سلام . مرسي از راهنماييتون .بچه هايي كه با مسنجر موافق اند آي دي بزارن ديگه..... آي دي من : :20:dr_martin_x
سلام . مرسي از راهنماييتون .بچه هايي كه با مسنجر موافق اند آي دي بزارن ديگه..... آي دي من : :20:dr_martin_x
فعلا شدیم 3 نفر.... :20:نقل قول:
سلام.کاملا موافقم.
منم پایم !
فعلا از قرار دادن id در این مکان معذوریم ! :31:
mohsen_baf
ما معذوریتم نداریم....:27:
اینم id
من
:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چي ميگي؟!!!!!!!!!نقل قول:
روزهاي شنبه (انگيزش تحصيلي ) و چهارشنبه(معرفي رشته هاي دانشگاهي) آقاي نيك خو فوق العاده است
مگه آقاي نيك خو بازم ميادش؟!!
پيارسال اومد من پر و پا قرص مي ديددم.پارسال هرچي دنبال كردم نبودش!!
پارسال که فرصت برابر مال قلم چی بود:angry:نقل قول:
امسال با کانون قاطی نشدند
خیلی بهتره
اره امسال نیکخو میاد
شنبه ها و 4شنبه ها ساعت 6.5
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
دوستان هر کی میخواد بیاد مسنجر id رو واسه من بفرسته add کنم برای بقیه بفرستم هر کی پایس بسم الله! :31:
راستی مدیر و همکار محترم که چشم دیدن منو ندارن (با عرض احترام نسبت به اونجانبان :دی :31:) قصد من فراری دادن رفقا از اینحا نیس فقط یه جایی که بشه موستقیم حرف زد! مرسی :11:
می خوام یه ID کنکوری بسازم ! :46:نقل قول:
ما معذوریتم نداریم....:27:
ایول separete عزیز ! پیشنهاد خیلی خوبیه !نقل قول:
میگم دوستان اگه حال دارید هفته ای یه بار یا 2 هفته یه بار تو مسنجر جم بشیم با هم درد دل کنیم انگیزه بدیم انگیزه بگیریم به هم دیگه دلداری بدیم
اگه بتونیم روز قبل از کنکور یا دو روز قبل از کنکور همگی on شیم محشره !
فقط باید کاری کنیم بچه هایی که جدیدا میان اینجا متوجه پیشنهادتون بشن ! چون منهای نقل قولتون در بالا :31: پیشنهادتون 2 صفحه قبله ! ممکنه بکس متوجه نشن !
به نظر من امضاتونو عوض کنین و پیشنهادتونو به جای امضای فعلیتون بنویسین تا هر بار که پست میدین بکس جدید متوجه شن ! یا اگه نمی خواین امضاتونو عوض کنین بگین من اینکارو انجام بدم ! :46:
با عرض عذرخواهی برای دخالت در امضا ! :46:
موفق باشید ! :11: