من خودم هم اصلا با این سهمیه و ... موافق نیستم. همه باید برابر باشند...
ولی مملکت س... همینه دیگه. اگر میخواین داخلش دووم بیارید باید یکم از این فعالیت ها انجام بدید (تقیه) :31:
------------
Printable View
من خودم هم اصلا با این سهمیه و ... موافق نیستم. همه باید برابر باشند...
ولی مملکت س... همینه دیگه. اگر میخواین داخلش دووم بیارید باید یکم از این فعالیت ها انجام بدید (تقیه) :31:
------------
بله. هستش. فکر می کنم ترمی 150 تومن.نقل قول:
من سوم دبیرستانم میخوام برا ازاد ثبت نام کنم برای قسمت نظام وظیفه باید چی بنویسم؟
فکر کنم 8 :20::20::20:نقل قول:
---------- Post added at 04:04 PM ---------- Previous post was at 04:04 PM ----------
با این حال ما عضو نشدیم :5:نقل قول:
شما جزء گروه 8 هستید. عدد 8 را وارد کنید.نقل قول:
سلام .
من دفتر چه سربازی پست کردم فارغ التحصیل 88/4/31 بودم و غیبت خوردیم . هنوز هم برگ سبز نیامده!!
حالا می خواستم بدونم باید گزینه چند وظیفه عمومی رو انتخاب کنم!!!!!!!!!! 10 یا 12
فکر می کنم 12، البته مطمئن نیستم! :31:نقل قول:
اين مثلث ها و دايره ها تو دفترچه يعني چي ؟!
من ميخوام مديرين بازرگاني و صنعتي برم چطور ميتونم هر دو رو برم ؟! يعني جايي هست که خوب باشه ولي صنعتي اش ستاره دار نباشه ؟!
مهلت ثبت نام: مهلت ثبت نام تا پايان روز 15 اسفند ماه می باشد ! اینو گفتم چون داره مشکل ساز میشه:27:
مثلث یعنی این که این رشته در واحد های دیگری مستقر در تهران هم وجود داره که اگه ترازت تو کف قبولی این رشته باشه برای تکمیل ظرفیت واحد های دیگر و برقراری تعادل بین نمره هاٰ اتوماتیک به یه واحد دیگه معرفی میشی (واحد های مستقر در تهران.)نقل قول:
دایره یعنی پذیرش دانشجوی خواهر برای واحد های و مراکزی که دارای علامت دایره باشند، فقط از بین داوطلبان بومی انجام خواهد شد. (اطلاعات بیشتر در صفحه 11 دفترچه، ماده های 44 تا 48)
مدیریت صنعتی بدون ستاره، واحد قزوین داره. (کد: 3716)
موفق باشی.