حدود 600 مگابایت.
Printable View
حدود 600 مگابایت.
خوب من بازی رو حدودا 7 یا 8 ماه پیش تمام کردم روی 360 اونم 2 بار
از همون موقع هم بنا بر دلایلی که یک سری میدونن و اتفاقاتی که افتاد , گفتم که تا بازی برای pc نیاد و خودم تست نگیرم دیگه اینجا پست نمیدم و همین طور هم شد
تا امروز که از طریق offline dl این benchmark رو گرفتم و نصب کردم
اولین نکته اینه که خوشبختانه capcom طبق گفته خودش و بر خلاف اون port اسف بار resident evil 4 این بار عالی کار کرد
و چیزی در سطح و اندازه های نسخه های کنسولی عرضه کرد و انصافا از نظر کیفیت texture و lighting عالی هست
اما اون چیز هایی که یک سری قبلا توهم زده بودن که نسخه کنسول aa افتضاحی داره و این نسخه فلانه و ...
همون موقع هم گفتم ما که aa ندیدم و تو نسخه pc هم aa عالی کار شده
بازی موتور روانی هم داره درست مثل باقی محصولات capcom
تست ها رو هم گرفتم و بعدش پاک کردم چون 2 بار قبلا تمام کردم و قصد خرید نسخه pc رو هم ندارم
همه تنظیمات متداول موجود تو setting که زیاد هم نبودن رو max کردم و اینم نتیجش شد
( بالای 30 چه 31 باشه چه 141 به قول معروف doesn't matter و مهم رسیدن به 30 هست )
area ها رو که میبینید
و در طول تست که خودم میدیدم
کمترین fps به 44 و بالاترین به 81 رسید
کار من با این بازی تمام شده و رفت تو archive و خاطرات
دیگه هم این تاپیک نمیام ( دلیلش رو هم فکر کنم از الان بشه دید )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان یه سوال مهم داشتم:
سایتی است که بشه از طریق آنلاین سیستم من رو چک کنه و مثلا بگه میتونم این بازی رو راحت اجرا کنم یا نه؟(البته بدون نصب بازی)
من دیوونه resident evil هستم همش رو هم تا حالا بازی کردم اما این نسخه 5 میترسم روی سیستم اجرا نشه!!
قبلا مشخصاتم رو گفتم:
ati 3650(512 mg
2.4 core2due
4 gig ram
اجرا که 100% میشهنقل قول:
فقط از گرافیکت مطمئن نیستم
ولی فکر کنم 30 فریم رو بتونی بگیری در شرایط خوب
من که متوجه نشدم. حالا این دلیل چی هست؟نقل قول:
دیگه هم این تاپیک نمیام ( دلیلش رو هم فکر کنم از الان بشه دید )
> لطفا مشخصات کامپیوتری که این بنچمارک رو گرفتید رو بنویسید.
خیلی ممنون از دوستان pedram-sad و hmr007 من دیگه خیالم راحت شد از پستهای شما متوجه شدم دیگه 60 فریم رو
در تنظیمات بالا راحت میتونم بگیرم حالا نمیدونم که DX9 بیشتر رو روانتر شدن بازی تاثیر داره یا DX10 شایدم زیاد تفاوتی
نداشته باشه
اقا 8600 turbo
cpu : doul core*2 e7200
ram : 3
چه طور اجرا میکنه ؟ چند فریم ؟؟
البته در کارت گرافیم های ati فعال کردن AA تاثیر زیادی در FPS نداره!نقل قول:
شماره قبل تو PC اسمش این بودنقل قول:
یعنی این شماره هم همینه؟
به سایت زیر برو، بازی مورد نظر رو انتخاب کن و دکمه Can I Run It رو بزن.نقل قول:
این سایت سیستمت رو آنالیز می کنه و دقیقا می گه بازی رو با چه کیفیتی می تونی اجرا کنی:
البته چون این بازی هنوز عرضه نشده اسمش هم توی لیست نیست...کد:http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest
مگه می شه تأثیر نداشته باشه؟؟!! کلأ این تکنیک حجم و بار پردازش رو به صورت قابل توجهی بالا می بره!نقل قول:
نگفتم تاثیر نداره! تاثیر کمتری داره.نقل قول:
شما که باید بهتر از من بدونی... به خاطر ساختار نسل جدید کارت های ati که توی بنچ مارک ها هم مشخصه یعنی پرداخت aa بصورت موازی باعث می شه هنگام فعال کردن این فیلتر در کارت های ati افت فریم کمتری نسبت به کارت های nvidia مشاهده بشه
البته چون جای این بحث اینجا نیست بهتره تو بخش سخت افزار پیگیری کنیم