از راهنماییتون ممنونم.:40:
Printable View
از راهنماییتون بسیار ممنونم
احسان جان سه تا پست پشت سر هم فرستادي؟؟؟؟
اوه اوه.. اعصابم ریخت به هم.. به نظر من شما کلا حیف میشی بخوای اینجا بمونی.. از نظریه هات معلومه که آدم پر محتوایی از نظر فکری هستی و باز هم می تونی نوآوری کنی..
نظر من اینه که شما اولا نقشه کا رو به دیگران نده !!
دوما تو فکر طرح های دیگه باش..
سوما اصلا ناراحت موقعیت از دست رفته نباش.. چون شما که تونستی اینو نوآوری کنی از این بهترش هم می تونی..
چهرما : اگه دیدی یه جا طرح ات خیلی هوادار داره قاچاقی فرار کن.. بیکاری اینجا موندی مرد مومن؟؟ میری خارج طرح میدی، پول در میاری..
این انسان های بی بته هم به جای تشکرشون اومدن شما رو به ارتباط با بیگانه نسبت دادن...
عجب دورانی شده !!! دفعه ی بعد در پاسخ به این هتک حرمت می خوام تشابهت خر رو با سمند بیان کنم و راجعبش مطلب بذارم
سلام.
ماجرای شما(جناب بهاری) واقعا تاسف آور است..به یاد 20 سال پیش افتادم که طرحی از برف پاکن هوشمند که با ریزش باران شروع به حرکت میکرد ارائه کردم اما فقط با بی توجهی مواجه شدم..امیدوارم دلسرد نشده و ادامه دهید..
موستانگهای امضاء شما خیلی جذاب هستدجناب مرد خسته!!خیلی به من روحیه داد..
قربانت علی جان.. من عاشق قسمت عقب مک وان هستم... راستی mach در انگلیسی یعنی عدد ماخ که سرعت برابر نمی دونم چند متر در ثانیه داره... و در موارد نظامی استفاده میشه... 100 درصد دلیل نامگذاری مک.وان همین سرعت عدد ماخ بوده..
می خوام یه طرح 3 بعدی رو شروع به مدلسازی کنم.. دوستان لطف کنن نظر بدن بگن چی بهتره؟ نظر خودم قبلا کامارو 74 یا 70 بود اما در حال حاضر همین مک.وان 71 تو امضام هستش.. شما هم نظرتون رو بگید.. ممنون
این قضیه کارت ویژه خودروهای کلاسیک چیه ؟
حقیقتا ماشین های هات.رود فورد هم تو حدود 1930 ماشین های وحشی ای بودن واسه خودشون !!! کاملا میشه خشم رو از شیشه و پنجره و سقف کوتاه و طرز چرخ های ماشین فهمید... نظر شما چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی تو محل ما بعضی وقت ها یه فورد تاندربرد 54 میاد !!!!!!!!!!!!!!! قرمز با سقف سفید !!!!!!!
باورم نمیشه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! تاندربرد یکی از ماشین های گرون قیمت تو زمان خودش بوده.. اولین تاندربرد 54 هست که تو تهران دیدم... البته یه تاندربرد 64 دیگه هم تو نیاوران تهران 3 سال پیش دیدم که داشت معامله میشد !!
[HTML]http://carcrazy.ca/current_auction.php?auction=2008fall[/HTML]
قیمت تعدادی ماشین های آمریکایی