نقل قول:
ولی متغیر double شامل اعشاری هم میشه(البته دبیر کامپیوترمون اینجوری گفته) خواهشا برنامش رو می تونین برام بنویسین؟؟؟؟؟
الببه خیلی ممنون که جواب دادین:n01:
Printable View
نقل قول:
ولی متغیر double شامل اعشاری هم میشه(البته دبیر کامپیوترمون اینجوری گفته) خواهشا برنامش رو می تونین برام بنویسین؟؟؟؟؟
الببه خیلی ممنون که جواب دادین:n01:
سلام سوال قبلیم که کسی محلم نذاشت کلی تو ذوقم خورد
بازم عیبی نداره اگه ممکنه جواب این یکی رو بدین چون خیلی کوتاه هست
خروجی در صفحه نمایش زیر
float i=200
while(100<i)
{
cout<<i
i=i-30
}
علیک سلام.نقل قول:
اگه دقت کنی خیلی واضحه، وقتی i برابر با ۱۲۰ میشه حلقه خاتمه پیدا میکنه پس مقدار i بعد از حلقه ۱۲۰ هستش.
پ.ن:
کدهاتو توی تگ code یا تگ php بزار (اگه میخوای کسی به پستت توجه کنه).
درخواست پروژه هم نده.
دستت درد نکنه سرعت عمل
دکمه تشکر کجایه هرچی گشتم نبود نگرد نیست
باشه پشت دستمم داغ کردم دیگه درخواست پروزه ندم
یه چند تا سوال دیگه این جوری دارم با عرض پوزش باید بپرسم
1)خروجی در صفحه نمایش با فرض رشته ورودی "hamed"
[PHP]char s[10];
gets(s);
for(int i=0;i<9;i++)
s[i]=s[8-i]
puts(s);
[/PHP]
2) با فرض عدد 100 به عنوان ورودی در دستور scanf مقدار z
[PHP]float *x*z;
scanf(%f,x);
*(x+1)=*x+11;
z=x++
[/PHP]
میدونم سوالاتم خیلی مبتدیانه هست ولی من تازه برنامه نویسی رو شروع کردم هنوز چیز زیادی حالیم نیست:n26:
نقل قول:
۱. کاراکتر آخر سر جاش میمونه و از کاراکتر یکی مونده به آخر ۴ تا کاراکتر خونده میشه و بصورت معکوس جای ۴ تا کاراکتر اول رو میگیره بعد کاراکتر پنجم (که بعد از کنار گذاشته شدن کاراکتر آخر بعنوان کاراکتر وسط شناخته میشه) ، سر جاش میمونه (یعنی جای خودش تکرار میشه) و ۴ تا کاراکتر بعدی، همون معکوس ۴ تا کاراکتر اول هستند (یعنی عملا فرقی نمیکنن).
رشته حامد به این صورت?????hamed تو آرایه قرار میگیره (؟ رو خالی فرض کن) در نتیجه خروجی میشه ?????d????. (? همون کاراکتر آخر هست که سر جاش میمونه. )نقل قول:
1)خروجی در صفحه نمایش با فرض رشته ورودی "hamed"
۲. خروجی همون ورودیه.نقل قول:
2) با فرض عدد 100 به عنوان ورودی در دستور scanf مقدار z
سلام دوستان
پروژه پایان ترم من نوشتن ماشین حساب 199 رقمی هست .
دوستان یه کمکی بکنند.
تا تکمیل بشه
البته تا یه جاهایی جلو رفتم .
ولی باید سه عمل اصلی + فاکتوریل + توان + محاسبه چند عدد باهم (این که من نوشتم فقط 2 عدد محاسبه میکنه)
تشخیص اولویت ها
و همچنین تقسیم صحیح
داشته باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دستت درد نکنه خیلی از مشکلاتم کم شد یه تعداد سوال دیگه دارم میرم روشون فکر میکنم اگه به مشکلی بر خوردم باز مزاحمتون میشم
سلام
برای ذخیره ی عددی کوجک تر از (4-)^10 چه کار باید کرد؟ از چه نوع متغیری باید استفاده کنم؟
ممنون ...
سلام خدمت دوستان
من میخوام زبان c++ رو از صفر شروع کنم به یادگیریش .از چه کتاب یا منبعی باید شروع کنم؟
این سوال تازه اب دوغ خیاری بود من جیزی نفهمیدم !!! خدا به دادم برسه فکر نکنم امیدی باشه زبان برنامه نویسی یاد بگیرم :n03:البته 0 کیلومترم