او وی آی فقط چون فارسیه طرفدار داره وگرنه اصلا" قوی نیست ! هی هم قطع میشه یا نصب نمیشه !نقل قول:
فعلا" بهترین برنامه جی پی اس موجود گارمین هست ولی متاسفانه روی ویواز درست عمل نمیکنه ، بعدش هم اسمارت هست !
Printable View
او وی آی فقط چون فارسیه طرفدار داره وگرنه اصلا" قوی نیست ! هی هم قطع میشه یا نصب نمیشه !نقل قول:
فعلا" بهترین برنامه جی پی اس موجود گارمین هست ولی متاسفانه روی ویواز درست عمل نمیکنه ، بعدش هم اسمارت هست !
من این گارمین رو خواستم نصب کنم (دستورالعمل همین فروم)، وسطاش بیخیال شدم، یهچیزایی میگفت که من هر چی میگشتم پیدا نمیکردم.
اسمارت کام رو امتحان نکردم. الان دوستانی که امتحان کردن، مثل اینکه راضین درسته؟
یه بنده خدایی میگفت از ترکبادی استفاده میکنم. کسی رو ویواز امتحان نکرده؟
ممنون
آقا پیام ممنون از جوابتون ، منظورم آنتن دانشگاه هم بود ! ولی تو خونه هم یه مودم دارم که وایرلس داره و طبیعتا باید تو یه کانکشن جدا یوزر پسورد رو وارد کرد ولی گوشی من فقط به آنتن وصل میشه و چیزی نمیاد که یوزر و پسورد رو وارد کنم . مشکلم اینه . ممنون
گارمین رو من نصب کردم کامل ولی توی برنامه با ویواز مشکل داره ، شما یا او وی آیو نصب کن یا اسمارت کام !نقل قول:
اینطوری هم مطمئن تره و هم اینکه اگه مشکلی برات پیش اومد کسی هست که نصب کرده باشه !
سلام.من حدود 2 ماه گوشي ويواز رو خريدم . از عكسش كه اصلا راضي نيستم ، فيلمشم كه مدتيه كند فيلم ميگيره و گاهي هم گير ميكنه ، گوشي رو فلاش كردم اما درست نشد اگر ميشه راهنمايي كنيد ، ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حاجی حالا میگم اسمتو تغییر بده به پیمان :31:نقل قول:
فکر میکنم اون بدبختی که معرفی کرده بود پیام بود... شاید تو زندگی قبلیش پیمان بوده... جای بررسی داره که چرا همه پیام رو پیمان میبینن و بعد از سه دهه زندگی بازم این مشکل گریبانگیرشه
منم صحبت میکنم یوزرت نیز پیمان بشه :20:
خواهش میکنمنقل قول:
نه قوی هستنقل قول:
ولی برنامه gps که بهترین باشه وجود نداره
هر کدوم مزیتهایی دارند که دیگری نداره
هم عکسها و هم فیلمش خوبهنقل قول:
البته بهترین فیلمبرداری را داره
یه بار اپدیت کنی بهتر میشه
الان ورژن فیرمور چنده ؟
سلام
صفحه اول این تایپیک ویرایش شد من هر چی مطلب مفید از اول تایپیک{پست ۱ و۳ و۶}:19: تا اینجا بود رو در صفحه اول قرار دادم
فقط تشکر یادتون نره
من از GOLMOHAMMADI تشکر میکنم به خاطر این همه تلاشی که در قبال این تایپیک کردن در واقع وظیفه من بود که این کار رو بکنم :40:
ممنون:11:
---------- Post added at 02:46 PM ---------- Previous post was at 02:44 PM ----------
راستی اگه چیز دیگه ای هست بگین تا بذارم
سلام گلمحمدي جان يه بار ديگه ميشه اون جريان وصل شدن smart com gps رو توضيح بده راستي با trip dis خود گوشي هر چي كردم نشد شما خودت يه امتحاني بكن ببين مي توني با جي پي اس خود گوشي يه مسافت رو اندازه گيري بكني
والا من که با ovi اصلا مشکل نداشتمنقل قول:
نه تو نصب نه تو کار
با اسمارتکام هم مشکل ندارما
اما اینکه زیرش نقشه هست و جاده ها تفکیک شده نیست و ... حال نکردم به اون صورت
درحالی که تو ovi جاده ها یه جروزی اکتیوه
مال نقشه زیر نیست
گرفتین چی میگم؟
حالا امشب گارمین رو هم تست میکنم
من کلا شبا وقتم آزاده :دی
مطالب که زیادهنقل قول:
راستی اگه چیز دیگه ای هست بگین تا بذارم
به هر حال گشتن نیازه