فعلا نهنقل قول:
سلام...دوستان ایا امکان استقاده از نثشه جدید نوکیا واسه تهران تو این گوشی راهی هست؟
چون نوکیا مپس فقط مختص گوشی های نوکیاست
باید منتظر موند و دید هکر های عزیز کرکش میکنن یا نه !
فعلا نهنقل قول:
سلام...دوستان ایا امکان استقاده از نثشه جدید نوکیا واسه تهران تو این گوشی راهی هست؟
چون نوکیا مپس فقط مختص گوشی های نوکیاست
باید منتظر موند و دید هکر های عزیز کرکش میکنن یا نه !
سلام...مرسی از جوابت....نقشه های گوگل رو چطور؟با چه برنامه ای میشه....؟آفلاین جواب میده با GPS؟
580 بود گویا 8 گیگ البتنقل قول:
کسی قیمت جدید نداره ؟
رام کوک شدس, هر دو هم فارسی رو ساپورت می کنن.نقل قول:
سرعتش که بهتر شده و با قبلی من تو دوربین یه کم مشکل داشتم, کند بود.
ولی این مشکلش حل شده.
فقط یه کم با باطریش مشکل دارم.
الان می خوام به Speed Edition 1.31 Italian based آپ کنم. زیاد تعریفش میکنن.
مخصوصا به خاطر سرعت و ماندگاری شارژ, ولی طبیعتا 3D task و چندتا برنامه بی استفاده دیگه
هم نداره ولی در عوض گوشی کلی فضای خالی رم داره.
با سلام
چند وقت پیش یه سر زدم به یکی از انجمن های تخصص موبایل و تو اونجا دیدم یه تاپیک هست که زده کیفیت فیلمبرداریه ساتیو به مراتب بالاتر از i8910 هست :18: ما هم تا اونجایی که میدونستیم جوابشونو دادیم منتها اطلاعاتمون کم بود :27:
اونایی که طرفداری i8910 هستن بیان اینجا
جوابشونو بدن میگن کیفیت vga بهتر از hd :27:کد:http://forum.------------/showthread.php?t=12300
ببخشید میدونم شاید خلاف قوانین عمل کردم اما دیدم داره بی انصافی میشه در حق این گوشی:31:
------------=gsmaria . c o m
حقیقت مثل روز روشنهنقل قول:
لازم نیست کسی که بگه کیفیت اچ دی از وی جی ای کمتره فقط باید بهش خندید:31:
جواب دان نداره
بروبچزی که هی فرت و فرت رام عوض میکنن بیان در مورد رام هایی که نصب کردن کامل توضیح بدن
آدم بدونه کدوم رو نصب کنه !:10:
بدبختانه فکر میکنن خیلی منطقین :31: و میگن ما کاری با سایزش نداریم :41: و ساتیو با سایز کمتر کیفیتش بهتر از i8910 با سایز hdنقل قول:
اما دوست من بد نیست یه جواب درس حسابی بشون داد:8:
منبع مقایسشونم سایت gsmarena است:27:
جواب دادن نمیخاد یه نمونه فیلم برداری hd رو بهشون نشون بده خودشون میفهمن که اشتباه کردن .
البته شما خودتو ناراحت نکن از این آدما تو این فرومم زیادن از این حرفا میزنن.
هه هه هه هه , منظورت منم :31:نقل قول:
آقا من حرفمو پس میگیرم.بهترین رام کوک شده همین Speed Edition 1.31
سرعت که شده بوگاتی ! مشکل حک نداره. یه رام پچر با خود رام هست که بدون مشکل کار میکنه.
البته جدا نصب میشه. افکت های واقعا زیبایی داره. یه برنامه به اسم goodie داره که قطبنما خیلی باحالی
رو رو گوشی نصب میکنه. یه برنامه برای فونت به اپلیکیشن اضافه میشه که میشه فونت گوشی رو خیلی
باحال کرد. فارسی هم داره.
اسمارت کام بدون مشکل کار میکنه. پایتون 1.9.7 و پشت بندش x-plore بدون مشکل کار میکنن.
و رینگ تن های قشنگی هم داره ! با صلاح دید خودش یه تغییراتی هم تو اسم بعضی قسمتها انجام داده !!!
و اما مهمترین مسئله یعنی دوربین, به نظر من دوربین تو این رام بهترین کارایی رو داره, یعنی تا حالا بهترین بوده.
این بود نظر من بعد از 5-6 ساعت کار کردن با این رام.
اینو داشت یادم میرفت, مصرف باطری هم خیلی کم شده, یعنی عالی شده.
تا حالا هم هسچ مشکلی مثل هنگ, ریست و یا مشکل در گالری و نرم افزارها باش نداشتم.
خوب اینی که شما میگی کیفیت دوربینش چطور شده . فیلم برداری و عکس برداری ؟ کیفیت ضیط صدا روی فیلم ؟افکت داره ؟