ال ای دی ندارند و دیگه به تصاویر ال ای دی تصویر نمی گند و گواه گفته من تایپک های مختلف در این انجمن هست .
اصل مطلب رو هم که شما گفتید که دوستان حتما تصاویر SD رو بروی تی وی مورد نظرشون امتحان کنند اون هم حتما و حتما با شرایط نوری مشابه محل زندگی یعنی اینکهحتما از فروشنده بخواهید که لامپهای بالای سرتون رو خاموش کنه و اصلا زیر بار حرف فروشنده ها نرید که بعضی هاشون میگند که آنتن نداریم ویا اینکه سیم آنتن کوتاه هستش وبه تلویزیون مورد نظر شما نمی رسه و یا با یک سیمی که به تی وی وصل کردند براتون تست میگیرند . این مثالها برای خود من اتفاق افتاده و زمانی که می خواستم سری V رو امتحان کنم ، فروشنده میگفت که سیم آنتنشون کوتاه و به تلویزیون مورد نظر من نمیرسه و شما بیا رو سری U تصاویر رو تست کن و دقیقا تو همون مغازه و با فروشنده ای دیگه ، وقتی تقاضا کردم که تلویزیون رو روشن کنه تا شبکه های خودمون رو تست کنم ، در پاسخ گفتش که ما آنتن نداریم و بیا با این سیمی که به تی وی وصل کردم تصاویر رو ببین و یا یه فروشنده دیگه اون هم در نمایندگی مرکزی در پاسخ به درخواست من گفت ، شرکت سامسونگ ما رو از انجام این کار(پخش تصاویرSD شبکه های خودمون ) منع کرده و ما اجازه این کار رو نداریم ویا یکی دیگه اون هم با لحنی کارشناسانه می گفت مغازه نزدیک ساختمان الومینیم واین ساختمان طوری که جلوی امواج رو میگیره و آنتن جواب نمیده و . . .
در نهایت اکثر فروشنده ها به بها نه های گوناگون از آزمایش تصاویرSD و خاموش کردن لامپهای مغازه شونه خالی میکنند و خوب دلیل این کارشون هم واضح است و این شما هستید که برای کالا پول پرداخت میکنید و باید مسرّانه پیگیر این موضوع باشید .
UpScaling در واقع تبدیل تصاویر SD به فرمت HD هستش و در تمام HDTV قرار داره و هر چه قدر بهتر عمل کنه اون تی وی تصاویر SD بهتر و با کیفیت تری ارائه میده .