سلام دوستان کامپیوتر بنده ویروسی گرفته که 90 درصد برنامه ها و آنتی ویروس ها از جمله کاسپر اسکای 7 ، نود 32 ورژن 3 و مابقی و همچنین مکافی و بیت فندر را نمی گذارد نصب شوند . در واقع این ویروس برنامه ها را نمیبندد بلکه من نمیتونم اونا رو ببینم و غیب میشن همچنین folder option , alt + ctrl + delete هم غیب میشن ( یعنی اجرا شده هستند ولی من نمیبینمشون ) و تنها آتنی ویروسی که تونستم نصب کنم anti vir بود که بعد از نصب آپدیتش کردم و تونست ویروس ها را پیدا کنه ولی نمیتواند اونها رو پاک کنه و مدام پیغام میده که ویروس فلان پیدا شد و من هم delete رو میزنم اما دوباره پیغام میده که همون ویروس پیدا شد و این کار بسیار بسیار ادامه پیدا میکنه و دستی هم که میخوام پاک کنم ( 3تا فایلن ) یکیشون پاک میشه و دوتای دیگه پاک نمیشن و ویندوز پیغام میده که برنامه های در حال اجرا پاک نمیشن و اون فایلی هم که پاک شده دوباره پیداش میشه در زیر عکس های ویروس ها رو گذاشتم که میتونید ببینید در ضمن show hidden هم غیر فعال بود که بوسیله برنامه rrt v3 تونستم برای زمان محدود بازش کنم تا از صفحه مانیتور و ویروس ها عکس بگیرم . در ضمن به اینترنت که متصل میشدم موس خود به خود حرکت میکرد و کیبورد هم خود به خود تایپ میکرد که با تعویض ویندوز این مشکل بر طرف شد و در زمانی که ویندوز را هنوز عوض نکرده بودم کاسپراسکای 7 روی دستگاهم نصب بود که یکبار هم دستگاه رو باهاش اسکن کردم و حتی یک ویروس هم پیدا نکرد . ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند . از فایل های زیر فقط فایل funny ust scandal.exe پاک میشد و دوباره هم یه دونه دیگه ازش ساخته میشد ! اگه توضیحات ناکافی بود سوال بپرسید جواب میدم
در ضمن این ویروس فقط توی پوشه windows در درایو c و بقیه درایو هایم هست و توی پوشه هام نیست
عکس اول مربوط به درایو c و پوشه windows
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس دوم مربوزبه درایو c
عکس سوم مربوط به درایو دیگه ویندوز هم هست