الان آخرین آپدیت چیه ؟:دی
Printable View
الان آخرین آپدیت چیه ؟:دی
سلام خدمت دوستان
یه سوالی که ذهن منو مشغول کرده اینه که چرا گوشی با داشتن سی پی یو 473 پردازش ضعیفی داره مثل هنگ نسبتا زیاد گیر داشتن گالری پردازش کند تصاویر مدت زمان نسبتا طولانی برای ارسال پیام(البته بخش مسیج کلا کنده) و...
همین موارد رو با ان95 مقایسه بشه مشخصه که عملکرد بهتری نسبت به ان86 داره!!
تمام ورژنها رو هم تست کردم بادو گوشی به جز گوشی خودم یعنی سه گوشی...
سلامنقل قول:
دوست عزیز من دیگه از بس با این گوشیهایی که میگی ور رفتم یه زمانی برام شدن اسباب بازی:31:
هیچ تعصب خاصیم رو هیچکدومشون ندارم چون برام به تاریخ پیوستن:31:
100 درصد گوشیهاتون ایراد داره حالا یا نرم افزاری یا ...
سرعت ان86 به ویژه تو منو و مسیجینگ و ... خیلی بیشتر از ان95 چه معمولی چه 8 گیگ و خیلی بیشتر از ان82 هست و همشون رو بدون گیر و لگ باز میکنه و فقط تا ورژن 20 تویه گالری خوب نبود به ویژه تویه زوم کردن ولی تو این آخریا خیلی بهتر شد:46:
در کل امیدوارم گوشیتون ایراد نداشته باشه:46:
---------- Post added at 05:43 AM ---------- Previous post was at 05:42 AM ----------
والا تا زمانی که من داشتمش آخرین 30 بود و فکر نکنم هنوز بعدیش اومده باشه:46:نقل قول:
کاش واقعا این طور باشه فقط این گوشیایی که من دیدم مشکل دار باشن!!
یه چیز دیگه هم که هست اینه که مرورگر گوشی با ایرانسل کار نمیکنه...
سلام به دوستان عزیز من حدود 13 ماهه که n86دارم وازش راضی بودم ولی یه ماه قبل دیدم که تو عکسهاش لکه داره وبردم نمایندگی و لنز گوشی رو تعویض کردن ولی از اون به بعد نمیدونم اینجوری شد یا من حساس شدم وقتی تو نور کم فیلمبرداری میکنم اگه لرزشگیر فعال باشه انگار دوربین رو داری تکون میدی در صورتیکه اگه لرزشگیر رو غیر فعال کنم درست وثابت فیلم میگیره به خاطر همین دوباره گوشی رو بردم نمایندگی وچند روز اونجا بود ولی وقتی گرفتم دیدم درست نشده و کلی باهاشون جر و بحث کردم تایه n86دیگه اوردن وتست کردن ولی چون تو نور کم خودشو نشون میده نشد درست تست کنم .حالا اگه دوستان تو نور کم بتونن تست کنن ممنون میشم
سلام
کسی هست که هم با ان 97 مینی و هم با ان 86 و هم ایکس 6 کار کرده باشه و بتونه برتریهاشونا نسبت به هم توضیح بده ؟ از همه لحاظ لطفا
دوربین (عکس و فیلم در همه شرایط)
نرم افزار های موجود(نرم افزار های ویرایش سوم با نرم افزار های ویرایش پنجم متفاوته؟ کدومش بیشتر هست؟)
خرابی
سرعت گوشی
....
:2:سلام به همگي
يه مدتيه كه گوشيم (ان86)خودبخود ميره تو photo،بد جوري رفته رو اعصابم.تا حالا 3 بار فلش كردم،حافظه داخلي رو فرمت كردم اما گوشي دوباره همون مشكل رو داره.ممنون ميشم اگه راهنماييم كنيم
سلامنقل قول:
دوست عزیز احتمالا دکمه کیک استندتون خراب شده همون پشتش یه چیزی در میاد که بتونه گوشی وایسه برای فیلم دیدن.شما میتونی بدی درستش کنن یا بری تو تنظیمات و وقتی اون در باز بشه بره یکار دیگه بکنه و نره داخل فتو.
با سلام خدمت دوستان . من دیروز گوشی n86 رو گرفتم .(قزوین 425 تومن)
از بچه ها دو تا سوال داشتم:
1- گوشی که تازه گرفتم بازی n-gage روش نبود و اصلا وارد منوی game نمیشه . احتمال داره از نبود بازی n-gage وارد منوی game نشه؟
2- گوشی من ورژن 21 هست. اگه اپدیتش کنم روی سرعت گوشی چه تاثیری داره؟ چه معایبی داره؟(دوست من که اپدیت کرده دیگه فایل های افیس رو باز نمیکنه!)
سلام من این گوشی رو دارم و یه مشکلی که دارم اینه که وقتی تو شارژکه میزنی یه مدتی که البته این مشکل رو دارم با یه زنگ باتری خالی میکنه رفتم براش باتری خریدم 20تومن ولی 2 روز اول خوب بود... ولی من شب تا صبح میزنم تو شارژ ولی صبح با یه زنگ باتری خالیه مموری هم ندارم رو گوشی ....و مستر ریست هم کردم بازم نشد شارژر هم سالمه ....