بچه ها یادتونه من گفتم سایت پارسآنلاین از کار افتاد؟ هنوز هم برای من باز نمیشه... میگه Unable to connect
Printable View
بچه ها یادتونه من گفتم سایت پارسآنلاین از کار افتاد؟ هنوز هم برای من باز نمیشه... میگه Unable to connect
کدوم قسمتش ؟ اگه صفحه اصلی منظورتونه که واسه من باز میشه مشکل ندارهنقل قول:
نه کلا باز نمیشه...نقل قول:
سلام بچه ها یک سوال دارم
وقتی ما شبا دانلود رایگان می کنیم که تاساعت6صبح هست اگر ساعت بشه 6:1دقیقه بعدش دانلود تموم بشه هرچی دانلود کردیم از ترافیک کم میشه یا نه؟
واسه منم مشکل نداره :5:نقل قول:
سلام به همه من از پارس انلاین سرویس دارم تو یکی از شهرستانهای تهرانم سرعت دانلودم عالیه یعنی 300 هم شده ولی پینگمو با speed test امتحان میکنم بالای هزار و بازی های انلاین هم که انجام میدم پینگ بالاست میشه لطفا بگید باید چکار کنم ؟
سرویسم FP5-9x یک ماهه هست.
اقا حجم پارس انلاین چرا این قدر گرونه با حهمارا یا ماکس نت مقایسه میکنم اصلاً جور در نمی اد!!
اصلا مشکلی نداره...
واسه منم مثل هلو باز میشه
مدتیه سرعت ها برگشته به حالت اصلی خودش و دیگه به اون سرعت 2 مگابیت دسترسی نداریم
برای همه همینه؟
از همون روزی که قطعی سراسری داشت اینترنت من مالیده ! البته بعد از دو سه هفته سرعت دانلود روزانه ام برگشت به حالت اول ولی با شبانه خیلی مشکل دارم ! دو شب سرعت روی 15 هست یهو میبینی شب بعدش میشه 40-50 !! قبلا اصلا این طوری نبود همیشه یه نرمی بین 50-60 داشتنقل قول: