نقل قول:
کلا من با کلاج گرفتن مشکل دارم نمیدونم اصلا فلسفه کلاج تو ماشین چیه یعنی اینکه باید موقع تعویض دنده باید کلاج گرفت میدونم باید این کارو انجام بدم ولی دلیلش نمیدونم
یکی لطف کنه ساده برام توضیح بده نقشش چیه و کجاها باید کلاج گرفت ؟
ماشین اموزشگاه کلاجش خیلی نرم تره ولی ماشین امتحان کلاجش سفت بود و یه کم پا رو میوردم بالا خاموش شد باید چیکار کنم خاموش نشه ماشین ؟ روز امتحان هم 4 نفری که رد کرد افسر هر 4 تامون به خاطر خاموش کردن رد کرد
ســلام...نقل قول:
این همه راننده اینجاست بعد یکی نبود جوابمون رو بده[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلاچ در واقع يک وسيله قطع کردن و يا وصل کردن است که در سيستمهاي انتقال نيرو بکار ميرود. اصولاً در سيستمهاي انتقال نيرو، توان و نيروي توليد شده در موتور براي استفاده به شکلي ديگر و يا استفاده در جايي ديگر نياز به جابجايي و انتقال دارد. حال براي آنکه بتوان بر روي اين انتقال نيرو کنترلي را اعمال کرد. سادهترين راه استفاده از يک کلاچ است تا هر زمان که نياز به توقف انتقال نيرو باشد، اين عمل انجام پذيرد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محتوای مخفی: بیشتر
================================================
اما برای رفع مشکل شما..چون تازه کار هستی..تا تسلط کافی روی نیم کلاچ کردن در موارد نیاز...و نحوی کلاچ گرفتن رو پیدا کنی....بهترینش اینه که بشتر گاز بدی...موقع تعویض دنده..اینطوری دور موتور بالا میره و ماشین شما خاموش نمیشه....