باید ژاپن با اختلاف ببره که مسئولانه ما بفهمن که تیمه ما چقدر افتضاح بوده
Printable View
باید ژاپن با اختلاف ببره که مسئولانه ما بفهمن که تیمه ما چقدر افتضاح بوده
بچه ها گل ژاپن چقدر شبیه اون موقعیت خلعتبری جلوی کره بود که گل نشد
این عادل دیگه شورشو در اورده با این گزارشش .فقط میخواد که ایراد و بهونه بگیره
من نمیدونم چرا ما باید فک کنیم که پنالتی یعنی خطایی که بازیکن حتما مصدوم بشه یا چنان بخوره زمین که دیگه نتونه پا بشه؟
پنالتی چنان مهرز بود که دیگه هیچ حرفی باقی نمیمونه ولی عادل بعد از دو سه بار تکرار تصویر باز گفت که نه پنالتی نبود
به نظر من هم صدرصد پنالتی دست بود
این عادل هم فکر میکنه فصل الخطاب
چند چندن؟...........
عادل میگه پارک رو خوب بستن بازیکن های ژاپن. اونا هم فهمیدن. ولی هافبک های ما ولش کرده بودن. ...
---------- Post added at 06:10 PM ---------- Previous post was at 06:08 PM ----------
:27:
اوچیدا به مائدا ...
---------- Post added at 06:12 PM ---------- Previous post was at 06:10 PM ----------
اااااههه.. چه کار میکننننن این کره ای ها. پدر دفاع راستو در آوردن
به به کم داورهای ایرانی + خلیل قندی = اعتراف ضمنی به اشتباه بودن قضاوت ترکی.
---------- Post added at 07:05 PM ---------- Previous post was at 07:04 PM ----------
البته این یکی هم بد اشتباهی کرد و یه خطای پشت 18 رو پنالتی گرفت. جاگیریش هم مثل ترکی تو بازی سوریه و ژاپن بود. درست با همون زاویه. و البته اشتباه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خيلي خوش حال شدم :31:
عجب حالی داد کره باخت .خوش حال شدم.