سلام . يكي به من بگه چجوري ميشه سوييچ كردن بازيكن ها را كاملا دستي كرد البته توي مستر ليگ. من كه هرچيزي رو دستي كردم اين سويچ كردن دستي نشد
Printable View
سلام . يكي به من بگه چجوري ميشه سوييچ كردن بازيكن ها را كاملا دستي كرد البته توي مستر ليگ. من كه هرچيزي رو دستي كردم اين سويچ كردن دستي نشد
با دکمه e یا L1 میشه راحت سوئیچ کردنقل قول:
بچه ها من این بازیو نصب کردم
اما هر بار که میرم تو بازی آپشن فایلم ریست میشه!!
یعنی باید از از اول سطح بازی رو انتخاب کنم، اعصابم خورد شده... هر ادیتی هم که رو بازیکنها انجام میدم تا بر میگردم و و میام بیرون نابود میشه. من چی کار کنم؟
اين بنده خدا ميخواد كاملا دستي شهنقل قول:
با دکمه e یا L1 میشه راحت سوئیچ کرد
اگه کسی آپشن فایل درست و حسابی داره که اسم تیمها و بازیکنها و لیگ آلمان هم توش درست شده باشه ممنون میشم بزاره واسه دانلود
سلام.چند تا بازيكن خوب ميگم ولي همشون رو نميدونم توي چه تيم هاي هستند اگه توي مستر ليگ اسمشون رو سرچ كني پيداشون ميكني.:27:نقل قول:
دروازبان:FREY وKIM YONG DAE
دفاع:PEREA در ATLETICO MADRID بازي ميكنه.دفاش عاليه!!!!!!! سرعتش كه ديگه نگو:8::8::8:
هافبك:LEE CHUN SOO بازي كن تيم ملي كره ي جنوبي بازيش توپه.
حمله:NIHAT در VILLAREAL بازي ميكنه من از HENRY بيشتر قبولش دارم:46::46:
تورو خدا به من هم كمك كنيد من توي بازي اصلا تماشاچي ندارم صداشون مياد ولي خودشون نيستند آخه اينجوري بازي اصلا حال نميده.داور من هم هيچوقت عوض نميشه آيا پچي وجود داره كه داور اضافه كنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خوب اگه دارين بزارين:19: ممنون ميشم.باي باي
عزيزم يه كم بيشتر توضيح بده تا من مشكلت رو حل كنم.هر وقت كه وارد بازي ميشي سيو هاي مستر ليگ و كاپ و... هم پاك شده يا نه؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
آره همه چیز پاک میشه...نقل قول:
هیچی باقی نمی مونه، گفتم شاید از ویندوز باشه. ویندوزم عوض کردم حتی یه دی وی دی دیگه نصب کردم اما بازم همونجوریه.
مثلا اسم یه بازیکن رو درست می کنم... از بازی که بیام بیرون دوباره برم تو بازی دوباره میشه مثل روز اولش.
اعصابمو خرد کرده.
هربار که بازی رو اجرا می کنم انگار تازه بازی رو نصب کردم.
دوباره سوال انتخاب سطح بازی میاد و ...
:41:
به نظر من هافبک جوون فقط woodsنقل قول:
دوستان بالاخره تقلب تو قسمت پول در مسترلیگ رو پیدا کردم و تونستم پولمو 99999 کنم بالاتر نمی رفت یا شاید هم می رفت و نمی نوشت.
به هر حال هر وقت وقت کردم میام بهتون می گم چه جوریه....
راستی یه مشکل هم دارم الآن 3 بار لیگو تموم کردم ولی نمی رم تو لیگ اروپا میشه بگین چرا؟
فعلاً بابای.