ضمن تشکرنقل قول:
بهترین نرم افراز برای تبدیل اونا به avi و یا هر فرمت دیگه بدون تغییر در کیفیت چیه ؟؟؟
البته کیفیت فیلم ها برام خیلی مهمه چون من از چندتا کانورتور استفاده کردم یا افت کیفیت داره و یا تصویر رو شطرنجی میکنه.
Printable View
ضمن تشکرنقل قول:
بهترین نرم افراز برای تبدیل اونا به avi و یا هر فرمت دیگه بدون تغییر در کیفیت چیه ؟؟؟
البته کیفیت فیلم ها برام خیلی مهمه چون من از چندتا کانورتور استفاده کردم یا افت کیفیت داره و یا تصویر رو شطرنجی میکنه.
از کـانورتـر OjoSoft مـیشـه استـفاده کـرد ؛ تـا به حـال که عـالی بـوده(!)نقل قول:
با سلام خدمت اساتید محترم
من یک کلیپ تصویری دانلود که فرمت اون TBR نوشته شده
برای خودم هم خیلی عجیبه...اولین باره همچین چیزی می بینم :18:
کسی میدونه چطور میشه این کلیپ رو مشاهده کرد؟!
با سلام به دوستان عزیز:
یه نرم افزار می خواستم به من معرفی کنید تا بتونم این فیلم را بدون هیچ افت کیفیت قسمت های رو ازش جدا و بهم بچسبونم .
فرمت:mkv
با تشکر.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از کجا میتونم نسخه کاملشو دانلود کنم؟نقل قول:
بـفرمایـید:نقل قول:
کد:http://www.mediafire.com/?w0jqhdwd1rm
خب منطق وجود داره ، مثلا به نظر من یه برنامه میتونه توی فیلم بگرده و هر جا 2 تا فریم کاملا یکسان در دو زمان متفاوت پیدا کرد ، هرچی بین این 2 تا فریم هست رو پاک کنه. طبیعتا قسمت های پاک شده پیام های بازرگانی خواهند بود!نقل قول:
خب حالا یه سوالم دارم:
کانورتر فرمت dvr میخوام، هر چی گشتمم پیداش نکردم.:19:
اصلا همچین کانورتری هست؟!:13:
(dvr=فرمت ضبط آنتن دیجیتال)
ممنون..:11::10:
شاید هم کلیپ نبوده ؟؟؟نقل قول:
فایل پشتیبان گیری از تگ فایلهای صوتی مثل mp3 mp4 aac و .... که برای ری استور کردن تگ ازش استفاده میشه ...
این برنامه برای اینکاره:
ببین شاید با این باز شد ولی فکر نکنم کلیپ باشه. یه جا هم فکر کنم دیدم که فایل بک آپ نورتون هست.کد:http://www.downloadatoz.com/audio-mp3_directory/tag-backup-restore/download.html
کلا تی بی آر مخفف Tag Backup & Restore باید باشه.:11::11::11:
---------- Post added at 09:19 PM ---------- Previous post was at 09:15 PM ----------
اگه میخوای چند تیکه کنی و مثلا زیپ کنی و بعدا تیکه ها رو بشه به هم چسبوند و باز کرد از وین رار و سون زیپ میتونی استفاده کنی اما اگه منظورتون اینه که چند تیکه کنید از mkvtoolinx استفاده کنید.نقل قول:
گزینهای مربوط به این کار در تبGlobal وجود داره.
:11::11::11::11:
خب این منطق یه خورده کلیه و مشکلات داره. من دستی راحت ترم.:31: البته تعداد فیلمهای ضبط شده زیاد باشه آدم رو خسته میکنه.:41:نقل قول:
من هم ازین گیرنده ها خریدم و فرمت خروجیش ts هست. فقط با TMPG Enc تونستم درست و با صدا تبدیل کنم. شما هم اون رو امتحان کن. اگه نذاشت این فایل رو اد کنی بزار رو all files که بشه هر چی خواستی رو اد کنی. شاید این برنامه جواب بده ... کلا این خروجیهای دیجیتال همه رو شاکی کرده. درست تبدیل نمیشه و باز نمیشه و ..... کلی مشکلات تا حالا شنیدم.
:11::11::11:
نه می خوام تیک های از فیلم رو سانسور کنمنقل قول:
تا حالا خیلی نرم افزار استفاده کردم ولی هر کدوم یه مشکلی داشتن ....
میشه بهترین لینک نرم افزار که با mkv سازگار باشه رو بزارین :11::11: